View Full Version : Не усещам нищо по време на секс...
sladi4ka.macka
12-02-2007, 16:05
molq vi kajete mi za6to kogato pravq sex ne use6tam ni6to do sega sum go pravila pone 10 puti i ni6to ne use6tam :lol:
Редактирано от-ЦвЕтИт0
:arrow: Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица. :wink:
Za tazi cel ima ginekolozi!
Em zawisi .. Na kolko si ??? Moje vuzrasta da e problem ... A moje i ne6to hronichno ... abe verny si otidi na ginekolog =;
sladi4ka.macka
12-02-2007, 17:20
na 17 sum i vtoriqt put usetih udovolstvie malko predi da go izvadi i ot togava ne bqh go pravila 2 meseca i sled tova NI6TOOO :-k
DevilWish
12-02-2007, 17:25
Ole gorkata :( ne znaq ,za6to moje da e taka.no moje da не се отпускаш достатъчно и да се притесняваш нз...
otkude znae6 4e ne mu e tvurde maluk
Абсолютно нормално е. При момичетата организма се развива напълно до 25 годишна възраст. Тоест дотогава е нормално да не изпитваш оргазъм. (Не си го измислям това, чел съм го)
ЛЕКАР =D> 8-[ =D>
gluposti lekar.kakvo shashkate momi4eto, ima hora koito ne yseshtat nishto. Az wodq polov jivot ot blizo 2g i polovina i ponqkoga nishto ne useshtam ponqkoga ima udovolstvie ot vsi4ko zavisi. Chuvala sum 4e nqkoi jeni izpitvat udovolstvie sled kato rodqt. Ne se pritesnqvai ne si sama s tozi problem
the_doll
12-03-2007, 08:22
Ами ако си в началото на половия си живот е нормално, но си мисля, че при теб го има и психическото напрежение, и страха че никога няма да ти е хубаво докато правиш секс! Гледай позитивно на нещата и вс ще е ок. Тръгни с нагласата "Този път ще е много хубаво, неповторимо". Аз все си мисля че това при нас жените за оргазма не се дължи на някаква физическа неспособност, а на психическа нагласа.
krem4et0
12-03-2007, 10:29
Далеч по-голямо е удоволствието при оралната любов за мен....за това я и обожавам!
И все пак не се притеснявай. Прави си вагинална гимнастика-при мен ефектът беше обратен-станах така тясна......
И все пак, ако смяташ да се обърнеш към специалист, то той е сексолог!
LitTlE_BeBsIiI
12-03-2007, 10:54
Члена на човека с когото го правиш е прекалено малък,а ти широка.Затова е.
krem4et0
12-03-2007, 10:55
Не е задължително. Правя секс само с 1 човек, но понякога го чувствам така голям, че чак боли, а друг път усещането не е така интензивно............според зависи и често това състояние се мени..........
Ne mislq,che problema idva zashtoto e shiroka ili zashtoto na priqtelq i mu bil malyk i nek`vi ei takiva shturotii.Spored men problema ti e ne samo fizicheski,ami i na psihicheska osnova.Napylno li se otpuskash po vreme na seks,dostatychno vyzbudena li si i s nujnoto jelanie li go pravish ?
sladi4ka.macka
12-03-2007, 16:07
opitvam se da se otpusna no kogato go pravim ne se vuzbujdam mnogo nz nz daite suvet ina4e 6te otka4a . Toi ne znae i ne iskam da razbere za6toto 6te mu stane gadno :-k
CragHack
12-03-2007, 16:33
ЛЕКАР =D> 8-[ =D>
Аз съм лекар, ела да те прегледам :D
LitTlE_BeBsIiI
12-03-2007, 18:42
Не е задължително. Правя секс само с 1 човек, но понякога го чувствам така голям, че чак боли, а друг път усещането не е така интензивно............според зависи и често това състояние се мени..........
Не знам.Просто го казах от личен опит. :-o
DaniFilth
12-03-2007, 19:47
mislq 4e tvyrde pribyrzano se tormozish da naistina e vajno da se otpusnesh a toi ne te vyzbujda kaji mu kakvo ti haresva kyde obi4ash da te dokosvat ima i druga strana ne6tata za6to pravish seks s 4ovek koito ne te vyzbujda dostaty4no,nali v tova e smisylyt preodolei pre4kite v syznanieto si moje bi te naistina sa tam mojesh da gi opravish samo trqbva da poiskash uspeh :)
Опитай се да се отпуснеш и да не се напрягаш. Мисли си само за момента. Пък и не е казано, че от първия път трябва да изпиташ оргазъм :)
krem4et0
12-04-2007, 15:14
Именно, защото си мълчиш, той мисли че е прекрасен любовник и не прави нищо повече, за да те предразположи. Кажи го, не се притеснявай. Нали за това сте приятели и сте интимни-за да си споделяте. Ключът към добрия секс е и добрата комуникация извън леглото и по повод креватната гимнастика.