PDA

View Full Version : Подмиване - МОМЧЕТА :)

flexmaster
12-03-2007, 18:16
Значи приятеля ми се мие 2 пъти в седмицата, но незнам колко пъти в седмицата е прието да се мият момчетата ? Момиче съм и незнам, моля за отговори :)

Благодаря на отзовалите се :)

hiro
12-03-2007, 18:46
Che kak!Estestveno che vseki den triabva!Az se kapia vseki den a odelno sled xodene po goliama nugda se kupia i si mia pi6leto predi i sled sex zadalgitelno!!!No verno de malko prekaliavam no sum maniak na tema xigiena!

the_doll
12-03-2007, 18:58
Абе тоя твоя не е мн на ти с хигиената! Как може само 2 пъти седмично!! Аз съм момиче и вс ден се къпя, а моя и той така! Как само 2 пъти седмично!!!

Pavlito
12-03-2007, 19:13
[-( #-o lele tva e ujasno ...kak moje da se mie samo 2 pati v sedmicata...stiga be,kva e taq xigiena...tqloto ima nujda se mie s voda pone vednaj na den...az naprimer se miq po tri pati na den...taka se chuvstvam mnogo po dobre i chistoplatno!obrashtaite poveche vnimanie na xigienata si! [-X

Made_of_Pain
12-03-2007, 19:16
=|
... Ще се разпача... Кое си мие два пъти?
Мие ... или къпе!?
Ох... ужас.... =|

hasaiko
12-03-2007, 19:21
Ебаси майката :D Пеньо! 8-) 8-) Като му дойде рожденият ден,му подаряваш шампоан,сапунче,четка и едно патенце! \:D/

bulgarche
12-03-2007, 19:31
Зависи колко се цапа ;)

Ice_Queen_
12-03-2007, 19:35
Охх..не е хубаво да се ебавате с тия работи..понеже верно има такива хора дето не знаят що е сапун,вода и т.н...

DaniFilth
12-03-2007, 19:41
ah tova napravo me raztyrsi mam naistina li 2 pyti v sedmicata kakva higiena e tova :shock: vsqka ve4er trqbva razbira se zatova mu se kazva higiena a polovata e mnogo vajna #-o

flexmaster
12-03-2007, 19:41
Значи приятеля ми се мие 2 пъти в седмицата, но незнам колко пъти в седмицата е прието да се мият момчетата ? Момиче съм и незнам, моля за отговори :)

Пишката си мие 2 пъти в седмицата и се къпе 2 пъти в седмицата ...

Ice_Queen_
12-03-2007, 19:46

flexmaster от къде ти идва ника?
а ти работи на баба ми ги разправяй. #-o
на колко е приятеля ти

flexmaster
12-03-2007, 19:48

на колко е приятеля ти
ами брат ми се е регистрирал тук и то си влиза автоматично всеки път, аз съм на 16 а приятеля ми е на 18 :)

Ice_Queen_
12-03-2007, 19:50

на колко е приятеля ти
ами брат ми се е регистрирал тук и то си влиза автоматично всеки път, аз съм на 16 а приятеля ми е на 18 :)

аха и искаш да кажеш че едно момче на 18 не е наясно с хигиените навици?кофти скъпа..ако е истина..мога да ти предложа щипка за нос :)
твойте хигиенни навици как са ?

flexmaster
12-03-2007, 19:52

на колко е приятеля ти

аха и искаш да кажеш че едно момче на 18 не е наясно с хигиените навици?кофти скъпа..ако е истина..мога да ти предложа щипка за нос :)

Подмивам се долу всеки ден по 1 път, а се къпя по 3 пъти в седмицата .

Ice_Queen_
12-03-2007, 19:55

на колко е приятеля ти

е тук мога да почна да споря дали и твоята хигиена е добра,ама няма значение..в браво на брат ти..скоро се е регнал.
Еми " мацо" хвани и го изкъпи твоя..да не почне само на висикосна да се подмива... =D>

flexmaster
12-03-2007, 19:56
Попринцип не ми е миришел, били сме голички двамката,но още не се е стигало до секс, все още несъм сигурна ... но ми е споделял за 2 та пъти в седмицата

Ice_Queen_
12-03-2007, 19:58
Попринцип не ми е миришел, били сме голички двамката,но още не се е стигало до секс, все още несъм сигурна ... но ми е споделял за 2 та пъти в седмицата

сподели че е хубаво човек ВСЕКИ ДЕН да се къпе!

flexmaster
12-03-2007, 20:00
Аз питам за Подмиване на интимните части, не за къпане, всеки ден по 1 път нормално ли е ?

Ice_Queen_
12-03-2007, 20:02
Аз питам за Подмиване на интимните части, не за къпане, всеки ден по 1 път нормално ли е ?

еми не знам..вече някой тук тотално ме объркаха.за мен е нормално всеки ден по 1-2 пъти ИНТИМНИТЕ части..то..тва си идва с душа де..ама тук съм чела много страшни неща,тъй че...

n1ght_shadow
12-03-2007, 20:07

еми не знам..вече някой тук тотално ме объркаха.за мен е нормално всеки ден по 1-2 пъти ИНТИМНИТЕ части..то..тва си идва с душа де..ама тук съм чела много страшни неща,тъй че...
1-2 пъти на ден за тебе както и за което и да е момиче би било нормално ама за момче не му е нужно чак толкоз често... 1 че не се потим чак толкоз и друго че нямаме цикъл и тем други мании ... общо зето не са мърсим отдолу толкоз лесно ;)

П.П иначе 2 пъти в седмицата... не е мноо хубаво тъй :D

Ice_Queen_
12-03-2007, 20:09

1-2 пъти на ден за тебе както и за което и да е момиче би било нормално ама за момче не му е нужно чак толкоз често... 1 че не се потим чак толкоз и друго че нямаме цикъл и тем други мании ... общо зето не са мърсим отдолу толкоз лесно ;)

П.П иначе 2 пъти в седмицата... не е мноо хубаво тъй :D

да ама пикаеш нали....

flexmaster
12-03-2007, 20:11
При момчетата от пишкане не се цапа и не мериша маи :)

n1ght_shadow
При момчетата от пишкане не се цапа и не мериша маи :)
точно така ;)

Ice_Queen_
освен че пикае и се задоволява...

аха и искаш да ми кажеш че от спермата и пикнята(сори за израза) нищо няма..нищо в смисъл - миризма,леко да ти лепне..де да знам такива неща...

n1ght_shadow
12-03-2007, 20:13
тва е друг въпрос вече.. 8) ама то пак си зависи как ше са омаца :D

Ice_Queen_
12-03-2007, 20:14

такаааааааааааааа ли..
еми едно средностатистическо момче си бие чекия поне 1 на ден.... хм..и да се оцапа и да не се..
охххх...не не не ... :-s

flexmaster
12-03-2007, 20:16

такаааааааааааааа ли..
еми едно средностатистическо момче си бие чекия поне 1 на ден.... хм..и да се оцапа и да не се..
охххх...не не не ... :-s
Благодаря ви, ще се опитам така да поговоея с него, но няма да му казвам директно ... благодаря :)

Pavlito
12-03-2007, 20:36
abe xora ima li znachenie dali momchetata se capat poveche ot momichetata...vseki trqbva da si poddarja dobrra xigiena i PONE VEDNAJ na den da si vzima dush!pone za vashe udovostvie,vie da se chivstvate dobre i v kojata si...kvo e tva capa se pove4e i po-malko :?

Weels
12-03-2007, 20:44
4 пъти къпане в седмицата ми е достатъчно на мен...Като чуя някой да се къпе по 3-4 пъти на ден ми се струва странно.

pitan4icata
12-03-2007, 20:48
oo moq maj se kape seki den( s malki izklu4eniq razbira se) i az taka se starq, no Zadaljitelno predi sex!!!(ako nqmam vazmojnost da se izkapq se podmivam),ina4e smqtam 4e mom4etata nqma kvo tolkova da se zacapvat i vse pak.. eidin maj trqbva da darji na higienata si

50cent
12-03-2007, 20:54
малеее тежко ти горко когато става дума за свирки ииил аз съм момче и си мия оная работа ама всеки ден да мирише на хубаво с един душ гел с мириз на пъпеш ммм много е як

burmuni
12-03-2007, 22:40
Според мен всеки ден трябва да си взима душ(да си мие тялото) и един път в седмицата да се къпе (да си ми тяло и глава) максимум 2 пъти (ако му е по мазничка косицата) или поне аз съм така и смятам че това е достатъчно за едно момче.

П.С. ПРЕДИ СЕКС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

hahavteen
12-04-2007, 04:04
Ami az moia go biah nay4ila da se podmiva vseki put kato hodi do toaletna dori po malka nyjda.Prosto my rzkazah 4e taka pravi edin 4ovek koito toi dosta yvajava i po4na i toi.V na4aloto my napomniah i posle my stana navik...Tva edin vid kato suvet kakvo da napravi6.
Ina4e ako se kupe 2 puti v sedmicata,podmiva se vseki den 1-2 puti i polzva dezodorant ne mislia 4e e 4aaaaak tolkova zle osobeno prez zimata kogato niama kude 4ak tolkova da se poti6... :neutral:

Wrathchild
12-04-2007, 05:24
2 пъти в седмицата 0.о
На мен мъжа ми ако не мине всеки ден през банята няма да е той...
Иначе оставете това, че е на 18 и не е наясно с хигиената... имах един бивш, който за 4 дена дори не беше влязъл да си измие лицето... (което за съжаление беше потвърдено и от негов приятел, в който той се наложи да спи тогава...) така че някой очевидно трябва да открехне българина по темата 'що е хигиена и има ли то почва у нас'

XXX_f
12-04-2007, 08:06
ti lud li si dva puti v sedmicata mnogo e :shock:
Az se kupq vednuj na visokosna godina

emviii
12-04-2007, 08:34
Che kak!Estestveno che vseki den triabva!Az se kapia vseki den a odelno sled xodene po goliama nugda se kupia i si mia pi6leto predi i sled sex zadalgitelno!!!No verno de malko prekaliavam no sum maniak na tema xigiena!

Така трябва =D>

bboy
12-04-2007, 08:40

Споко, като налапаш змея ше разбереш дали е нормално да си подмива пикалото на 3 дена по веднъж

Немо
12-04-2007, 11:14
Зимата човешкото тяло по-малко се поти и замърсява, отколкото през другите сезони, защото зимата е студено и повечето време се стои в къщи и не извършваме толкова движения.По това време на годината е нормално през 1-2 дни да се къпеш.Иначе хигената на 1-о място :!: :)

Немо
12-04-2007, 11:19
малеее тежко ти горко когато става дума за свирки ииил аз съм момче и си мия оная работа ама всеки ден да мирише на хубаво с един душ гел с мириз на пъпеш ммм много е як

:D :D ей голямо леце си кай с мирис на пъпеш

puakenikeni
12-04-2007, 11:41
2 пъти в седмицата :shock:
и го каза толкова гордо =D> =D> =D>
къпя се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всяка вечер и като имам време и сутрин :)

krem4et0
12-04-2007, 11:48

на колко е приятеля ти

е тук мога да почна да споря дали и твоята хигиена е добра,ама няма значение..в браво на брат ти..скоро се е регнал.
Еми " мацо" хвани и го изкъпи твоя..да не почне само на висикосна да се подмива... =D>
Какво й е на хигиената- аз се мия зимата 1 път дневно и се къпя 1 път седмично и определено не се смятам за мизерница.........
Лятото и по 2-3 пъти се случва да взема душ, ама през зимните месеци миенето в повечето случаи е от кръста надолу........

bulgarche
12-04-2007, 11:53
Аз пък не се къпя всеки ден. И на 3-4 дена може и пак да не се изкъпя. Когато имам нужда го правя (понякога). И мисля че нивото на хигиената при мен не е на хич нико ниво. К'во дрънкате как да е. Преди ми бее немислимо да се къпя повече от веднъж седмично. Даже веднъж не се бях пкъпал 2 седмици. И? Умрял ли съм? Грозен ли съм? Мириша ли?

krem4et0
12-04-2007, 12:12
Въпросът е в това кой как разбира миенето, къпането, обливането, подмиването. Къпане за мен е с косата....повярвайте ми колкото по-рядко се случва това на моята коса, толкова по прекрасно стои. Измиване е от кръста на долу, подмиване е са малко вода в шепи над легена, а обливане е на тялото без косата.......поне според мен!

Bousz
12-04-2007, 12:15
Pfff da te pitam samo a we ne ti li vuni malko? . . . Ta zna4i pone 3 pati nai-malko stava vapros za kapane a ne du6 ne iskam da te obijdam oba4e gajeto ti ...

krem4et0
12-04-2007, 12:28
Как ще се къпя, т.е да си мия косата 3 пъти сидмично. Знаеш ли на какво прилича след 1 къпане седмично и 4 дена на меже да се укроти? Не смятам, че косата ми е мръсна, а и не мирише...........

anunu
12-04-2007, 13:10
KAK MOJE PRIQTELQ TI DA SE KAPE ILI PODMIVA SAMO 2 PATI V SEDMICATA TVA TRQQ DA GO PRAI SEKI DEN,PAK DA NE KAZVAM SUTRIN I VE4ER.TI GO NAU4I SEKI DEN DA SE KAPE PAK POSLE PO 2 PATI NA DEN :D NAPRAO ME OTVRA6TAVATE I DVAMATA-UJAS :smt078 :smt078 :smt078

flexmaster
12-04-2007, 16:16
Той се къпе 2 пъти в седмицата (смисъл цялото тяло + косата), и се подмива (долу интимната част) всеки ден сутринта.

justteen
12-04-2007, 18:31
...

marilyn
12-07-2007, 23:27
Ама направо е отвратително! Да се къпе 2 пъти в седмицата! А ти как го траеш бе скъпа? аз съм моми4е и си се къпя всяка ве4ер а пове4ето пъти и сутрин. А защо са не се сравняваме с мом4етата? Брат ми и баща ми си се къпят по 2 пъти дневно. Как не ви е гадно бе хора, аз ако не се къпя 2 дена 6те си умра направо! а и живеем в 21 век! ве4е всеки си има баня вкъщи не като селяните от едно време- в корито!

Dark_Angel_F
12-08-2007, 17:17
Как ще се къпя, т.е да си мия косата 3 пъти сидмично. Знаеш ли на какво прилича след 1 къпане седмично и 4 дена на меже да се укроти? Не смятам, че косата ми е мръсна, а и не мирише...........
Кремче много ти завиждам за косата........ Аз моята ако не я мия през ден просто става кошмарна ( омазнява се , сплесква се и т.н ...)
А към авторката приятеля ти е отватителен.... Брат ми и баща ми уж са мъже а се къпат по 1/2 пъти дневно..... А аз вярно , че съм момиче , но ако пропусна ден да не се изкъпя изцяло или поне душ без косата не се чувствам добре в собствената си кожа...

Wicked_Kid
12-08-2007, 17:37
:shock: О, Боже, мили... Не мога да си представя на какво мирише там...Два пъти в седмицата (най-малко!) трябва да си миеш косата, интимната хигиена се поддържа всеки ден поне по веднъж.Иууу.... :-&

NSDAP
12-08-2007, 17:40
А циганин ли е :(

Rysa_Kykla
12-08-2007, 17:41

лелел милаааа кажи на приятелят ти по 4ести4ко да се капе...на теб не ти ли смарди :neutral: :neutral: :neutral: