View Full Version : След Секс?
Какво правите веднага след секс?
hahavteen
12-02-2007, 16:51
Obru6tm se na drygata strana i zaspivam...Vsu6tnost tova mi se iska da napravia no po prinsip triabva da se gy6kame predi tova... :roll:
Obru6tm se na drygata strana i zaspivam...Vsu6tnost tova mi se iska da napravia no po prinsip triabva da se gy6kame predi tova... :roll:
+1(момиче съм) само че аз просто оставям да ме гушнат и заспивам :grin: :grin: :grin:
partychild
12-02-2007, 16:56
Лягам му на гърдите и се гушкаме ,говорим си и се целуваме ..след тфа може и да повторим :-D
ami gy6kame se sled koeto obiknovenno kazvam haide da qdem :D
unauthorized
12-02-2007, 17:05
За съжаление рядко ни се случва след секс да си легнем спокойно и да си спим до сутринта....често секса едва ли не става крадешком,но когато имаме цяла нощ, то след това си говорим и накрая си заспиваме... :)
Mi obiknovenno povtariame niakolko puti posle tia zaspiva az puk otivam da se razxogdam ili si vlizam v internet:)))
DevilWish
12-02-2007, 17:22
Obi4am da se gu6kame ,sy6to da pu6a cigara mi dostavcq golqmo udovolstvie...no eto ,4e dnes mi se slu4i direктно да станем от леглото и да тръгваме ,защото закъснявах :-))))))
Insatiable
12-02-2007, 17:50
След секс много ми е хубаво когато той ме прегърне и притисне силно до себе си и ми каже колко ме обича. Също след секс обичам да запаля една цигара, да си пусна някоя готина песен и да се върна при него в леглото. Обичам и да си подремвам след секс, но рядко се случва. Каквото и да правим след секс е просто като "кратка почивка" хахах след тва се продължава пак и пак и пак... :-D
ShokoladkaTa
12-02-2007, 18:39
емм.. обекновенно се гушкаме и заспиваме или се гушкаме и малко след това пак правиме секс ... Случвало ми се е да заспиме и да се сабудиме през нощта и пак да правиме секс :-P
Лягам му на гърдите и се гушкаме ,говорим си и се целуваме ..след тфа може и да повторим :-D
+1
BeautifulWorld
12-02-2007, 18:55
Ставаме и се обличаме. Да не мислите, че ми харесва? Просто винаги "няма време" или той не иска да зарязва приятелите си. Иначе ми харесва да полежим, да се гушкаме, да си говорим, дори с бившия ми сме си разказвали вицове :D А най-много ми харесва да чуя след секс "Обичам те!", е, естествено, ако му вярвам, че е така.
DeSerT17R0Se
12-02-2007, 18:59
Блазе ви на всичките, които се гушкате и ви казват обичам те...след секс..просто се разделяме..понякога с целувка..но предимно вски по пътя си ....
ReFlEcTiOn
12-02-2007, 19:35
лежим си.....обсъждаме това което сме правили...ставаме...чипкаме се....след тва ..пак се гушкаме....цункаме....и ме кара удома... :-) :grin: :-P 8) ....цяла церемония :-D
първо си казваме колко много се обичаме,..лежим си,гушкаме се , говорим си за нас.,пушим по една цигара...и така... :smt008
abe vie samo ve4er li pravite sex 4e vednaga zaspivate? :-D nie p1k vednaga hodim da se miem ili ako ima vazmojnost da se kapem zaedno. tova e parvoto koeto pravim! 4ak posle sledvat gu6kaniq i tem podobni.
i az taka. Ili go izprashtam da si hodi v tqh...ako sme pravili rabotata v nas
krem4et0
12-03-2007, 10:34
Мъжа лежи в неусвяст 5 минути, завиваме се с одеалото, обръщаме се на 1 страна и се галим..............понякога ако имам сили го налазвам да го поцелувам. А след 10 мин. почивка идва рад на хапванто, заото тка съм умряла от глад............
за жалост никога не съм спала с мъжа си, но често ме е налягала дрямка. казвам си, че заради лещите не трябва да заспивам, а и ако не се събудя и прибера в подобаващ час, ще има много дълго да мъкна багаж от нас в тях!
anita_sd
12-03-2007, 21:33
еми с бившия се гушках ме и заспивах ме,апа с новия още не сме го правили.А относно бившия тогава не се прибрах една вечер и бях наказана за 1 седмица без да излизам :D ама това е друго :D
Wrathchild
12-04-2007, 05:34
Лягам му на гърдите и се гушкаме ,говорим си и се целуваме ..след тфа може и да повторим :-DСъщата работа... понякога и гледаме и телевизия... а понякога след това спим.
Но най-често е това, което ти каза (:
1- во една цигара ми пали и м дава в леглото (аз съм напълно "размазана" и ми е трудно даже да си помисля да се помръдна, а камо ли да го направя найстина...)
2- ро ( рядко го пропускаме ) ми прави масаж на краката
3- то отиваме в банята ( преди да ми направи масаж той се мие) заедно
мммм... Хубави мигове... :-)
Аз пък коввам едно фасче, ако ще сичко да е мазало и сперма и сокове и лайна и квот щеш. Като си издърпам цигарката после мое към банята, а мое и втори тек...закво да се мием като ще се изцапаме пак, а 8)
ми тя си лежи аз отивам да се изкъпя после я изпращам и тва е
sexy_tigar4e_MM
12-04-2007, 08:45
;-) i az taka obicham :D
Ice_Queen_
12-04-2007, 09:05
Какво правите веднага след секс?
още секс..или цигара и тогава.
O6te celuvki,komentirame i sravnqvame dali e bilo po-hubavo :) i...pu6im :)
facetoface
12-10-2007, 13:24
1. Цигара и разговор
2. Любовна игра
3. Секс
4. Цигара
5. Баня
6. Галене......секс
7. 2 цигари
8. Баня
9. Ако имаме сила храна....или нещо друго :smt008
pitan4icata
12-10-2007, 13:45
em gu6ka me se ,ako imame vreme razbira se,(ako nqmame se obli4ame barzo i seki po zada4i) 4esto toi ogladnqva i hapvame ne6to ,no ima li vreme povtarqme 2-3 pati :)
ama ina4e bukvalno sled akta toi otiva si mahne kondoma se izmie tam ala bal ai se zasi4ame v banqta dokato i az s epodmiq i 4ak togava otivame v legloto da s egu6kame;) za sajalenie o6te sme nqmali vazmojnsota da si zaspim sled tova.. no i tva vreme 6a doide :)
theEXPLOITED
12-10-2007, 14:05
пуша
o7ka43na7a
12-10-2007, 14:33
Sled seks se gu6kame toi mi kazva kolko me obicha..celuvame se..govorim si i po nqkoga zaspivame.. :smt003 =P~ :smt003
ResidentEvil
12-29-2007, 11:38
СЕКС
BaTe_Martoo
12-29-2007, 11:43
Otivam f kenefa :D ebafkaa , mi kfo da praim lejime i se celuvame ;-)
poison_forever
01-04-2008, 15:41
Sled seks se gu6kame toi mi kazva kolko me obicha..celuvame se..govorim si i po nqkoga zaspivame.. :smt003 =P~ :smt003
lithium4e
01-04-2008, 22:29
паля цигара, приятеля ми ме гушка и си говорим...това е наи-приятното нещо след секса според мен ;)