View Full Version : Спешнаа помощ моляяя ви
an0nimen40_93
12-02-2007, 11:40
Значи на 13 години съм обаче напоследък мн ме е страх от едно нещо ! От 11 годиен си бия чекии обаче последната година почти секи ден си бия ! И не мога да издържа и 2 дена и секи път кат свърша съжелявам и викам повече няма но действята се повтарят ! Та страхът ми е мога ли да стана импонтетен щото съм чувал такива изрази а съм на 13 и ако съм продължавал така можело на 20години да съм импонтентен и да не ми става плсс помощ ! :cry: :-&
Модерирано от swords1010
Т.1 от правилника!
Deni4ka_
12-02-2007, 12:28
и тва кво общо има с компютри #-o
Get Nasty
12-02-2007, 12:30
Значи...учила съм,че с прекаленото мастурбиране ,мастурбиращият може да се отчужди от др. пол и да се превърне в така наречения мастурбиращ самотник и да стане импотентен.Та според мен трябва да си намериш приятелка,да правите секс (въпреки,че момичета на твоята възраст надали водят полов живот) или поне да имаш някоя до себе си..незнам... :neutral:
Get Nasty
12-02-2007, 12:33
и тва кво общо има с компютри #-o
Deni4ka_ объркал се е човека..сигурно от притеснение :?
абе не вярвам да ти стане нещо, нали уж е полезно мастурбирането.. :?
Някой да изтрие тази тема не и е мястото тук :!: :-x
po taq logika az trq ve4e da sm impotenten ... nqq lo6o v tfa 4e luska6 seki den ... tfa e prosto faza i nq ko da sajelqva6 ...
sLaDkA_GrEsHkA
12-07-2007, 20:33
ami az treta godina hodq na sip sexologiq i sme govorili po taq tema. do kolkoto razbrah ne e vredno dori e polezno zashtoto se proizvejdat po novi spermatozoidi mai :::
лъскай си колкото ти е кеф. няма да ти изсъхне нито да станеш импотентен. най много на 20 да имаш тендо-вагинит (заболяване на китката на ръката от износване) ;)
споко пич. а за секс според мен си малак. така че лъскай на воля.
Един приятел като беше на 12-13 всеки ден си правеше по 2 сутрин и 2 вечер ... сега ебе като робот.
:D каквооооо :razz: Бях чувал за окосмяването по ръцете и т.н., ма тоя мит съм го изпуснал.
Пич нищо няма да ти стане и е напълно нолмално, хич даже не се притеснявай, праскай си там и не се бой нито от последствия (щото такива няма) нито, че е неправилно.
А това за отчуждаването - зависи си от човека и от нищо друго. Ако не си общителен липсата на мастурбация няма да ти помогне, както и обратното.
Schnitzer
12-08-2007, 00:21
Бах,за първи път чувам такава тъпотия.
dr.MAGNUM
12-08-2007, 08:31
лъскай си колкото ти е кеф. няма да ти изсъхне нито да станеш импотентен. най много на 20 да имаш тендо-вагинит (заболяване на китката на ръката от износване) ;)
споко пич. а за секс според мен си малак. така че лъскай на воля.
Един приятел като беше на 12-13 всеки ден си правеше по 2 сутрин и 2 вечер ... сега е** като робот.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
martity_f
12-08-2007, 09:01
Абе не знам дали нещо може да ти стане ама,,, абе спри за поне 1 седмица .. да си почине :D
n1ght_shadow
12-08-2007, 09:31
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: хаха бахти слетата.... как ще станеш импотентен от 1 чикии е :lol: :lol: пери си ги на воля и да не ти пука