Влез

View Full Version : Любов като по филмите.....

MartyParty
12-01-2007, 18:52
такам....първо съжалявам ако темата се повтаря или се струва скучна на обитателите на форума 8) та въпросът е:Вярвате ли че филмите представят любовта,каквато е в действителност или е малко по различно?Аз лично имам приятелка,която днес изръси: "Нашата любов е съвсем като по филмите."и се замслих въобще възможно ли е да се пресъзаде това чувство :neutral:

LitTlE_BeBsIiI
12-01-2007, 19:07
Възможно е любовта да е като по филмите да,но за кратко. :twisted:

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-01-2007, 19:38
Според мен филмите са донякъде измислената реалност за това, което не можем да имаме в истинския живот. Според мен рядко може да се постигне такава любов като по филмите или като в приказките, да не кажа почти невъзможно. Естествено, двама може да са много щастливи един с друг, но не всичко е така вълшебно и лесно...

PoisoNGirL
12-01-2007, 19:54
Chakai sega ot film do film i baq razlika...Az primerno sum gledala edin (The notebook),koito taka pasvashe s jivota mi,che napravo se plasheh.Ponqkoga vsichko moje da izglejda bezoblachno i dori perfektno,no vruzka bez karanici nqma!Jivota moje da e kano na film..da..ako filma e "Durzost i krasota" :lol: :grin: Nali znaesh,che vsqko neshto ima izklucheniq i vseki film e praven na bazata na neshto sluchilo se ili na nechiq fantaziq.. taka che zashto da nqma :wink:

koalka
12-01-2007, 19:57
Не е баш такава в действителност...Може двама души да се обичат много, но всичко да е толкова перфектно - не мисля.

sexy_for_you
12-01-2007, 20:25
Не може всичко да е идеално.За това понякога използваме репликата "Като на филм".Винаги в една връзка има и моменти,когато не всичко е перфектно,и такива,в които всичко върви идеално.Понякога филмите пресъздават действителността,но за жалост не всяка действителснот е филм с "Happy End"!

Phantom_91
12-01-2007, 20:26
Не,не,не,не,не...Няма любов като тези във филмите,там всичко е толкова опростено и преиначено...просто няма как в действителност да се роди подобна история,според мен :P

kifla
12-01-2007, 20:57
Chakai sega ot film do film i baq razlika...Az primerno sum gledala edin (The notebook),koito taka pasvashe s jivota mi,che napravo se plasheh.Ponqkoga vsichko moje da izglejda bezoblachno i dori perfektno,no vruzka bez karanici nqma!Jivota moje da e kano na film..da..ako filma e "Durzost i krasota" :lol: :grin: Nali znaesh,che vsqko neshto ima izklucheniq i vseki film e praven na bazata na neshto sluchilo se ili na nechiq fantaziq.. taka che zashto da nqma :wink:
Абсолютно съм съгласна и аз в много филми откривам общо с живота си ... :cry:

vvs_go
12-01-2007, 21:07
nadqvam se skoro da razbera

bloodranger
12-02-2007, 00:22
Еее деца деца филмите са художествена измислица /освен документалните некой да не се обърка :-D / и са напраени да си каза 4овек еее виж имало щастие и ала-бала :lol:

Harum_Scarum
12-02-2007, 05:12
Няма такова нещо като любов по филмите :D

ХрС
12-02-2007, 06:59
Бе то по принцип може, но не винаги. Има такива случаи, в които просто така се чувстваш. Всякаш около теб няма никой друг, освен този, когото обичаш! Но нали знаеш? - НЕ винаги е такова, каквото изглежда! :idea:

`Death`Whore``
12-02-2007, 07:01
По филмите правят лигави сцени - раздели, после събирания ей така - виждат се, втурват се и са щастливи заедно. А в истинския живот хората говорят за проблемите, намират решение, консенсус и т.н. и чак тогава са щастливи.

sapphirr
12-02-2007, 09:46
Любов като по филмите.....-няма такъв филм

sexy_momi4e
12-02-2007, 13:26
любовта определено не е като по филмите,99% от сериалите най вече завършват с щастлив край,докато в действителността не е така,много малко двойки успяват да бъдат заедно повече от 3 г.(не казвам,че няма такива,но са много малко)

HopeLesss
12-02-2007, 13:55
Определено не е изцяло като по филмите. Най-малкото, защото по филмите една любов се развива за месец-два, дори седмици понякога и определено не отразява всички аспекти - караници, различия в мисленето, в хобитата, в интересите и т.н... все неща, които създават малко или много напрежение.

NaNa_SladuRana
12-02-2007, 15:33
Зависи в кои филми :D
Попринцип в филмите и книгите е описани и разкрасени най-хубавите моменти :)

FunkyFresh
12-02-2007, 16:27
филм-участват актьори изпълняващи роли по предварително написан сценарий, който разказва ИЗМИСЛЕНА,художествена история.
Във филмите всичко е перфектно,а тфоя живот такъв ли е :neutral: сама можеш да си отговориш на въпроса дали има любов като по филмите..

..:sUnRiSe:..
12-02-2007, 16:37
Абе квото и да си говорим филмите са си измислица любовта в реалния живот е по - различна, по естествено се развиват нещата. Е има секви филми де....

BeautifulWorld
12-02-2007, 17:55
В една моя... хм, хайде, ще кажа връзка, се чуствах наистина като в сериал - живеем далеч един от друг, аз си имам гадже, прекарваме една нощ в гушкане и целувки, след месец се виждаме пак - за един ден само, изпраща ме на гарата, допираме си ръцете през прозореца на влака, пращаме си целувки, докато влака бавно се отдалечава и той се е загледал в мен... После се срещаме пак, но той целува друга, аз също имам друг в живота си и не гледам с надежда към него, но по-късно той ми признава, че докато е бил с нея, го е пробождало всеки път, когато ме е погледнел и пак иска да е с мен, но аз вече не мога да съм с него - нали съм обвързана... Съвсем като онези тъпи сериали в 200-300 серии :D
Но по принцип не смятам, че е възможна любовта от филмите - живота далеч не е толкова идеален, ако беше просто нямаше да е интересно. Кажете, няма ли да почне да ви писва ако 10-20-30 години постоянно мъжът ви ви отрупва с цветя, буди ви със закуска в леглото... аз сигурно ще получа алергия към полени :D

sh3_1s_7h3_0n3
12-02-2007, 19:30
:lol:
:-o
хм...
Приятелката ти просто е 'красиво заблудена'. :)
Кажи ми, че са от 5год заедно, всеки ден се виждат и връзката им е пламенна и страстна като в първите месеци, и може да й повярвам. :::

едит: Ау, Ани, колко мръснишко от твоя страна! O:) Как е възможно да правиш такива неща при все, че си обвързана. Възмутително! 8) ^^ 8-)
Сега сигурно половината форум ще те укори, задето си позоляваш такива своеволия.... :---) :| не знаеш колко се прекара споделяйки нещо такова... :) ей с'я хиените дебнaт ^^ :smt003

Jus7m3
12-02-2007, 23:09
Може.. но е рядкост! А и има много различни филми :)

Saymon90
12-03-2007, 05:35
Ами, възможно е. Имал съм моменти, когато е било почти толкова хубаво, колкото изглежда и по филмите. Но се случва рядко... много рядко.

slun4ice_90
12-06-2007, 11:01
Филми,филми и пак филми 8-) 8)

HePeAJIeH
12-06-2007, 11:26
Мисля че такава любов не съществува.Истинската любов според мен е осеяна с много препятствия подкрепени със сълзи и душевна мъка.Любовта не е един филм-тя е едно прекрасно чувство което не може да се опише като филм но и чувство което някой път те кара да страдаш.Лек ден! :wink:

CrazyWitch
12-06-2007, 11:35
Да възможно е.
Аз преживях една такава голяма любов. Нашето беше романтична трагекомедия.
Но и нашия филм си имаше своя край.. и естествено освен комедията имаше много драма и доза романтика. Имала съм много романтични моменти с това момче. Точно като на по филмите! А за... карането.. като по най-големия екшън филм :grin: .
А и ние самите бяхме доста филмирани. Както и да е... Та това е моето мнение ... свързано с моята любов.