View Full Version : досега съм нямала гадже,страх ме е
nature_girl
12-01-2007, 18:18
много ме е страх!!!не съм имала никакви връзки с момчета,А СЪМ НА 15 ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: не съм се целувала въобще!понякога се питам има ли ми нещо!или пък нещо в мен да отблъсква момчетата.всичките ми приятелки само за момчета говорят,а аз не съм имала вземане-даване с тях!!!ПОМОЩ!!! 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
JoeBanana
12-01-2007, 18:22
или си грозна, или си срамежлива, или и двете http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif
или греша ?
Ъге якэяеп хдипьвхь яс сяМ№ Пджь ше хькъгь яе ъевкэьяг ьнд сяньяг 8-) 8-) 8-)
Еее не си толкова в напреднала въэраст :D
Животът е пред теб.Както се каэва-всичко с времето си.ще ти дойде и на теб времето.Това ,че всичките ти приятелки имат гаджета и говорят само а момчета,не трябва да е причина да си мислиш,че нещо не ти е наред.Просто хората са раэлични.И ти като срещнеш някое момче,с което ще tи е хубаво ,и ти ще говориш само эа него :D Не се пpитеснявай! Просто няма эа какво.Ако си прекалено срамежлива,нправи опит да преодолееш срама,эащото той само ще ти пречи!!!
_sunshine_
12-01-2007, 18:57
аз съм в същото положение, но споко ще се оправим :) много съм срамежлива по принцип,но се опитвам да го преодолея и мисля че успявам :) излизай по-често и не се притеснявай :) Успех :wink:
LipSoFAnAnGel
12-01-2007, 18:59
Нека приятелките ти да те вземат на някой купон и бързо бързо ще си се целувала с някой,че и гадже може да си хванеш ;)
или си грозна, или си срамежлива, или и двете http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif
или греша ?Съгласен 8-) :smt001
ми то и аз така.....мила в същото положение съм....та да зн 4е не си само ти
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-02-2007, 06:19
Я стига, не знаеш кога ще те тресн и дали няма да е в последния момент... С първия ми и настоящ приятел тръгнахме месец преди да стана на 16. Да не съм имала и други възможности? Имах. И то от хора, които наистина ме харесваха. Но желаех да съм с човек, към когото и аз изпитвам силни чувства, а не просто за спорта или заради това, че приятели ми казват, че момчето си заслужава. Вярно, 16 години не са малко, но съм доволна, че стана така, защото наистина попаднах на момче, с което съм щастлива. За притеснение няма място, любовта не идва, когато я викаш, а когато си готов да те намери. :) Потърпи, пък току-виж наистина срещнеш човек, който си заслужава \:D/
renito_vr
12-02-2007, 08:51
i az sam taka ne boi sa ;) do sega ne sam se celuvala o6te ne sam imala serizono gadje :( imala sam predlojeniq ama se ot oligofreni to samo i takiva si me haresvat sega ima edno mom4e kade moje i da stane rabotata nz vremeto 6te si pokaje :)
sapphirr
12-02-2007, 09:03
това прозву4а едва ли не си на 50 :neutral: ,я го дай малко по-ларж.кво като приятелките ти само за мом4ета говорят,след то4но 2 години може да се слу4и така,4е само на теб да ти се лепят и само ти да говориш.не си затормозявай мозъка с глупости,защо така,защо не ина4е ,ама тва...,ама онова... .колкото по-малко ти е съсредото4ена мъсилта в подобни "проблеми" и колкото по-малко позволяваш да те мъ4ат,толкова по-бързо ще се обърнат нещата и няма да усетиш как вси4ко с преобръща в твоя полза.
п.с и тва "МНОГО МЕ Е СТРАХ" за какво е изобщо ,все една са те изпратили на командировка в ирак.няма от какво да те е страх,това не болка за умиране
Harum_Scarum
12-02-2007, 09:19
или греша ?Съгласен 8-) :smt001
и аз
По скоро е нормално за момиче на 15год да е нямало гадже и да е объркана по някои въпроси. Това за целувките.. има време :) Аз бях така,но всичко си дойде на мястото с времето :)
И едно ще ти кажа - не бързай да порастваш =;
Иии ние какво можем да направим?! Що не вземеш да се стегнеш и да направиш нещо по въпроса вместо да ревеш по форумите. Излизаш с приятелки ходиш на места кадето можеш да бъдеш забелязана и... просто ако седиш у вас и се самосъжаляваш няма да ти дойде някое момче на вратата. Пък и да не си станала на 30 че да си се отчаяла... и твойто време ще дойде.
с какво по точно искаш да ти помогнем :neutral: мога само да ти кажа да се запознаеш с повече хорица и да не се притесняваш щото си само на 15 има време за всичко тц ;]
За притеснение няма място, любовта не идва, когато я викаш, а когато си готов да те намери.
абсолютно подкрепям тфа изказване :grin: споко :-P
sexy_momi4e
12-02-2007, 13:10
за всичко има време и не мисля,че нямаш гадже щото си срамежлива :?и аз съм такава,но познавам много момчета и си имам гадже...просто за всичко си има време,любовта идва неочаквано :wink:
anita_sd
12-06-2007, 22:01
Иии ние какво можем да направим?! Що не вземеш да се стегнеш и да направиш нещо по въпроса вместо да ревеш по форумите. Излизаш с приятелки ходиш на места кадето можеш да бъдеш забелязана и... просто ако седиш у вас и се самосъжаляваш няма да ти дойде някое момче на вратата. Пък и да не си станала на 30 че да си се отчаяла... и твойто време ще дойде.
това прозву4а едва ли не си на 50 Neutral ,я го дай малко по-ларж.кво като приятелките ти само за мом4ета говорят,след то4но 2 години може да се слу4и така,4е само на теб да ти се лепят и само ти да говориш.не си затормозявай мозъка с глупости,защо така,защо не ина4е ,ама тва...,ама онова... .колкото по-малко ти е съсредото4ена мъсилта в подобни "проблеми" и колкото по-малко позволяваш да те мъ4ат,толкова по-бързо ще се обърнат нещата и няма да усетиш как вси4ко с преобръща в твоя полза.
п.с и тва "МНОГО МЕ Е СТРАХ" за какво е изобщо ,все една са те изпратили на командировка в ирак.няма от какво да те е страх,това не болка за умиране.
съгласна съм с и двете :P
MiMcHeToOo
12-06-2007, 22:03
Сама си си виновна. И аз не съм първия отворко, сичко ми върви перфектно обаче.
Neznam po skoro problema ti e v tova 4e si sramejliva . A po vaprosa za tova 4e si grozna eeee stiga de imahme edno momi4e v klasa koeto do 5-6 klas beshe malko sramejliva posle si promeni stila kato zapo4na da se obli4a po dobre napravi si gotina pri4eska i sega e super qkata.