Влез

View Full Version : Защо се промени така?

Sexitooo{}
12-01-2007, 13:21
Zdr na vsi4ki :-D znachi dnes mi se sluchi neshto mn tapo koeto mn me podrazni .. bqh s tatko do nqkakvi magazini i posle stana mnogo kusno i toi me karashe kam tancite .. i malko predi zalata.. tam minavashe edno mom4e koeto predi mn haresvah.. zna4i toi se beshe navel i kato se ispravi i me vidq vsqkash pobarza da se obarne na drygata strana.. Neznam kvo mu stava no na nqkolko pati go pravi ve4e.. Kolkoto i da mislq nemoga da se setq kakva pri4inata da se promeni tolkova mnogo.. ne sam go obidila s nishto.. nito sam napravila neshto.. a toi se darji taka.. v kraq na minalata godina stanahme mn dobri priqteli.. mnogo se sblijihme .. izlizahme zaedno vseki den.. vsqka ve4er.. postoqnno se smeehme zaedno.. kazvashe mi 4e mn me haresva.. i az nego sashto.. ;) ii posle toi trqbvashe da zamine za ispaniq za nqkolko meseca.. i taka.. ne si pisahme shtoto az bqh na pochivka.. i prez tezi meseci nqmah vazmojnost nito da si pisha s nego.. nito da go vijda.. a kogato si doide.. bqhme si pisali.. i toi mi kaza 4e sum se otchujdila ot nego.. a tova ne beshe taka.. sled tfa se bqhme vijdali pak.. i samo mi se usmihna.. a segaa se varti na dr strana.. kakto se sluchi dnes.. naistina neznam kakva e pri4inata da se promeni taka.. :( no mnogo me boli ot tova.. shtoto si misleh 4e e razlichen ot drugite mom4eta koito poznavam... naistina nemoga da mu pisha po skype i da go pitam shto se darji taka.. neiskam da go pritesnqvam.. a i shtom ne mi pishe.. qvno za neshto se sardi.. toi ima malko gaden harakter.. skorpion e.. i nikoga ne otstupva.. a i az sashto sum nqkakva takiva.. ne sam sviknala da se butam.. i da se molq za vnimenie.. :( Prosto iskam da znam kvo stana s nego .. i shto se promeni taka :roll: .. Sigurno nikoi nqma da go prochete tva .. xaxa no v momenta imah nujda da izleq nqkade tova koeto mislq i chuvstvam sega .. :P

Заглавието на темата трябва да е на кирилица :!: :!: :!:
devil_girls_

Iv4eTy
12-01-2007, 14:03
Ами явно не те е обичал за да позволи на времето през което не сте се виждали да е пречка за вас. Може би просто си е търсил причина да не е с теб... Просто явно не те заслужава, защото ако те харесваше щеше всячески да се опитва да те впечатли и да е с теб.

BuBi008
12-01-2007, 14:16
Predpolagam che se pritesnqva shtom tolkova vreme ne ste se chuvali nito vijdali. Moje bi priema vsichko vse edno trqbva da pochnete ot nachalo vasheto pritelstvo ( pone do kolkoto razbrah e imalo samo privlichane nqkvo). Pritesnqva se che veche ne si sushtata i ne go vijdash v sushtata svetlina kakto predi no ss sigurnost ne e bezrazlichen zashtoto ako beshe izobshto nqmashe da si pravi truda de se obrushta na drugata strana a prosto shteshe da se napravi che ne te poznava. Bi trqbvalo ti da napravish purvata krachka qsno mi e che ne e lesno ama vse pak ako iskash da se poluchi enshto. A pyk i nikoga neznaesh dali nqma da se poluchi kofti situaciqta kogato i ti i toi chakate drugiqt da napravi purvata krachka.

_PoLiTy_
12-01-2007, 14:43
еми .. говори с негу .. кажи му как се чувстваш ... :oops: и т.н [-o< цуняй го :-) 8-) ...

Sexitooo{}
12-01-2007, 15:00
ami az mu bqh pisala predi mesec nqkade.. pitah go kak e .. i toi mi otgovori 'gore doly dobre' i az mu pratih edna usmivka .. sled tva i toi na men.. i poslee pak az .. i toi poveche nishto ne mi pisa.. i togava razbrah 4e neshto ne e nared.. i zatva sprqh da mu pisha ve4e kogato sam na liniq.. a i tiq situacii kato se vidim .. i neznam.. trqbva da ima nqkva pri4ina.. toi ne e ot tiq mom4eta.. na koito im pisva ot nqkoe momi4e i q zarqzvat.. toi e razlichen.. to4no zatova tolkova mn se int ot nego.. Mislq si 4e moje bi az sam sgreshila nqkade.. i sam napravila neshto za da se promeni takaa.. n0 prosto ne se seshtam kvo moje da e.. :( Tazi ve4er sigurno pak she go vidq navan.. no pak she e sashtoto..

DevilWish
12-01-2007, 15:02
еми .. говори с негу .. кажи му как се чувстваш ... :oops: и т.н [-o< цуняй го :-) 8-) ...
4estno kazano i az taka mislq.tova e nai-dobroto v tozi slu4ai mai mai ;-) pyk i e единственото ,което можеш да направиш май ;-)