ruso_gladno_nema
12-04-2007, 16:08
Здравеите,аз съм момиче на 14.Досега животът ми протичаше сравнително нормално, докато един ден госпожата по химия не ме привика в хранилището си.Помислих, че ще ми мрънка за отсъствията , но уви не стана така.Тя се обърна с гръб и бавно започна да су разкопчава ризата.Обърна се и ми каза, че иска да се любим.Аз изненадана от предложението й, постъпих като глупав първобитен човек- побягнах!Не знаех друга по-подходяща реакция от тази.Не смеех да кажа на никой за случката.Но другата седмица след часа тя отново ме повика.През ума ми мина отново да избягам, но този път поех отговорност.Тя ми каза, че съжалява за последния път и че не иска да ме насилва.Каза че ако някога почувствам нужда от мили ласки да я потърся.Цяла седмица мислих относно предложението й.Един път след часа останах и влязох при нея.Тя се усмихна като ме видя.Не знам ,може би водена от любопитство се приближих до нея и започнахме да се целуваме.Устните й бяха меки като памук, езикът и се докосваше с моя.После тя ми вдигна полата и започна да ме докосва.Мамка му това беше най-страхотното преживяване.Пръстите й се плъзгаха между краката ми...После усетих нещо меко и влажно там, явно беше езикът й.
Това продължи около месец.По цял ден мислех за нея, спрях да уча.Оценките ми станаха ужасни,Родителите ми започнаха да се чудят, какво ли не е наред.Мислеха че съм влубена, аи не бяха далеч от истината.
Как мислите да им кажа ли или да запазя това удоволствие за себе си??? :-#
Това продължи около месец.По цял ден мислех за нея, спрях да уча.Оценките ми станаха ужасни,Родителите ми започнаха да се чудят, какво ли не е наред.Мислеха че съм влубена, аи не бяха далеч от истината.
Как мислите да им кажа ли или да запазя това удоволствие за себе си??? :-#