View Full Version : Нагазил съм много дълбоко плс HELP
doktora1mw
12-04-2007, 06:46
Здр, имам страхотен проблем ...
Аз съм 8 клас и една мацка от класа ми е завъртяла главата главоломно.Хлътнал съм по нея до уши в денонощието ми се събират най много по два часа сън ...За тези два часа постоянно я сънувам , немога до се концентрирам , моля помогнете ми в др. теми видях идеи за анонимни SMS-и но съм на сметка и наще ще викнат в хор на кой си писал тия смс-и?Майка ми ще набере номера й от моя телефон и ще излезе нейното име а не искам да намесвам и тях че ще стане дълга и шрока!!!До сега имам анонимен скайп и й пиша всякакви любовни щуротии ...В клас седя до нея и напоследък все ми прай некви намеци ?!?
Плс помогнете че много здраво съм хлътнал... 8-[ 8-[ ](*,)
Предварително благодаря
Явно си влюбен...Може би и затова си мислиш, че ти прави някакви намеци.Според мен трябва да й признаеш чувствата ти.Ако преценката ти е правилна(за намеците), значи всичко е наред.
Е добре бе много се радвам за вас след като ти прай намеци що не я вземеш? :D :smt007 Обичайте се !
:arrow: от кой град си :) :-P
SwEeT_PriNceSsS
12-04-2007, 07:06
Явно си влюбен...Може би и затова си мислиш, че ти прави някакви намеци.Според мен трябва да й признаеш чувствата ти.Ако преценката ти е правилна(за намеците), значи всичко е наред.
и аз съм на същото мнение 8)
Harum_Scarum
12-04-2007, 07:10
\:D/
Pokani q na kafe i i pozvoli da te opoznae dobre, sled tova q pokani za 2-ri put (no ne zabravqi che trqbva da ste samo dvamata) ako tq se suglasi za 2-riq put zna4i ima nqkakvi sinpatii kum teb.Ot tam na setne trqbva da vkarash v deistvie chara si.Ne i kazvai 4e q obichash, shte q izplashish spored men.Pokaji i che q haresvash
doktora1mw
12-04-2007, 07:26
Порпуснах да отбележа че в самото начало на годината помолих господина по английски да ме премести до нея и оня ден го изтърси пред целия клас и нз кво си мисли за мен
хм хм ... ем покани я да излезете някаде бе :P
Здр, имам страхотен проблем ...
Аз съм 8 клас и една мацка от класа ми е завъртяла главата главоломно.Хлътнал съм по нея до уши в денонощието ми се събират най много по два часа сън ...За тези два часа постоянно я сънувам , немога до се концентрирам , моля помогнете ми в др. теми видях идеи за анонимни SMS-и но съм на сметка и наще ще викнат в хор на кой си писал тия смс-и?Майка ми ще набере номера й от моя телефон и ще излезе нейното име а не искам да намесвам и тях че ще стане дълга и шрока!!!До сега имам анонимен скайп и й пиша всякакви любовни щуротии ...В клас седя до нея и напоследък все ми прай некви намеци ?!?
Плс помогнете че много здраво съм хлътнал... 8-[ 8-[ ](*,)
Предварително благодаря
разкрий й чувствата си. кажи и какви мисли те глождат и ако и тя те харесва я покани да излезете и тогава и предложи :-o
brokenhearted_
12-04-2007, 07:42
Абе защо просто не я целунеш?Няма как със сигурност да разбереш дали те харесва ако не действаш по някакъв начин.Просто рискувай,възможно е и това да е чакала...
MartyParty
12-04-2007, 07:54
Абе защо просто не я целунеш?Няма как със сигурност да разбереш дали те харесва ако не действаш по някакъв начин.Просто рискувай,възможно е и това да е чакала...
Немм :? според мен може да я стресне така .Думите се разбират от всички-кажи и го .Покани я да излезете някъде....знаеш процедурата :lol: надявам се
doktora1mw
12-04-2007, 08:00
Спокс знам процедурата ама тука във Видин е доста мокро и вънка е егати клинча(студ) в нас няма да се съгласи а и кво викате вие съм влюбен и да не си загуба акъла
по принцип не съм такъв човек ама да съм сигурен нали знаете
eem edno 2 kafenca 6te uredqt ne6tata mai =;
doktora1mw
12-05-2007, 08:16
сега се появи друг проблем
в понеделник имахме физическо и играхме баскет и аз влязох в люта битка с един тъпчо който със сигурност се чуства застрашен от мен
получи се така аз леко закачих топката тя го докосна по пръстите и излезе а оня глупак вика че не го е ударила и аз понеже имам опит със селски диалект и малко със влашки хубаво го подредих той започна да ме нарича селянин
та мисълта ми е оня й е разказал случката при това съм сигурен че я е окрасил достатъчно (историята)
и за това с кафето тя ще ми откаже ще попитате защо
1 щот оня й напълни главата с глупости за мен
2 щот като оня е покрай нея тя разцъфтява от кеф
3 има и още ама сега ми излязоха от главата а мога да стигна до 10 и повече
плс дайте съвет
Ei pi` ili deistvai ili ne se zanimavai pove4e kfi sa tiq detski istorii oniq i kazal tva toq onova sbihme se i sega tq edi kfo si ...taka do nikade nqma da stignesh trqbva da deistvash ako haresvash momi4eto ina4e e vuzmojno drugiq da te izprevari i togava shte vzemesh da napishesh tema ...mislq da se samoubivam .Aide po vedro i umnata!Deistvai po vuprosa s sreshtata i celuvkite i kaji kakvo e stanalo posle :P =;
doktora1mw
12-05-2007, 08:41
днеска ше говоря с нея и довечера ше пиша
благодаря
бе ти се пробвай пък да не ти пука оня кво е говорил за тебе пред нея,ако и кажеш,че си хлътнал.... :wink:
sapphirr
12-05-2007, 12:52
щом сметката ти е проблем,вземи си вау4ер,бе...елементарно,по-анонимно от това здраве му кажи.
за съня не мога да ти помогна,нито да ти гарантирам ,4е не си внушаваш за това с намеците (както са казали и в предишни мнения),но едно мога да те посъветвам зарежи тия лигавщини с любовни послания по skype,дай го малко по-сериозно-това винаги е било ценено и от двата пола.раз4упи леда,говори си с нея.някой път като затръгваш с твой хора на кафе обърни се към нея и някоя нейна приятелка(за да не се усети,4е едва ли не умираш да си с нея)и ги поканете с вас.от подобна проява (ако друго) поне ще остане с впе4атление,4е е приятна компания.след известно време излезте само двамата...и току-виж вързала вишнята :smt001 ...с 2 думи колкото по-деликатно и непринудено ,толкова по-успешно
puakenikeni
12-05-2007, 13:53
Мале колко сладка история :-)
Еми знам че енай-трудно да си признаеш....аз самата съм го изпитвала но опитай 8)
даже и засега тя да нява чувстава когато разбере че я харесваш ще започне да те наблюдава повече и ще открие неща по които си приличате :)
Е че майка ти смс-ите ли ти чете? Тцтцтц... Ебахти... :grin: :grin:
doktora1mw
12-05-2007, 19:05
Много благодаря за отговорите страхотно ми помогнахте още веднъж благодаря
GregoryHouse
12-06-2007, 09:27
Първо си идиот. Второ си страхливец. Трето или действай и и кажи истината тия тайнствени воайорски изпълнения не се нравят на никой...или духаш супата...може да не е само твоята глава завъртяна...
MiMcHeToOo
12-06-2007, 20:16
И кво стана в крайна сметка :D
Първо си идиот. Второ си страхливец. Трето или действай и и кажи истината тия тайнствени воайорски изпълнения не се нравят на никой...или духаш супата...може да не е само твоята глава завъртяна...+1
тотално ме отвръщаваш бахти шубето чесно ....