View Full Version : Какво мислят жените за бисексуалните мъже?
Diabolus
12-01-2007, 22:53
Nadiavam se moderatorite da ne zakliuchvat temata :).
Prosto sa se izpisali mnogo temi za troiki s dve bisex momi4eta i edin m, kakto i za tova kak bi se vuzpriel edin gei M. No pochti ne se govori za bisex muje ili za troiki s dvama takiva i edno momiche :).
Znam che mujete se kefat ne lesbiiki, no mi e interesno momichetata kakvo misliat za takiva muje.
Lichno az primerno....ne sum gei no sum go pravil niakolko puti s m, vuprosa e che ako kaja na niakoi priatel che sum bil s drug M napravo she spre da mi se obadja :). Ta...v obshti linii mi e interesno dali pove4eto mom4eta sa tolkva vajni na kakvito se praviat? Ili i te imat jelania da opitat s m, no prosto sa kompleksarcheta i se praviat na golemi muje :).
Tva e zasa...thanks za vnimanieto :)
Редактирано от-ЦвЕтИт0
:arrow: Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица. :wink:
Спала съм с бисекусално момче.Най-лошият секс,евър.
Като започнем от това,че не оцели мястото на вагината ми,а 4 сантиметра втрасни,почти до бедрото ми,до това че му отне 2 часа и 15 минути да свърши.
Diabolus
12-01-2007, 23:26
Nadiavam se moderatorite da ne zakliuchvat temata :).
Prosto sa se izpisali mnogo temi za troiki s dve bisex momi4eta i edin m, kakto i za tova kak bi se vuzpriel edin gei M. No pochti ne se govori za bisex muje ili za troiki s dvama takiva i edno momiche :).
Znam che mujete se kefat ne lesbiiki, no mi e interesno momichetata kakvo misliat za takiva muje.
Lichno az primerno....ne sum gei no sum go pravil niakolko puti s m, vuprosa e che ako kaja na niakoi priatel che sum bil s drug M napravo she spre da mi se obadja :). Ta...v obshti linii mi e interesno dali pove4eto mom4eta sa tolkva vajni na kakvito se praviat? Ili i te imat jelania da opitat s m, no prosto sa kompleksarcheta i se praviat na golemi muje :).
Tva e zasa...thanks za vnimanieto :)
Ти не си виновен, простотията ходи по хората...
Prav si...kato ti gledam avatara si si 100% chovek :)))) :).
Diabolus
12-01-2007, 23:30
Спала съм с бисекусално момче.Най-лошият секс,евър.
Като започнем от това,че не оцели мястото на вагината ми,а 4 сантиметра втрасни,почти до бедрото ми,до това че му отне 2 часа и 15 минути да свърши.
E...ako te kefi samo da te eb** kato niakoia ku**(izviniavai za izraza ;).
No puk ne si li se zamisliala che niakoe bi mom4e bi bilo po nejno v seksa i bi otdelilo poveche vreme da te lije???
Samo predpolagam de, az li4no ne bih kazal che sum "bi", prekaleno mnogo haresvam jenite za da mi ostava vreme za muje...samo v opredeleni situacii...
Всъщност си си точно би.
Просто хората са неразбрали и за тях бисексуален значи да харесваш ЕДНОВРЕМЕННО и мъже и жени-което е ПОГРЕШНО.
Бисекуален значи,да харесваш в един период от живота си САМО жени,или САМО мъже.
И ти явно никога не си правил секс,щом ти приличам на курва,само защото не обичам лигавия секс.
Diabolus
12-01-2007, 23:53
Всъщност си си точно би.
Просто хората са неразбрали и за тях бисексуален значи да харесваш ЕДНОВРЕМЕННО и мъже и жени-което е ПОГРЕШНО.
Бисекуален значи,да харесваш в един период от живота си САМО жени,или САМО мъже.
И ти явно никога не си правил секс,щом ти приличам на к***а,само защото не обичам лигавия секс.
E ne si prava, kaji mi v momenta zashto bih go napravil s m i s f??? V koi period sum???
A i kakvo mu e ligavoto na tova da celuvash jenata??? Spored si e mnogo nejno i gotino...po-dobre otkolkoto da ia skubesh i ebesh na zadna ;).
Всъщност си си точно би.
И ти явно никога не си правил секс,щом ти приличам на к***а,само защото не обичам лигавия секс.
E ne si prava, kaji mi v momenta zashto bih go napravil s m i s f??? V koi period sum???
A i kakvo mu e ligavoto na tova da celuvash jenata??? Spored si e mnogo nejno i gotino...po-dobre otkolkoto da ia skubesh i ebesh na zadna ;).
Защото като ползваш термини,трябва да знаеш какво означават.
Да си бисексуален,означава да каресваш ту мъже,ту жени-на периоди.
Не си го измислям аз,не е мое мнение,а е общо приетото сред тези среди.
Това че вие битувате в някаква заблуда си е ваш проблем.Хайде не ме карай да ти търся линк за бисексуалността в сайта на българските лесбийки.
Скубането и задната са страхотни.
Seducti0n
12-02-2007, 07:51
Нямам нищо против,като цяло хомосексуалистите.Всеки има правото да изживява най-интиминте си мигове,с човек на когото държи,към когото изпитва привличане,желание да се отдаде. :wink:
За всеки трябва да има частица щастие на тази земя,изпълнена с толкова много предрасъдъци.Неприятно ми е,когато хората около мен отричат и заклеймяват "различните" от нас по отношение на сексуалната им ориентация.Много от тях,се притисняват да го признаят,напълно разбираемо не е лесно да бъдеш различен в българското общество на 21-ви век! :?
Seducti0n
12-02-2007, 08:24
Определено не съм луда.Защитавам ги,защото за разлика от някои аз не виждам нищо нередно в това и не разделям хората спрямо тяхната сексуална ориентация.Имам познати,бисексуални и мога да ти кажа,че са изключително интелигентни и добри хора. :wink:
DevilWish
12-02-2007, 09:42
Определено не съм луда.Защитавам ги,защото за разлика от някои аз не виждам нищо нередно в това и не разделям хората спрямо тяхната сексуална ориентация.Имам познати,бисексуални и мога да ти кажа,че са изключително интелигентни и добри хора. :wink:
I аз съм на това мнение ;-) Смятам ,че всеки нормален човек разсъждава така.
Иначе за сега съм нямала контакт с би-сексуално момче ;-)
Saymon90
12-02-2007, 11:31
Аз съм бисексуален.
Тази теория, която представи RAWRR, не съм я чувал, но съдейки по себе си, мога да кажа, че е вярна.
Авторе, щом си бил с М няколко пъти, мога да ти гарантирам, че не си хетеро.
Много малко момичета биха имали връзка с бисексуално момче, защото си мислят, че щом харесва и мъже, значи със сигурност е хомо - това е масово объркване. Да, в живота на едно бисексуално момче по-голяма роля имат мъжете, защото на тях може да разкрие цялата си същност и да бъде разбран. Въпреки това, ако наистина се влюби в момиче, сексуалната ориентация не му пречи да й бъде верен (зависи от това дали е моногамен, а не от това, че е би).
Бтв рядкост са наистина бисексуалните - повечето такива са си чисти хомота, които се представят за би, за да не ги мислят за тотални педали. Е, те пак ги мислят за такива, но се иска малко акъл, за да го проумееш...
Нямам нищо против бисексуалните, само да не е много показно и да не се парадира с това. Всеки има право на избор как да живее живота си и какъв да бъде. Просто ако е показно става грозно...
Saymon90
12-02-2007, 12:05
Нямам нищо против бисексуалните, само да не е много показно и да не се парадира с това. Всеки има право на избор как да живее живота си и какъв да бъде. Просто ако е показно става грозно...
Нямаш нищо против тях, но все пак да си стоят в миша дупка, а? Това ми изглежда като "нещо против" ;)
Нямаш нищо против тях, но все пак да си стоят в миша дупка, а? Това ми изглежда като "нещо против" ;)
Бих добавила само че щом показноста не се нрави на някои хора не означава, че по различните трябва да се "съобразяват" , като не ви хараесва не гледайте бе хора. Мен лично адски много ме нерви любовата на някои индивиди към "виренето на носа" там където не им е работата :evil: . Откачам! Имам познат би-сексуален и френдовете му постоянно мрънкаха "ти ще се оправиш..хъна...мъна..." Сякаш е болен, бахти хората :?
Колкото и да не ви се вярва в това каквото ще кажа....това е истината.Всеки иска да чуе това,което му отърва.
По природава ВСЕКИ човек е БИСЕКСУАЛЕН!Просто повечето не го осъзнават.
Това е доказано и съм чел какви ли не статии за това!!!
Всеки трябва да пробва всичко ;)