PDA

View Full Version : Какво ми става е....

tItEufFf
12-03-2007, 18:32
Имам чуството, че полудявам... Нервя се от всичко...от най-малкото. Днеска не можах да нрпавя нищо (в буквален смисъл, предадох празен лист) на контролното по математика и отначало се разревах от нерви, а после започнах да треперя и заблъсках една кола. В петък едно момче като ми подвикна нещо също страшно много се ядосах. НИКОГА не съм била така. Дали е, заради предстоящите изпити (7 кл) или нещо друго не знам.... По принцип ми излизат едни малки пъп1ици по тялото, за които майка ми казва че са на нервна основа, но до тогаване бях така. Последната седмица не знам какво ми става. Дразня се, когато някой влезе или излезе от стаята (дори тогава да съм в суперско настроение), вбесявам се ако не успея да реша някоя задача....
Не знам дали някой ще успее да ми помогне по някакъв начин, но имах нуждата някъде да кажа всичко това....

obicham_te_ludo
12-03-2007, 18:41
emi ne se u4udvai ot povedenieto na vseki se slu4va v tazi vyzrast... optai se da se dyrji6 po spokoino i da ne ti dreme mn izlizai pove4e s priqteli zabavlqvai se mislq 4e ne6tata 6te se promenqt uspeh :wink:

50cent
12-03-2007, 21:16
според мен ти трябва малко веселба поизлес направи някои купонец и се успокои живеи живота които винаги си искала да живееш за да може да се отпуснеш

OnFire
12-03-2007, 22:20
напрай още 5 теми е

Presley
12-03-2007, 22:46
Нормално е.Все пак си в пубертета и това до голяма степен влияе на нервната ти система.В тоя въэраст доста тиинове са эле с нервите :D А и си 7 клас,вероятно се притесняваш эа иэпитите-сама каэа,че като не можеш да решиш някоя эадача много се нервиш.Това е.Те нещата си се наслагват.Споко,ще мине тоэи период :D

teenkopele
12-04-2007, 01:48
Имам чуството, че полудявам...

Не си само ти.

theEXPLOITED
12-04-2007, 09:02
е бахти заради некви испити ли бе????ХАХАХАХА мали ти верно не си добре с нервите,я го карай по-спокойно та какво си мислиш че ще стане ако не ги направиш АПОКАЛИПСИС ЛИ? хахахаха
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

HePeAJIeH
12-04-2007, 10:57
Спокойно тома е само временно състояние! Не мисля че е от изпитите! Мисля че просто в този период си по-раздразнителна поради факта че вече си навлязла в пубертета а и хормоните оказват голямо влияние.Всичко ще отшуми с времето! И аз съм минал през същия период :wink: Лек ден! :wink:

No_Limit
12-04-2007, 11:08
Нормално е.Все пак си в пубертета и това до голяма степен влияе на нервната ти система.В тоя въэраст доста тиинове са эле с нервите :D А и си 7 клас,вероятно се притесняваш эа иэпитите-сама каэа,че като не можеш да решиш някоя эадача много се нервиш.Това е.Те нещата си се наслагват.Споко,ще мине тоэи период :D
;-) Ами да , хормоните в теб бушуват с пълна сила

EGG
12-05-2007, 05:18
Бъди по-спокойна и не обръщай такова внимание на глупости. Концентрирай се в ученето, защото е много важно, особено с тези изпити... Разтоварвай от време на време. Relax, take it easy :)

?love_haTe!
12-05-2007, 11:09
Всичко е,защото се притесняваш :)
Просто не се притеснявай..Не е края на света ако не можеш да решиш
дадена задача.Питаш някой-обяснява ти и готово.
Така само си вредиш.Просто се усмихвай на всичко,защото
дали ще се изнервиш или не,няма да ти помогне :wink:
Няма ти нищо,напълно нормална си :)

Seducti0n
12-05-2007, 15:29
Здравей,миличка.Всеки човек има тикива моменти през живота си.Прекомерната раздразнителност,изтощени� �то,липсата на мотивация,всичко това е от натрупалия се стрес. :wink:

Направи усиля,да се тревожиш по-малко и да не отдаваш толкова голямо значение на малките неуспехи.Не можеш да бъдеш перфектна във всяко едно отношение.Не се притиснявай и още от сега за изпитите,които ти предстоят в края на учелната година.Сигурна съм,че при добра подготовка,всичко ще проточе добре. :wink:

Научи се да си почиваш и да не натоварваш,толков много нервната си система. :wink:

MoHuTo
12-05-2007, 16:09
Бъди по-спокойна и не обръщай такова внимание на глупости. Концентрирай се в ученето, защото е много важно, особено с тези изпити... Разтоварвай от време на време. Relax, take it easy :)

Reed
12-05-2007, 17:52
Да бе,и цяла година трябва да си под 'баси напрежението заради някъв изпит..3 часа дето е :D

sexx_na_exx
12-05-2007, 20:11
може би скору ще ти дойде цикала :)
и аз бях нерфна парвите два три дена преди да ми дойде :)

tItEufFf
12-06-2007, 19:13
може би скору ще ти дойде цикала :)
и аз бях нерфна парвите два три дена преди да ми дойде :)
Не е от това!Свърши ми скоро...
Еми...аз намерих начин, с който малко да се поуспокоя. По принцип не го препоръчвам на никой, но ето че на мен ми повлия добре. Говоря за цигарите...Знам, че не е правилно и не трябва, но просто така се чуствам по-добре. :)

DisciplineAndOrder
12-07-2007, 20:01
Пробвай с валериан. :lol:

JuSt_a_GiRl_Uk
12-07-2007, 23:17
;-) Ами да , хормоните в теб бушуват с пълна сила

+1 Съгласна съм... \:D/ \:D/