View Full Version : 1-вият път при мъжете
i pri mujete li 1-viq put e tolkova"specialen",vajen i ostavq spomen za cql jivot?
razbivacha
12-02-2007, 19:55
e ti puk kvo mislish che mujete sa nekvi bezchustveni sushtestva li mnogo qsno che e specialen i ti ostava spomen....
unauthorized
12-02-2007, 20:04
Аз съм от онези бройки...с късното възмъжаване...на 18 загубих девствеността си именно поради факта, че за мен имаше значение с кой го правя и зная, че този човек ще го помня цял живот, а в последствие и не само заради това...и в крайна сметка не се срамувам от това... :smt007
мдам важно е с кой е първият път...и помним..поне повечето де има някои които просто си мушкат и туйто
Mi pri mene beshe si specialno:)
n1ght_shadow
12-02-2007, 21:06
ако не си някои убит олигофрен които не му дреме за друго освен да бодне чушлето ше го помни ;)
e ti puk kvo mislish che mujete sa nekvi bezchustveni sushtestva li mnogo qsno che e specialen i ti ostava spomen.... +1
Saymon90
12-03-2007, 07:44
Да, важен е. :)
Da specialen beshe i pri mene!
Еми би трябвало, все пак и мъжете имат чувства, макар и да не ги показват колкото нас :)
Magician
12-04-2007, 15:05
i pri mujete li 1-viq put e tolkova"specialen",vajen i ostavq spomen za cql jivot?
При момчетата е дори много по-специален и труден, отколкото при момичетата, защото от тях се очаква да знаят и да могат всичко - съответно стресът е наистина жесток.
мдам важно е с кой е първият път...и помним..поне повечето де има някои които просто си мушкат и туйто
Еххх Кольо , Кольоо още не си го правил и си на 14 годинки и ми говориш ! Недей обърква хората като не си го правил ... Може да даваш грешна информация ! :?
Иначе да , първия път се запомня , аз го помня...Това беше момента , в който бях възможно най-много възбудена . Такава възбуда никога не съм усещала и имам чуството , че няма да я усетя пак . И то не щото партньора ми не е добър , просто самата тръпка , че правя нещо толкова важно , че
предприемам такава голяма крачка ми доставяше едно вълшебно наприжение :) Върховно беше ! Винаги ще го помня :grin:
DevilWish
12-04-2007, 16:24
Предполагам ,че за част от момчетата е просто "голямо геройство" как /уж/ е задоволил някоя мн. яка мадама ;-)
Но зная ,че има и момчето на колкото им пука точно колкото на момичетата...
ПС - Кой пък казва ,че няма някакви ку*вички ,където първият им път е с някакъв почти непознат само ,защото много им се е таковало вече ;-)
MakeMeLaugh
12-04-2007, 16:27
... от тях се очаква да знаят и да могат всичко - съответно стресът е наистина жесток.
Напълно подкрепям!
И да - важен е ;)
Schnitzer
12-04-2007, 22:12
Зависи от момчето.За мен имаше значение ама спомена за тая патка едва ли ще се промени. :)