View Full Version : Витамин Е подкожно - подобно на течен парафин
niksan233
12-01-2007, 15:02
Така вкарах си 7 кубика Витамин Е 100мг.От Желатиновите капсули се изегля веществото чрез спринцовка и се вкарва подкожно в половия орган.Някои др правил ли го е.Тва е Витамин и се изчиства за около 6 месеца.В продалжение на този период мисля че се усвоява. Тва също е за дебелина. Някои които го е пробвал да даде мнение.
Za kakvo vikash che si go napravil za debilina na xui4eto ti li?
niksan233
12-01-2007, 15:08
Za kakvo vikash che si go napravil za debilina na xui4eto ti li? дам и тва се маха за около 6 месеца казва ли са ми го хора с опит аз за това си сложих.То ако беше за постпянно щях да сложа парафин ама неща операция след година 2.Четах доста за този Витамин Е.Никаде не пише вредно нещо за него.
razbivacha
12-01-2007, 15:09
i kolko santa ti ovelichi v obikolka ???
niksan233
12-01-2007, 15:17
еми от 6-7 кобика стана 13см обиколна на 15 дължина иначе незнам колко е била преди ама горе долу 3-4 см не сам сигурен може и по малко
razbivacha
12-01-2007, 15:28
e kude si go injektirvash tova po tochno i kak?
niksan233
12-01-2007, 15:40
еми виж ся аз сам самообиец и си го инжектирах сам.Връзваш си пениса в началото (за да не може да слиза на долу) След това дигасх леко кожичката и вкарвасх гледаш горе долу на око да е равно. След тва махаш.Мажеш и почваш да въртиш с рацете се едно праиш целиндър за да може да се разнесе хубаво и да стане равно.След това повтаряш няколко пъти и тва е. След това една седмица всяка сутрен вартиш.Никви мастурбации и секс до като не се махнат дупчиците. тва е общо взето. Аз сам зашото на един приятел му дупнаха леко вената и му стана син .Ама тва синиото се маха за 1 седмица. И първо виж разбери от някаде каде са ти разположени нервите аз все още омам съмнения да не съм нацелил някой нерв.
razbivacha
12-01-2007, 15:43
az nqmam namereniq da si pravq takiva eksperimetni 18 na 13 mislq che e dostatuchno ;)
to i az nqmam namerenie da go pravq tova ne6to.Ne sum si go meril ama do sega nqmam oplakvaniq i ot nai oborotnata s koqto sum vse mu se radvat taka :smt003 vse edno vijdat star priqtel :)
Vijte sega s tova mojete da si dokarate nekoia belia :shock: za tova ne si pravete takiva raboti dore i malak da ti e ne se prestaravaite tapo e ! V tova nema ni6to sramno ne si parvia nesi i poslednia.
swords1010
12-02-2007, 08:42
Струва ми се, че някой може да се осакати по този начин. Заключвам темата! Съветвам никой да не експериментира!