View Full Version : Вашата вагина, жени!!!
glazunov
12-03-2007, 19:28
Здравейте.
Въпросът ми е следния.
Когато усещате мъжкия пенис в себе си и по-точно редуването на напредващо и отрдъпващо движение какво точно усещате? Къде във вагината е най-силното усещане?
От моя опит до сега (където и каквото съм успял да проуча) знам (доколкото е дълъг пръста ми), че там, някъде в дъното има нещо, в което пръста (пениса) се допира. Но какво е то?
За стената на влагалището ми е ясно, интересува ме самото дъно...къде достига главата на пениса? Има ли място, където да ОПИРА?!?!?!?!? И има ли накъде да продължи своето проникване от там нататък? Примерно някъде в страни...над или под....Усещал съм с пръст (и), че има едно място, което сякаш е края.
Също ме интересува дали жената усеща триенето на това място по различен начин, от другата част на вагината си.
Предварително Благодаря.
Miracle-Heroe
12-03-2007, 19:43
aide dami vie ste :-s :---)
шийката на матката? :-|
Г-точка за другия въпрос
cokaina_
12-03-2007, 19:56
Така, много ми е интересно ти на колко години си, защото до колкото помня мъжката и женската полови системи се учеха в 6 или 7 клас. Все тая. Това нещо, в което опира твоя пръст, много е вероятно да е входът към матката. :-D Ти да не си мислеше, че вагината е нещо бездънно което няма край?!?!?! :?: :?: :lol:
MaRiNkA_16
12-03-2007, 20:08
Така, много ми е интересно ти на колко години си, защото до колкото помня мъжката и женската полови системи се учеха в 6 или 7 клас. Все тая. Това нещо, в което опира твоя пръст, много е вероятно да е входът към матката. :-D Ти да не си мислеше, че вагината е нещо бездънно което няма край?!?!?! :?: :?: :lol:
da,a ako bqhme bezunni posle pak 6tqha da sa oplakvat 6to mrunkame 4e sa im kusi mi to na6te razmeri s tqhnite kdue sa sravnqvat vse edno tynel i koli4ka :grin: ...a po temata stignal si matkata kakto kazaha po goe(makar da ne vqrvam samo s prust da yspe6)
n1ght_shadow
12-03-2007, 20:10
защото до колкото помня мъжката и женската полови системи се учеха в 6 или 7 клас.
не помниш много май ;) в 8ми клас се учи
cokaina_
12-03-2007, 20:14
защото до колкото помня мъжката и женската полови системи се учеха в 6 или 7 клас.
не помниш много май ;) в 8ми клас се учи
За*** кога се учи. Работата е там, че човекът си няма и понятие от елементарна полова грамотност, ако мога така да се изразя.
ti kvo v 8mi klas bil li si ili ti e dale4 i si na 10 kvo da ne be6e re6il 4e sme re4ni dypki sorry ako 6te te razo4arovam ama ne sme bezdunni qmi :P :D
шшш как стигнас пръст до дъното е :shock:
Да бе и аз тва се зачудих :shock:
theEXPLOITED
12-04-2007, 14:32
hahaha :D :D :D :grin: :-D :-D basi avtora mai e mnooo zle dosta e ograni4en ili pak e malak?hahahahahaha :D :D :D :D
MakeMeLaugh
12-04-2007, 16:05
Някой май въобще не е бъркал и не знае какви ги говори, а.. :D
или пък просто пр-ката ти е кофа... :-o
Стига се, стига много лесно даже. Особено ако е вазбудена... :oops:
bebe_zaiche
12-04-2007, 16:20
Дъното дефакто е началото на шийката на матката. В шийката не може нито с пръст, нито с пенис да се проникне. Тя е широка едва колкото да промушиш гъше перо или клечка кибрит.
На самото дъно аз лично не усещам нищо, освен натиск, който се долавя от нервите в по-дълбоко разположените тъкани. Сама стена няма нерви (пробвала съм даже с нокът да чагъркам, не се усеща нищо).
Най-чувствителното място е началото на влагалището + Г-точката.
SilverAngel
12-05-2007, 06:37
Ами 25 санта пръст, вик кво искате :::
Schneeflocke
12-05-2007, 07:15
Някой май въобще не е бъркал и не знае какви ги говори, а.. :D
или пък просто пр-ката ти е кофа... :-o
Стига се, стига много лесно даже. Особено ако е вазбудена... :oops:
Точно обратното - ако не е възбудена, може да се стигне с пръст. Ако е възбудена, ще му трябва поне 16-сантиметрово пръстче.
Как да не се влиза и вътре? Преди време едно момиче упорито твърдеше, че приятелят й й го вкарва в матката, защото вагината й била 4 см.Всякакви луди на този свят....
ПП: Лично мен ме боли, когато стига до матката....
Dark_Angel_F
12-05-2007, 07:19
И аз тва се чудя . тоя ще има ебати дългите пръсти :shock:
MakeMeLaugh
12-05-2007, 07:38
А бре толкова ли сте дълбоки е :shock:
Вие си притиворечите май... уж сте били дълбоки 8-10-12 см, пък се чудите как с пръст може да се стигне.. не искам да съм на мястото на приятелите ви :D 8-)
И от цялата рабита си вадя заключение, че всяка от вас лично си е мерила дъното и има база за сравненние за да се чуди как се стига до там :lol:
Dark_Angel_F
12-05-2007, 07:45
А бре толкова ли сте дълбоки е :shock:
Вие си притиворечите май... уж сте били дълбоки 8-10-12 см, пък се чудите как с пръст може да се стигне.. не искам да съм на мястото на приятелите ви :D 8-)
И от цялата рабита си вадя заключение, че всяка от вас лично си е мерила дъното и има база за сравненние за да се чуди как се стига до там :lol: ДА доуточня дълбоки сме около 17 см ..... И повярвай ми с пръст не може да се стигне пробвала съм...
krem4et0
12-05-2007, 10:18
Прочети тук точно какво е вагина:http://www.puls.bg/issue/vlagalishe_vagina__anatomiq_issue_240.html
Иначе вагината си има дъно и за това не може да заместиш тампона да речем така, че да отиде към матката.........
MakeMeLaugh
12-05-2007, 11:03
Прочети тук точно какво е вагина:http://www.puls.bg/issue/vlagalishe_vagina__anatomiq_issue_240.html
Иначе вагината си има дъно и за това не може да заместиш тампона да речем така, че да отиде към матката.........
Цитат от там:
"Дължината на влагалището показва известна индивидуална вариабилност. У полово зрялата жена то е средно около 8-10 см., обаче стените му са доста разтегливи както на дължина, така и на ширина."
Ето затова говорих. Какви са тия глупости 17 см. Ти наистина се изкара егати кофата :shock: (не те обиждам)
Явно си от ония момичета, които не са особено чувствителни, около матката и обичат дълбоко приникване. :)
Аз на моята пр-а го/я напипвам без проблем, че даже понякога не иска да го вкарвам целия щот го усещала в корема се все едно :lol:
И тая Г-точка ше и еба мамата. :lol: Че прави кеф прави, ама пр-ката не може да се отпусне, щото я било страх да не се напишка и се притесняваше постоянно и не стана фокуса със свършването.
Вие така ли се чувствате?
krem4et0
12-05-2007, 11:12
При стимулиране на G точката се чувствам точно така-направо ми се пишка, че 2 не виждам. за това минавам през тоалетната и се отпускам после, защото знам, че това е само такова усещане и няма да се случи.
И аз се чудя каква ще да е тази вагина 17 см......
Dark_Angel_F
12-05-2007, 14:13
Бях чела някъде ( не спомням къде точно ) , че е толкова.... Явно този източни не е особено достоверен...