View Full Version : помогнете ми
malkata_f
12-03-2007, 16:12
Здравейте! Ми значи аз харесвам 1 момче,с което много малко се познаваме и той само ми казва здрасти...обаче не знам какво ми става напоследък непрекъснато си мисля,че може да съм му противна или да ме мрази.Нямам абсолютно никакви причини за това, той не ме познава като човек пък и нищо не съм му направила,за да ме мрази,но постоянно това ми се върти в главата.Вече няколко пъти сме се срещали и той винаги ме поздравява,а можеше и да не го прави - никой не го кара на сила!!Дори предпоследния път като го срещнах не беше с лице към мен,но отдалече ме видя и се обърна към мен,за да ми каже здрасти.И много ми е чудно, ако съм му противна защо ще ме поздравява след като избора си е негов дали ще го прави или не!!Аз не очаквам от него да ме харесва..просто искам да не мисли нищо лошо за мен!
Моля ви кажете си мненията,просто искам да се убедя,че няма нищо против мен!
crazy_style
12-03-2007, 16:26
emi kato sudq po dumite ti zna4i ne si mu protivna .. a i ti sama kaza 4e nqma zakvo tui 4e kvo se pritesnqva6..
ne si mu protivna spokoino :wink:
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
12-03-2007, 16:26
Ма защо така си мислиш, че не си му приятна.. :( Може така да ти се струва , зависи от излъчването му.. Но да твърдиш това, без да имаш някакво основание, е напълно абсурдно... :? Айде, какво ти пука, пък, сигурна съм, че въображението ти прави лоши шеги ;) Не се стягай, ако го харесваш, можеш мн лесно да му привлечеш вниманието :) Ако пък ти е безразличен, не виждам защо се притесняваш дали те харесва или не ;) спок :) И успех :)
kobrichka
12-03-2007, 16:27
При условие,че момчето не ти е дало повод да мислиш,че си му противна не виждам проблем честно казано.Ти самата каза,че той те поздравява,ако му беше протвна немаше и едно здрасти да ти каже,тъй че не си мисли глупости. :wink:
Sweet__Dream
12-03-2007, 16:29
Za6to tolkova go misli6?? [-X Ne misli ni6to lo6o za teb sled kato ne te poznava dobre..Prosto ne se zatormozqvai za ne6ta,koito sa prekaleno malovajni..Gledai napred i ne se ot4aivai tolkova lesno ot vsqko edno ne6to.Jelaq ti uspeh..I gore glavata.. :) \:D/
malkata_f
12-03-2007, 17:22
Благодаря ви, много ме успокоихте! :)
MiMcHeToOo
12-03-2007, 17:32
Тц кви са тия параной бе, не бой се :D
malkata_f
12-04-2007, 10:06
добре ще може ли още мнения...май темата ми хич не ви е интересна
Эабеляэвам,че доста хора страдат от тая `болест`.Имам няколко поэнати,които като си паднат по някое момче,беэ никакви основания,просто эапомват да си мислят ,че са му противни.Глупаво е.Сама каэа,че не се поэнавате,следователно надали има някакво основание да мисли нещо лошо эа теб.Просто ти се вманиачаваш.Не го прави,така само се тормоэиш.И между другото един ни е живота,не го пилей,а действай.Някой път като ти каже эдрасти,попитай го как е ,какво прави,покани го да иэлеэете...та,така.Не се эадоволявай само с убеждението ,че си му симпатична.Все пак понякога каэваме Эдрасти и от въэпитание. :D
malkata_f
12-04-2007, 13:38
Эабеляэвам,че доста хора страдат от тая `болест`.Имам няколко поэнати,които като си паднат по някое момче,беэ никакви основания,просто эапомват да си мислят ,че са му противни.Глупаво е.Сама каэа,че не се поэнавате,следователно надали има някакво основание да мисли нещо лошо эа теб.Просто ти се вманиачаваш.Не го прави,така само се тормоэиш.И между другото един ни е живота,не го пилей,а действай.Някой път като ти каже эдрасти,попитай го как е ,какво прави,покани го да иэлеэете...та,така.Не се эадоволявай само с убеждението ,че си му симпатична.Все пак понякога каэваме Эдрасти и от въэпитание. :D
виж аз въобще не съм убедена,че съм му симпатична...честно казано,ако е така много бих се радвала,но не знам...надявам се само да не съм му противна
macityy_raiq
12-04-2007, 13:55
ама вие познавате ли се лично?в смислъл знаеш ли му името?а тои твойто?
ако не си знаете имената значи е същата история като мойта:значи един ден се връщах с едно момиче от магазина и видях едно супер яко момче и тои ме вижда и така докато се разминавахме тои ме загледа и аз него естествено :D и след тфа кфо ли не правих за да го видя пак и най-накрая се запознах с едно момиче което ми даде скайпа му и се оказа че ме харесвал така си писахме той ми беше казал че се сеща коя му пише обаче той си имаше гадже но докато си беше гадже с тфа момиче ми пращаче на мен целувки и прегръдки и една вечер докато ме изпращаче ми предложи!така че ако не се познавате лично направи всичко възможно да се запознаете и всичко ще е ОК ;-)
mgxpower
12-04-2007, 14:09
Като прочетох внимателно мнението ти ми става ясно ,че това дали си му противна или не се върти изцяло и само в твоето съзнание!Избягвай да си вкарваш такива мисли в главата не е хубаво!Неможеш да знаеш със сигурност...какво изпитва момчето към теб как те възприема като цяло..не мисля ,че е чак такъв лицемер да поздравява човек , който му е противен!
Ти какво правиш с хората , които са ти противни?!Поздравяваш ли ги?!Аз не мисля така...сигурно им споделяш какво ти е отношението към тях или ги игнорираш напълно!
Помни го ако си му противна няма да те поздравява..
malkata_f
12-04-2007, 14:11
ама вие познавате ли се лично?в смислъл знаеш ли му името?а тои твойто?
ако не си знаете имената значи е същата история като мойта:значи един ден се връщах с едно момиче от магазина и видях едно супер яко момче и тои ме вижда и така докато се разминавахме тои ме загледа и аз него естествено :D и след тфа кфо ли не правих за да го видя пак и най-накрая се запознах с едно момиче което ми даде скайпа му и се оказа че ме харесвал така си писахме той ми беше казал че се сеща коя му пише обаче той си имаше гадже но докато си беше гадже с тфа момиче ми пращаче на мен целувки и прегръдки и една вечер докато ме изпращаче ми предложи!така че ако не се познавате лично направи всичко възможно да се запознаете и всичко ще е ОК ;-)
аз му знам името,а той мойто не знам може и да го знае....ние не сме се запознавали лично...баща ми го познава и един път той(момчето) беше дошъл вкъщи да ми обянява как се свалят песни от интернет...и оттогава като ме види само си казваме здрасти,демек сме само познати нищо повече
Seducti0n
12-04-2007, 17:16
Здравей.Според ме затормозяваш съзнанинето си прекалено много,в желанието си да бъдеш идеална и да се харесваш на околните.Дали си струват всичките нервии тревоги и дали не би било по-рационално да ги вложиш някъде другаде?Замисли се, и ще разбереш,че съм права.
Според мен,наистина,ако беше антипатична на въпросното момче той никога не би си направил труда да те поздрави или въобще да демонстрира внимание спрямо теб. :wink:
За омраза да не говорим,вие не се познавате добре,следователно не мисля че има за какво да те мрази и пак ти казвам,ако си му толкова неприятна,просто щеше да обръща глава на другата страна или да се прави,че не те забелязва,когато инцидентно се засечете някъде.
Помисли малко и ще разбереш,че опасенията ти,са напълно неоснователни. :wink:
Много анализираш. Отдай се на желанието.
die_die_my_darling_
12-04-2007, 19:35
Само се психираш
malkata_f
12-04-2007, 20:08
наистина много ме успокоявате и се надявам много да сте прави....да вярно е,че ми казва здрасти винаги,никога не ме подминава,но не се усмихва като се срещнем....това възможно ли е,ако няма нищо против мен и да не се усмихва.....не знам от 1 страна това,че ми казва здравей и като ме види ме гледа,а от друга страна не се усмихва...може би ако се усмихваше щях да съм по-сигурна,че няма нищо против мен
malkata_f
12-05-2007, 14:36
наистина много ме успокоявате и се надявам много да сте прави....да вярно е,че ми казва здрасти винаги,никога не ме подминава,но не се усмихва като се срещнем....това възможно ли е,ако няма нищо против мен и да не се усмихва.....не знам от 1 страна това,че ми казва здравей и като ме види ме гледа,а от друга страна не се усмихва...може би ако се усмихваше щях да съм по-сигурна,че няма нищо против мен
значи това е нещо като допълнение на историята така че,ако я прочетете си кажете мненията