View Full Version : Дали ме харесва
Neshtaten_M
12-04-2007, 07:22
Значи, има едно момие от моя клас което си има гадже, но ние в училище само се целуваме само е натискаме... аз постоянно си мисля за нея и тя ми каза че само за мене мисли... вчера обърка името на едно момче с моето и приятелите ми казаха че съм и взел акъла :twisted: и по скайпа само някви милички неща си пишеме и незнам вече 8-[ 8-[ 8-[ :-& http://smilies.sofrayt.com/%5E/y/iloveyou.gif
Нееее, просто се забавлява с теб #-o Боже, какво доказателство искаш повече?! :-|
MartyParty
12-04-2007, 07:47
Ти сега какво очакваш да ти кажем? :roll: Едвали те харесва но дори и да те харесва не очаквай кой знае колко дълга връска.С една дума не го взимай толкова насериозно :wink:
Е много ясно,че те харесва :D
doktora1mw
12-04-2007, 08:19
щом казваш че се натискате докато сте насаме я попитай какво наистина чуства към теб
e mn 4e te haresva kvo o6te ti trqbva da go razbere6 sam... no naistina ne o4akvai ni6to seriozno [/quote]
Neshtaten_M
12-04-2007, 08:35
Мерси много а още някакъкви съвети, с оня педал гаджето и кво да прайме :evil: 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
Neshtaten_M
12-04-2007, 08:41
:grin:
Ако наистина те обичаше щеше да е само и единствено с теб....
crazy_style
12-04-2007, 13:08
of .. mi ko te haresva tq 6a se oprai s gajeto si.. ti ko iska6 da go prai6... :-s
sasha_90
12-04-2007, 13:34
Трудно е да се каже с точност.ако те харесваше щеше да зареже приятеля си,а тя не го е направила.Но и да те харесва пак няма значение,защото ако имате връзка няма да продължи дълго(може да се озовеш на мястото на сегашното й гадже).Следователно те съветвам да спреш да се занимаваш с нея,а да си намериш някое момиче,което е научено на уважение и е свободна.
macityy_raiq
12-04-2007, 15:28
Мерси много а още някакъкви съвети, с оня педал гаджето и кво да прайме :evil: 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
ми може когато сте на саме да я попиташ с кой остава с теб или с гаджето й и така вече ще знаеш какво да правиш! :)
mgxpower
12-04-2007, 15:42
ОМГ тя си има гадже и едновременно не й пречи да..се занимава и с теб леле...ти явно си доста прост за да й се вържеш на акъла!Да не сте 7-8 клас...! :-D :-D :-D :-D После като тръгнеш с нея тя ще се нацели в трето лице.., което да играе същата тая роля която играеш ти в момента..леле аман от курвенски номерца!
Абе тая според мен е от ония дет не могат да си седят спокойно на задниците.. Има гадже,ама с тебе се натиска.. Бягай докат можеш хич не ти тряа да се занимаваш с нея.. Пък и да тръгнете мислиш ли,че ще сте дълго заедно при положение,че кат види момче най вероятно му се нахвърля.. А и ако беше хлътнала щеше да зареже оня "гаджето"
Raderfort
12-05-2007, 21:32
ако съм аз на мястото на гаджето... ти ще бъдеш със счупени ръчички и устичка а на тая пача ще и запаля косата :) :-x :x