View Full Version : съвет
Polojenieto e slednoto na 14 godini sum i nikoga sum si nqmal gadje.Edno momi4e me haresva no az ne q haresvam po malka e ot mene s 1 godina i kakvo da pravq da i kaja 4e ne q haresvam i po kakuv na4i ili da ne i kaja ni6to prosto da ostavq vsi4ko taka ili da si q svalq ????? 8) :smt002
Anf3tamin4o
12-01-2007, 16:01
Ами ако изпитваш чувства ще я свалиш ама ако е ей така колкото за бройка няма смисъл просто да тръгвате
nqmam nikakvi 4uvstva kum neq :? i dali da i kaja 4e nqmam 4uvstva kum neq :-s ili prostq da ostavq ne6tata taka ni6to da ne i kazvam vse edno ne i razbiram namecite 8)
ivakavlad
12-01-2007, 16:18
ако ти каже че те харесва и кажи че не испитваш нищо към нея (кажи лекцията за приятелството помага),но ако нища не ти каже остави нещата така
Защо ще я сваляш след като не я харесваш ;) Ако не ти се занимава просто не я провокирай и не й давай надежди за нещо повече.
Ми кажи и бе!
Леле глупави деца.. :D
Ми кажи и бе!
\:D/
FunkyFresh
12-02-2007, 12:03
Ми кажи и бе!
+1 ;-)
sexy_momi4e
12-02-2007, 12:07
ili prostq da ostavq ne6tata taka ni6to da ne i kazvam vse edno ne i razbiram namecite 8)ако покажеш,че не разбираш намеците и да не мислиш,че тя ще остави нещата така?Нищо не й пречи да ти каже...не мога да разбера какво толкова се чудиш кво да кажеш,чак и тема си направил,да ти имам проблемите...
unauthorized
12-02-2007, 13:19
Кажи и каквото мислиш-да/не и толкова...бройки безброй оттук нататък...