View Full Version : Подаръци за родителите
hahavteen
12-02-2007, 16:36
Podariavate li podaruci na va6te za Koleda? Kakvo mislite da im podarite tazi godina? 8)
Az ot dosta godini ne sum karala praznicite s na6te a kato po-malka ne im podariavah podaruci(ako ne broim risynkite i karti4kite est) i sega niamam nikakva ideia kakvo da im podaria. :neutral: Osven tova imam i malka sestri4ka(na 5) i na neia su6to ne znam kakvo da i podaria... :? Tia ne si igrae mn s pliy6ki i kykli i e mn trydno.Ako imate niakakvi idei kazvaite :)
Mi zavisi do kolko pari iskash da dadesh?
Na sestrichkata ti ako e okolo 3 god. mogesh ferma za givotni ili kushtichka za kukli,za vashte ve4e zavisi kakvo xaresvat
hahavteen
12-02-2007, 16:49
Mi zavisi do kolko pari iskash da dadesh?
Na sestrichkata ti ako e okolo 3 god. mogesh ferma za givotni ili kushtichka za kukli,za vashte ve4e zavisi kakvo xaresvat
Parite niama da sa problem ama vse pak ne iskam da se izrusia mn.Drehi i parfiymi ne iskam da im podariavam...A be kajete vie kakvo 6te podarite i az moje da si haresma ne6to.. :-| :---)
Sestra mi e na 5 i ima i ku6ti4ka i ferma i gi potro6i na purvia den...Prosto ne moje da si igrae normalno...Moje da i podaria niakoia knijka... :-o
Ami az minalata godina kupih na mama zlatna grivna, a na tati 6ah ... :)
gree_girl
12-02-2007, 18:07
Аз и на двамата козметика :-P
Insatiable
12-02-2007, 18:31
До преди няколко години им правих картички ... Сега доста сме се очуждили един от друг, всеки с грижите и проблемите си и дори по празниците може да не сме заедно, камоли за подаръци да не говорим. Бих искала да им подаря нещо, но и идея си нямам какво да е то :)
shadow4e
12-02-2007, 20:33
Мама иска декоративна розичка и пантофки да й е топло :) Даже й харесах едни много готини с еленчета. :D 100%, че ще й харесат :)
Попринцип козметика.А тази година парфюм или нещо подобно и на двамата..
kasiopea
12-03-2007, 12:50
На мама съм подарявала за Коледа блузи, цветя в саксия, парфюми. Тази година се чудя какво да купя на мамчето, но 100 % трябва подаръкът да бъде различен от други години. :neutral:
sladku_bebzi
12-03-2007, 15:01
Аз на наще нищо не им подарявам :-s
chipi_kaoo
12-03-2007, 17:20
Винаги за любимите ми хора купувам подаръци и без повод. Когато имам възможност давам подаръци, пък ако закъсам....ше ме разберат. За тази коледа мамчето иска нов тел, ма зависи от бюджета:)
Slave4You
12-04-2007, 15:41
На баща ми съм му подарявала поставка за бутилка за вино (една такава метална мн яка) а на майка ми - най-често някъж парфюм или дезодорант и двамата са мн хепи:)
Хм...аз се 4удя...Имам 1 приятел,който ще вземе на майка си кристална топка в,която има Аифеловата кула(не знам дали се пише така)...и аз се 4удя дали да не взема същото за мама,само дето тя струва 15 лв. ...а аз не знам дали ше събера толкова,щото напоследък много хар4а :-D ...Мисля на мама някаква хубава козметика,а на тати...хм...или и на него козметика или някакъв сувенир.На красно село продават едни мн. яки пло4ки с пожелания,оба4е не знам колко струват...Ще им купя нещо,а ако не ми стигнат парите-ще е ръ4на изработка :-D :D :oops: :lol:
KimBerLy1912
12-04-2007, 17:11
Мама иска декоративна розичка и пантофки да й е топло :) Даже й харесах едни много готини с еленчета. :D 100%, че ще й харесат :)
Тая идейка с пантофките ме кефи : )
puakenikeni
12-05-2007, 05:32
Охххх нз и аз много се чудя :? :?
айде хора пишете вашите идеи плс :( ако мога да прихвана нещо и аз :P :P
аз също имам сестричка на 5 и се чуда кво да и купя защото тя също не си играе с кукли и плюшки, иска някви играчки за момчета. сега ми каза че иска писта за колички - луда работа! а на мама и на тате винаги им купувам по нещо! миналата година им бях купувала парфюми, по-миналата едни подковички на които пишеше здраве, щастие късмет да са винаги със теб и др. А ако искаш да им купуваш парфюми на майка си купи нещо от рода бию или цитру илиняккав хубав парфюм! на баща си ако иска6 можеш да му вземеш стрейт - черния, много е хубав! аз такива парфюми бях им взела миналата година и на тях много им харесаха! аз и картички им пиша де, понякога ги рисувам, друг път купувам от пеещите, много са сладки!
На родителите ми подаръка ще го взема утре. Накарах един приятел да им нарисува зимна картина и те дватама в средата, че нямали портрет. Сестра ми и приятелят й Иво с Александър и благодарение на шефа ще ги пратим в неговия хотел в Банско за една седмица. За брат ми и жена му сигурно ще им вземем нещо за къщата. Не са казали какво искат и затова ще избираме ние утре като излезем. За малката Анталия и за тази на Александър Светлана сме взели по едно кученце Мопс и утре ще вземем играчки за двете. За останалите роднини - сувенири и разни такива. Тази година съм харесала едни ръчно рисувани картички и утре ще накупя. Това за семейството. За милото съм поръчала подарък, но няма да кажа какъв, че вземе да го прочете...
Можеш да им вземеш семеен албум и да го попълниш с техни и ваши общи снимки. Да им сложиш отпред една тяхна и да им напишеш нещо хубаво. Аз го направих миналата година и останаха очаровани. Може и вечните парфюми. Или някакви сувенири за двамата-чаши, химикалки, висулки за синджири (ако носят).. Нещо, което да им остане за спомен :)
DisciplineAndOrder
12-06-2007, 06:43
^идеята за албума ми се струва приемлива...май така ще направя
аз...всяка година няк'ви парфюми,глупости им подарявам...тази година искам нещо по-различно.
За 5 годишния ми брат мисля да взема някакъв камион/кола/костенурка Нинджа/пистолетче... :-|
zvezdichkaaa
12-09-2007, 11:12
За наще сиг. парфюми козметика некфи такива.За брат ми някоя дешка и има 1 парфюмчета,които той обожава.Мммм за другите роднини нещо дребно-примерно за баба и дядо рамка за снимка на която сме снимани,а за останалите май сувенири и така :P .
gree_girl
12-13-2007, 08:55
ПЛС кажете идей за подарък на баща, че не знам какво, освен козметика #-o
sasha_90
12-13-2007, 10:34
Нищо не им подарявам.Тази година ще направя изключение.На баща ми мисля да му купя хапчета,за да откаже цигарите,а на мама не знам още.
I love Naley
12-15-2007, 05:58
Разбираса че им подарявам подаръци не са някакви скъпи но са приятни и са от сърце.Всяка година им правя подъраци.Тази година съм взела на мама парфъом на Наоми Кембъл новия нощния.А на тате съм взела шах.
gree_girl
12-17-2007, 09:12
tate 6ax si ima :| na mama srebro amaa tati srebro ne nosi :( ne6to drygo?
Glezanka
12-17-2007, 21:08
Аве нищо не им подарявам ... не работя в момента,че да мога да си позволя да им купувам подаръци.Не си струва да мизерствам и да събирам пари за да им подаря накоя глупост ...
На майка ми - парфюм и блуза
На баща ми - кожен калъф за GSM, може и колан да му взема.
На любимия - излизаме по магазините и си харесва дреха :)
На другите приятелчета- дребни символични слаадки подаръчета :)
[†]SweeT_SacRifIce[†]
12-18-2007, 12:54
na nashite nishto ne im podarqvam..samo na fr
theEXPLOITED
12-18-2007, 16:08
Нищо не им подарявам.Тази година ще направя изключение.На баща ми мисля да му купя хапчета,за да откаже цигарите,а на мама не знам още.
аМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ..........ХАПЧЕТА ХАХАХАХАХА ЛУДА РАБОТА ЕИИИИИИ
Хм...аз се 4удя...Имам 1 приятел,който ще вземе на майка си кристална топка в,която има Аифеловата кула(не знам дали се пише така)...и аз се 4удя дали да не взема същото за мама,само дето тя струва 15 лв. ...а аз не знам дали ше събера толкова,щото напоследък много хар4а :-D
8-[
Някои знае ли откъде мога да взема такава топка с Айфелова кула?
Naughty_
03-08-2008, 08:10
ми като дойде време за подаръцина наще най- често им купувам нещо за вкъщи - сервиз..комплект ваза и пепелник..и т.н.
или някаква козметика :)
PsiHo_PatKa
03-10-2008, 17:59
Аз на майка ми съм подарявала козметика, на ба6та ми също, прочетох сега един от първите коментари за шаха, това ми хареса, не бях се сетила, тои баща ми имаше, ама го затри някъде. Това с пантофките за майка ми също е хубаво. А също можете да подарите на баща си някакъв сувенир, в зависимост от нещата от които се интересува. Също и някакво златно колие за майките може да свърши хубава работа. А за малките деца - братчета, сестрички, някоя хубава блузка ще свърши хубава работа и ще влезе в употреба ;] а може и да се вземе възглавница във формата на плюшена играчка за спалнята или нощтна лампа за нощтното шкафче :) :P