View Full Version : Приятелката ми е нимфоманка!
Не издържам вече, да беше веднъж на ден - да, но приятелката ми иска да ме чука на ден поне по три пъти. След третия път вече нищо не излиза и направо си ме боли. От няколко месеца се чудя как да и кажа, че не ми е приятно да правя секс толкова често, но ме е страх да не ме зареже.
LitTlE_BeBsIiI
12-03-2007, 19:11
Как може да си толкова страхлив мъж?!Поговорете си като нормална двойка и просто и кажи...какво толкова?Каква двойка сте щом не можеш да и кажеш нещо такова без да се притесняваш? :shock: :?
kaji i nqma da te ybie nai-mn da te iznasili :P :D
Ice_Queen_
12-04-2007, 06:58
а някой хора мечтаят за това..
Harum_Scarum
12-04-2007, 07:07
:lol:
kaji i : "Slaushai sega az neshta tolkova mn sex kato tebe , mene me boli trqbva da q karame po spokoino"
dr.MAGNUM
12-04-2007, 13:16
DE I NA MEN TOZ KASMET :-P :smt008 :-P :smt008 :-P
намери и още някой...да се боцка и с двамата....по лесно щи е :)
Кольо , тъпо мнение даваш (Quasar)
Амиии и аз имам позната нимфоманка ... Тя по-често се чукаше от всички , които познавам . Та тя прайше секс повече от 4 пъти на ден :shock: .. Горката , не можеше да се спре . Секса и действаше като накротик :-k Еее дано се оправи и твойта , защото не е хубаво най-вече за момчетата да се прекалява със секса - поговорете ! Обясни и че почва да те боли и не искаш , а и да искаш не можеш да го правиш толкова често . :smt001
Skullbreaker
12-04-2007, 15:13
Само не виждам кво се оплакваш. Дръж се машки , what a pussy!
krem4et0
12-04-2007, 15:15
Купи й вибратор! А и като не искаш-не го прави............тя с нож ли те заплашва?
DevilWish
12-04-2007, 15:31
Da ti imam problema . . . horata ot za tva molqt ,ti sa oplakvash . . . ми поговори с нея като ти е проблем толкоз . . .
Ами седни и поговори с нея, пък дано те разбере :-D
Ти па...
Радвай се,бе! :D
Willy Da Winka
12-04-2007, 18:36
Да... всеки, на който не му се е случвало мечтае за това.
Когато един ден правиш секс 4-5 пъти - супер... чувстваш се щастлив.
Втори ден правиш секс 4-5 пъти - много добре. Иска ти се всеки ден да е така...
Но след 1 седмица вече си смазан и не искаш нищо. Предпочиташ да изгледате някой тъп филм... да си изпиете сутришното кафе на терасата... искаш нещо нормално... :)
И другото което е - почва да си губи смисъла. Когато цяла седмица чакаш да няма даскало, да сте спокойни и отпочинали... и желанието е по-голямо... и удоволствието. Всичко става някак си по-готино.
Не превръщайте секса в спорт!
Иначе конкретно по темата - някой ден когато и двамата се чувствате добре просто я гушваш... казваш и, че искаш да поговорите... И казваш всичко така както го мислиш и чувстваш. "Миличко така и така... това ме изморява... искам да понамалим темпото... притеснявам се да ти го кажа, защото така и така...". Когато човек е напълно открит разговора протича доста по-добре - чувства се спокойствие и сигурност.
Schnitzer
12-04-2007, 20:36
Ми поговорете и ше измислите все някво споразумение.
Glezanka
12-04-2007, 21:07
Явно и аз имам нимфомански наклонности ... :shock:
Ти за всекидневен секс ли говориш или ...
RunawayLove
12-04-2007, 21:15
Но след 1 седмица вече си смазан и не искаш нищо. Предпочиташ да изгледате някой тъп филм... да си изпиете сутришното кафе на терасата... искаш нещо нормално... :)
И другото което е - почва да си губи смисъла. Когато цяла седмица чакаш да няма даскало, да сте спокойни и отпочинали... и желанието е по-голямо... и удоволствието. Всичко става някак си по-готино.
Иначе конкретно по темата - някой ден когато и двамата се чувствате добре просто я гушваш... казваш и, че искаш да поговорите... И казваш всичко така както го мислиш и чувстваш. "Миличко така и така... това ме изморява... искам да понамалим темпото... притеснявам се да ти го кажа, защото така и така...". Когато човек е напълно открит разговора протича доста по-добре - чувства се спокойствие и сигурност.
+1
ти да не си и вибратор,кажи и че не всички мъже са физически способно да лашкат целодневно,да миряса малко :shock:
а някой хора мечтаят за това..
стоя пред компютара и мисля да зимам аспирин пфф бахти
Rysa_Kykla
12-19-2007, 19:36
Не издържам вече, да беше веднъж на ден - да, но приятелката ми иска да ме чука на ден поне по три пъти. След третия път вече нищо не излиза и направо си ме боли. От няколко месеца се чудя как да и кажа, че не ми е приятно да правя секс толкова често, но ме е страх да не ме зареже.
ем нз...с моито беб4е го правим по 3-4 пати на ден...рекорда ни е 6 :P :P :P тои не се оплаква...нз кои мъж се оплаква...4е приятелката му иска секс... :-|
Пичаго,тва,че тя иска да правите по 3 тека на ден не значи,че е нимфоманка.Щом иска значи и е много хубаво.А ти сливи ли имаш в устата да и кажеш,че започва да те боли и ти става неприятно??
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gPa3HuTeJl
12-19-2007, 20:33
Пу... да фане и на мене да ми се падне една такава...
П.П Ми просто и кажи .... К'во му е сложното ?
interesno!s moq priatel e imalo slu4ai da ne stavame ot legloto po cql den i samo da se lubim puk ti se oplakva6!mn muje si me4taqt za tova. puk kato ti idva v po-ve4e kaji ii 4e za nqkolko dni iska6 po4ivka puk posle 6te kompensira6 tezi dni ;) ;)
ZSP,
аз пък смятмам,че си измисляш
wasntme_
12-20-2007, 14:00
ZSP,
xaxa mda e. na toq 4ovek nikoga ne my e 4ista rabotata 8-)
magneziq
12-20-2007, 14:04
az pak darjah moq priqtel 1 godina na suho 6toto ne se spravq6e mn dobre i posle kat mu pusnah toq be6e kat poludql -qko si navaksahme (ili toi ima nekvi takiva naklonnosti ili prosto vremeto e bilo hiper mn) ma az naro4no 6toto sled 1 takav interval ot vreme posle seksa e velikolepen
sexnaeks
12-20-2007, 14:08
братле аз имах подобна приятелка която най-странното е че беше зубърката на класа ама беше мн готина - загаджосахме се и аз си мислех че ще трябва да я коткам 2 месеца - отиваме в нас да ми помага да решаваме ени задачи и таа като почна секс секс секс..(не стига това еми имам чувството че 100 пати щеше да ми откасне чепчето докаот си го набута у пичето - ебаси агресията)...точно след 1 седмица я отрязах -тва нимфоманията не е човечно - тези дето говорят че само да им падне такава са доста заблудени или просто са на по 12 и са чули че тва е хубаво - съветвам те още довечер да я заведеш в вас и да пуснете неко филмче и тя като ти се нафарли и кажи че сега секс няма да правите защото си презадоволен напоследак - покажи и кой е шефа в връзката за да се съобразява и за вбъдеще-щом нещо не ти харесва в отношенията ви не трябва да чакаш месеци за да изгладите проблема - утре ще си хване и 30299 гаджета и ти пак ли ще чакаш толко време за да и споделиш че това не ти допада?
ZSP,
i az i az 8)
MaXy_GiRL
12-20-2007, 15:46
Било го страх да не го зареже....е като те зареже няма да умреш пък на...по добре така от колкото да те изтезава.. :neutral:
DE I NA MEN TOZ KASMET :-P :smt008 :-P :smt008 :-P
\:D/
*SwEeTy_KiTtY*
12-20-2007, 19:29
+1
+1
minava6t 4i4ko :)
12-20-2007, 20:03
Купи й вибратор! А и като не искаш-не го прави............тя с нож ли те заплашва?
:D хахаха представих си девойката, гепила някаква мотореза4ка и с усмивка в стил Стивън Кинг му вика: "е паа шъ продължаваме ли или да го пенсионирам?..те студентите от ВМИ-то и без друго им трябват за занятията по анатомия ..някои органи :evil: :cry:
amatorium
12-20-2007, 22:22
Druj se mujki i ne i se davai!
Druj se mujki i ne i se davai!
:grin: :grin: toz sex ne e vijdal , ako se fanesh da mu chetesh sichkite temi det e puskal ... tolkova si protivorechi ... hora bez raute , tei che nemu se vryzvaite :smt001 8-[ :booooomb:
MakeMeLaugh
12-31-2007, 11:47
КооОЙйТтУуУ Ми! еЕ3 НаА@ВиИ!7 На@аАА МееЕ3НиИи ДаААа@ Ка@аЗвАаА@!!!
НъЪФИииТТуУУУу СъМ КууТууУУ ПруЖЖИННнЪЪъъ !!!!!!!
6Тт@@@ 4УУууКкЪМмм ДууКъТ ТиИИиИ ИЗзПуШШИии ПУУнТъъЪТЪъъ!!!!!!!!!!!111111111!!!!!! !!!
ПииШШшши МиииИи МъЪъ
СК@йЙПЪъ МииИИ е33е -->>> 6ТТе_СиИ_ПриРеЖЪ-ФениТиИИ_рОшШъъФ_ЕМммЪуУ-ГъъЗЗЗЗ!@РР-ПЛлаААЧчЪъъ
ПиииИИЗззСссс
pitai q za 3-ka am tfa verno si e radost ama si pogovori kat nemoje6 da izdurja6
мале хора напоследък се чувствам като нимфоманка.. :D
DiabolicAngel
01-04-2008, 12:32
Отрежи си го и няма да имаш проблеми! :|
Боже да ти имам проблемите....
В краен случай ако ти е толкова зле просто си отвори устата...ако те зареже заради това значи цялата ви връзка е безсмислена....а м/у другото след като има такава голяма нужда от секс, сигурен ли си че ти си единствения, чрез който си я задоволява ?
.:БаЛъК:.
01-04-2008, 12:42
ей да имах и аз такъв късмет :) но като се замисля сигурно те заболява по цял ден :shock:
HapPynEsSs
01-04-2008, 13:00
Радваи се ! Някои хора за тBа си ме4таят а, ти..... :lol: :lol: Еми просто си поговорете и и кажи ,4е не ти е приятно пове4е от 2 пъти..и така.. :!:
Criss_Angell
01-04-2008, 13:44
Дай боже и на мене тоз късмет!
като не искаш секс и те боли кажи и ти прави свирка като толкова мн иска :D и я викни у нас аз ще издържа и 20 пъти на ден 8-)
Радваи се ! Някои хора за тBа си ме4таят а, ти..... :lol: :lol: Еми просто си поговорете и и кажи ,4е не ти е приятно пове4е от 2 пъти..и така.. :!:
О, така ли? И кои ще да са тия момци, които да си мечтаят за това? Поговори с някой, които не е шибал десет пъти през живота си, и който е над 15 години да видиш, че едва ли някой иска нимфоманка, а ако я получи, доста бързо ще се оплаква! Не познавам нито един човек от мъжки пол, който да не смята, че ходенето с нимфоманка е абсолютен автогол. Пробвай да си намериш нЕкой да ше шиба ей така по няколко пъти на ден в продължение на месец и след това или ще те разкара, или категорично ще ти заяви, че това не може да продължава така. :smt002
lithium4e
01-04-2008, 20:19
ами ако те обича според мен ще те разбере..едва ли ще постави секса пред теб... ние с моя приятел също го правим доста..по няколко пъти на ден,но до сега на никой от двамата не му е идвало в повече :-D ние много си говорим за секса и за всичко,което ни интересува без да се притесняваме..и ако се стигне до там че на единия да не му се прави ще си кажем..всичко ще е наред ако държи на теб.. даваи смело :)
ами ако те обича според мен ще те разбере..едва ли ще постави секса пред теб... ние с моя приятел също го правим доста..по няколко пъти на ден,но до сега на никой от двамата не му е идвало в повече :-D ние много си говорим за секса и за всичко,което ни интересува без да се притесняваме..и ако се стигне до там че на единия да не му се прави ще си кажем..всичко ще е наред ако държи на теб.. даваи смело :)
\:D/
amatorium
01-07-2008, 10:50
Opitvam se da okuraja momcheto be Missy. A kakvo da mu kaja inache - che obiknoveno dobroto zadovolqvane zavurshva sus zachervqvane i poduvane na vaginalnite ustni i jenata sama moli da si pochine?
P.S. Ne razbrah za kakvo si protivorecha?
Ne e nimfomanka, a nenasitnica :!: Ima razlika. Pomo li q da namli tempto i tova e, ako te zareje, pone shte si pochinesh :wink:
macka123
01-07-2008, 11:02
Мнението на Willy Da Winka страшно много ми хареса.Според мен всичко ще се оправи ако поговорите и ако естествено не е с теб само за да я чукаш :Д