View Full Version : Squirt - какво точно представлява ?
showmelove
12-02-2007, 16:33
Винаги ли когато жената получи оргазъм се получава тоя Squirt и ако може малко по-подробно обяснение за него :)
ink_jector
12-05-2007, 16:34
от половин час разглеждам този саит, всички сте големи "ЕBА4И" и да не знаете какво е скуирт
видеото не се препоръчва за лица под 18
http://www.shufuni.com/fetish/f407735bcc70dcb69c8f84b4f5c8e055.html
не очаквайте толкова да изхвърчи от приятелката ви
:-P
но винаги можете да опитате
Schnitzer
12-05-2007, 17:32
А къде го видеото?
Glezanka
12-05-2007, 19:54
Като маркираш текста излиза линка :)
ink_jector
12-06-2007, 13:49
Защо му каза ??? :?
Ако е непълнолетен няма право да ги гледа.
Dilian4enceto
12-06-2007, 15:04
о боже баси фонтана повече и от сперма е =D>
О божичко! Егати струята... :-s
Dark Skywalker
12-06-2007, 16:13
Мен ако питаш тая направо пикна, такова свършване не съм виждал :D :D :D
Vampirella
12-06-2007, 18:17
Мен ако питаш тая направо пикна, такова свършване не съм виждал :D :D :D
И мен това ме съмнява...
la4ezara
12-06-2007, 19:07
Не виждате ли, че ползват разни инструменти, които ги карат да се напишкват. Когато свършват моичетата, мускулите им на матката просто се свиват, докато тези във видеото се напишкват.
Glezanka
12-06-2007, 19:26
Защо му каза ??? :?
Ако е непълнолетен няма право да ги гледа.
Не е нужно пълнолетие за да се досетиш как излиза линка,и аз съм непълнолетна(на 17 съм) но го гледах ...
DevilWish
12-06-2007, 19:47
Хах тфа е да не кажа 100% невъзможно ама 70 е невъзможно ;-)
Deni4kaa
12-07-2007, 16:31
тва винаги ли се получава?
Schnitzer
12-07-2007, 17:58
Тоя пич ми пише на лично нашия да ме пита дали имам 18.Не нямам 18 но в днешно време а и не само на никои не му тряаа 18 да види путка и хуи.Тоя пич или и некъв болен мозък или няма и 12и ми са праи тука.
Deni4kaa
12-07-2007, 18:41
така и не разбрах винаги ли се получава тва и винаги ли е така като фонтан :-D айде дайте малко повече инфо плс
bulgarche
12-07-2007, 19:07
Чудя се повече ще се радвам или ще се притесня, ако ми се случи нещо подобно. Възможно е да се отдели 500мл течност. И това че се отделя от уретрата не означава че е урина
MakeMeLaugh
12-07-2007, 22:16
така и не разбрах винаги ли се получава тва и винаги ли е така като фонтан :-D айде дайте малко повече инфо плс
Зависи колко ти е опитен и добър партньора ;)
Schnitzer
12-08-2007, 00:32
тва винаги ли се получава?Не.Колкото до това дали се напикават-не съм виждал момиче да може да изкара такава струя било то пикаеики.
MakeMeLaugh
12-08-2007, 08:13
тва винаги ли се получава?Не.Колкото до това дали се напикават-не съм виждал момиче да може да изкара такава струя било то пикаеики.
Може, може.. една позната двойка преживяла нещо подобно :D
То зависи какъв е оргазма. ПОнякога излзиа от уретрата във вид на урина, понякога от влагалището и има вид на семенна течност.
Не съм все още много наясно, ама става-става ;)
Пък и на пр-ката ми като и стимулирам г-точката и сес тиска и казва, че ще се напишка всеки момент. :-D
mech0checa
11-10-2008, 19:54
Значи аз съм постигал така наречения "Squirt"...начина е на пръв поглед много лесен, но повярвайте ми напълно не е така.Значи като за начало трябва доста да предрасположите партньорката и след като проникнете (най-лесно с пръсти) трябва да напипате края (на влагалището...след което докато правите движенията навътре навън с края на пръстите би трябвало да усещате края на тази част от вагината...т.е. заедно с движенията напред надзад трябва да стимулирате и тази точка (края на влагалището ако го напипвате ест.) та в случая за да постигнете "Squirt" трябва да масажирате точно тази точка от женският полов орган =;
Sexy_boy_94
08-11-2009, 19:48
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Значи аз съм постигал така наречения "Squirt"...начина е на пръв поглед много лесен, но повярвайте ми напълно не е така.Значи като за начало трябва доста да предрасположите партньорката и след като проникнете (най-лесно с пръсти) трябва да напипате края (на влагалището...след което докато правите движенията навътре навън с края на пръстите би трябвало да усещате края на тази част от вагината...т.е. заедно с движенията напред надзад трябва да стимулирате и тази точка (края на влагалището ако го напипвате ест.) та в случая за да постигнете "Squirt" трябва да масажирате точно тази точка от женският полов орган =;
ваааа трябва да го пробвам т'ва http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/b0/monsterwink.gif http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/crazy.gif
Не е урина, а си е просто женският еякулат.
Скуъртингът е рядко срещан и доколкото знам или го имаш, или не.
Кое от всички клипчета е, че на мен ми се отварят много? :-o
Случвало ми се е с 3 момичета... със сегашната ми приятелка става, но поне отделя малко. За първи път като ми се случи, помислих, че ще пълним басейн! Но с пръсти е по-слабо. Пробвайте на маса секс, от хуя по-добро няма!!!
mi6kata666
08-16-2009, 10:32
попринцип знам че фърчи само ако момичето получи оргазъм само на Г точката..и че не става при всяко момиче ама не съм сигурен
Така като гледам от 2 страници мнения не повече от 5 човека знаят какво същност представлява "squirt-a".Това доколкото аз знам е вид женски оргазъм по-точно най-силния на жените от който оргазам понякогаа треперат по 20 минути след това.Как се придизвиква "squirt" ,чрез стимулиране на G-точката на момичето.Как се стимулира?За целта първо трябва да я намерите.Тя е разположена от вътрешната горна част на вагината не е много далече от вагиналния отвор(с пръсти се достига) и се различава с това че мястото е по грапаво тоест тъкънтта там е по-грапава.А относно оргазма понякога може точно за една минута момичето да свърши по начин по който никога не е свършвала до сега достатачно е само преди това да се възбуди.И след такъв оргазам дори някой момичета немогат да говорят сами преценете колко силен е огразма и какво количество хормони се отделят при него щом се подтиска дори говора и тн. ;).Аз веднъж бях започнал да го правя и точно за 10 секунди момичето чак не се сдържашее и спряхме защото рискувахме да направим мазало иначе :Д
Така като гледам от 2 страници мнения не повече от 5 човека знаят какво същност представлява "squirt-a".Това доколкото аз знам е вид женски оргазъм по-точно най-силния на жените от който оргазам понякогаа треперат по 20 минути след това.Как се придизвиква "squirt" ,чрез стимулиране на G-точката на момичето.Как се стимулира?За целта първо трябва да я намерите.Тя е разположена от вътрешната горна част на вагината не е много далече от вагиналния отвор(с пръсти се достига) и се различава с това че мястото е по грапаво тоест тъкънтта там е по-грапава.А относно оргазма понякога може точно за една минута момичето да свърши по начин по който никога не е свършвала до сега достатачно е само преди това да се възбуди.И след такъв оргазам дори някой момичета немогат да говорят сами преценете колко силен е огразма и какво количество хормони се отделят при него щом се подтиска дори говора и тн. ;).Аз веднъж бях започнал да го правя и точно за 10 секунди момичето чак не се сдържашее и спряхме защото рискувахме да направим мазало иначе :Д
BePoHuKa
08-16-2009, 16:32
То зависи какъв е оргазма. ПОнякога излзиа от уретрата във вид на урина, понякога от влагалището и има вид на семенна течност.
Пък и на пр-ката ми като и стимулирам г-точката и сес тиска и казва, че ще се напишка всеки момент. :-D Наистина чувството е, че ще се напишкаш всеки момент. Тук идва момента в който трябва да прецениш до колко вярваш на тялото си. Хем ти е кеф, хем ти се пишка. Аз като знам, че в момента в който спре лъжливото чувство ще изчезне, си пердаша и не ми пука. :D Инъче няма как. Лошото е, че при това усещане ние момичетата започваме да се стискаме и на момчето му става по-трудно да проникне. Аз лично много се кефя като чуя "Пиле, отпусни се" с един нежен глас.. :grin:
Пък и на пр-ката ми като и стимулирам г-точката и сес тиска и казва, че ще се напишка всеки момент. :-D Наистина чувството е, че ще се напишкаш всеки момент. Тук идва момента в който трябва да прецениш до колко вярваш на тялото си. Хем ти е кеф, хем ти се пишка. Аз като знам, че в момента в който спре лъжливото чувство ще изчезне, си пердаша и не ми пука. :D Инъче няма как. Лошото е, че при това усещане ние момичетата започваме да се стискаме и на момчето му става по-трудно да проникне. Аз лично много се кефя като чуя "Пиле, отпусни се" с един нежен глас.. :grin:
ти маи повече по форумите са възбуждаш от колкото с него
BePoHuKa
08-16-2009, 19:32
ти маи повече по форумите са възбуждаш от колкото с него :lol: Най-вече... :?