Влез

View Full Version : Пожелания и поздрави по случай настъпващите празници

chipi_kaoo
12-03-2007, 17:22
Аз искам да пожелая на всички от форума весело изкарване на Коледните и новогодишни празници, и догодина форумът да е още по преоспериащ. Искам да пожелая на себе си и на семейството си здраве щастие и любов. Вие какво и на кого бихте пожелали?

yohrdan
12-04-2007, 11:55
Пожелавам сички от гетото да преживеят до следващата нова година...
на всички пожелавам много щастие , да си прекарате добре празниците и настроението да неви пада за нищо на света :smt001 =; =D>

marilyn
12-09-2007, 17:28
ЕМИ аз си пожелавам най-ве4е 2 неща:
1) Да се вразомят малко поне нашите спрямо мене

2) Да се сбъдне най-силното желание, което толкова силно искам....а и мисля 4е ве4е го заслужавам..........наистина.... ......

I love Naley
12-15-2007, 11:32
Пожелавам на всчки здраве щастие късмет.Много шумни купони забави.Нека си изкарат празниците страхотна Коледа със семейство а на нова година с приятели на купон.Пожелавам приятно изкарване на празниците.

GameFace
12-17-2007, 00:48
Пожелавам ЗДРАВЕ! Пожелавам ЩАСТИЕ! Пожелавам ВОЛЯ! Пожелавам СИЛИ! Пожелавам ВЯРА! Пожелавам ЛЮБОВ! Пожелавам всичко, което не може да се купи с пари, защото само тези безценни неща могат да оставят вечна следа в сърцето на всеки един човек! Пожелавам го на Всички! Съфорумци, роднини, приятели, познати и непознати! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

gree_girl
12-21-2007, 11:57
Пожелавам много здраве, щастие и късмет. Също така много забавления, споделена любов, купони със приятелите и нека цялата тодина да ни е весело. Желая на всички семейно щастие и да се разбират с родителите си. И нека тази година, да сбаднем поне една наша истинска мечта! ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА :smt006

Seducti0n
12-21-2007, 13:26
Здравейте,сладури. :)

На всички вас,пожелавам една незабравима и вълшебна Коледа,изпълнена с адски много усмивки,веселие и положителни емоции.

А пък,новата 2008,нека бъде по-добра,по-успешна и по-ползотворна за всички вас.Бъдете здрави, от там насетне,всичко е постижимо. :wink: