View Full Version : мастурбацията пред секса с жена ?
Защо по някога един мъж предпочита мастурбацията пред секса с жена. Свързано ли е това със здравословни проблеми (простата, бъбречни проблеми) или е задоволен от друг партньор преди.
"Ей ръчички ей ги две - те ме слушкат най-добре"! Кога можеш да кажеш за една жена 4е е толкова послушна ? :-D :D 8-) :razz:
bulgarche
12-03-2007, 19:32
Секса за гордост, чикията за удоволствие
След чикия няма прегръдки, целувки, обясняване, може когато си поискаш, после лягаш и спиш
Ice_Queen_
12-03-2007, 19:49
Защо по някога един мъж предпочита мастурбацията пред секса с жена. Свързано ли е това със здравословни проблеми (простата, бъбречни проблеми) или е задоволен от друг партньор преди.
защо понякога НЯКОИ мъже предпочитат чекията пред секса?
еми не са сполучили на партньорка! :---)
DaniFilth
12-03-2007, 19:52
myjete kolkoto i da ni e 4udno imat nujda ot tova dori kogato sa s nqkoe momi4e tova e prosto kazano normalno toi se samozadovolqva bez da se zabyrkva v nepriqtnosti KAJETE KOI OT NAS NE OBICHA DA MASTURBIRA I SAM? :(
Ice_Queen_
12-03-2007, 19:54
myjete kolkoto i da ni e 4udno imat nujda ot tova dori kogato sa s nqkoe momi4e tova e prosto kazano normalno toi se samozadovolqva bez da se zabyrkva v nepriqtnosti KAJETE KOI OT NAS NE OBICHA DA NE MASTURBIRA I SAM? :(
чакай де..въпроса беше защо някой мъже ПРЕДПОЧИТАТ секса пред чекия..аз лично не мога да си представя такива момчета..НООО всичко е възможно.а самото самозадоволяване е нещо абсолютно нормално,тва го мани.и кво значи неприятности?... [-X
pitan4icata
12-03-2007, 20:22
+1 \:D/
Няма такива мъже...Поне не и нормални.
моите най-добри приялтеки са Лиляна (лявата рака ) и Десислава (дясната) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :P :P :P :P :-P :-P :-P :-P :-P
BrokenHeart
12-04-2007, 10:22
хаха Левислава и Десислава :D
според мене момчетата не предпочитат чекията пред секса, а просто или нямат партнъор или пък не може винаги с момиче...трябва и сам понякога ;D
Canis_Dirus
12-04-2007, 10:48
или са случили на добра ръка :D
секса е като белота - ако нямаш добър партньор, ти трябва добра ръка!
Или просто секса им иде отръки!
. . . :-D :D :lol: :razz: . . .
Taka to ima6e edin takav izkaz ... Zna4i :
1- Rakata nikoga nema da ti otkaje.
2- Viknagi moje6 da q navlajni6.
3- Nema cikal.
4- Ne mranka.
. . . Moga da broia do utre . . . A we kakvo vi stava we kakvi sa teq vaprosi dneska iskate infarkt li da mi dokarate na mladi godini :razz:
krem4et0
12-04-2007, 12:36
Аз лично бих се засегнала, ако той предпочете нещо друго пред мен..........а и по неговите думи аз съм по-добрата във всяко отношение. Аз също предпочитам той да действа, отколкото аз........не мога да си представя, че маструбацията може да носи същото(или недай си боже по-голямо) удоволствие от секса!
unauthorized
12-04-2007, 14:54
Удоволствието от секса не идва само от търкащата се кожа между краката..все пак визирам момчетата..:)... : допир, поглед, аромат, топлина-това носи удоволствието...самата гледка да гледаш как правите секс..несравнимо... \:D/
Schnitzer
12-04-2007, 21:17
Щото тоя мъж е неопитен и се притеснява да не свърши след 1 минута,затва.
iceman105
12-05-2007, 07:00
nqma maj koito da predpo4ita da si bie 4ekii pred sex sas jena pravqt go prosto za6toto ne moje s vsqka na koqto laskat
Хахаха вия момичетата за специални ли се мислите ?
krem4et0
12-05-2007, 10:06
Хахаха вия момичетата за специални ли се мислите ?
Не по принцип. но се мисля за специална за определени хора, 1 от които е този, с който правя секс!