Влез

View Full Version : Секс и власт

zsp
12-01-2007, 11:15
Казват, че сексът бил най-голямата радост в живота. Най-могъщата сила, която кара много хора да губят ума и дума, когато ги "удари хормона". Навремето един мой приятел психиатър разви интересни мисли по повод на влюбването. Според него това състояние напълно покрива критериите за остро психотично разстройство - неадекватно възприемане на света и хората, липса на критичност и /за добро или лошо/ бързопреходност на епизодите.
http://koleda.page.tl/

bsd
12-01-2007, 11:18
Ако те удари хормона как да не поискаш да ръгнеш чушката некаде

vodka_f
12-01-2007, 11:30
не смятам,че е най-голямата радост в живота,но в определени периоди човек лудва за секс това си е нужда,а това за "неадекватно възприемане на света и хората" не мисля просто остра нужда за полово сношение :)

haley_james
12-01-2007, 11:42
разбира се че човек лудва-неслучайно повечето хормони се произвеждат от жлези,намиращи се в мозъка-това е изцяло действие на мозъка и то подчинява тялото ти

Insatiable
12-01-2007, 12:18
Случвало ми се е, дам. Даже сега май започва пак един такъв период :-D

unauthorized
12-01-2007, 19:44
Body Fluids...Колкото и странно да звучи, бях гледал ,че хормони,привличане и общо взето възбудата идва най-вече от носа на човека.( с което съм напълно съгласен, съдейки по себе си ) Хората си пасват дори по миризмата, която тяхното тяло отделя..пот? - да, именно потта е нещото, което провокира толкова много сигнали, преминаващи от носа и обонянието към средния мозък...това хората сме чудно нещо :neutral: :smt001

Sunrisee
12-01-2007, 19:45
Ti she prestanesh li da spamish? :neutral:

Saymon90
12-02-2007, 06:02
Ами, наистина, когато те засърби отдолу, си способен на много работи... :twisted: