View Full Version : Мачкане
Shake_it
12-04-2007, 18:49
Zdraveite hora na 15 godini sam na4i do predi malko bqh s priqtelkata si i nali bqhme sami4ki i se gu6kahme i se cunkahme i hop tq me fana za pi6kata 8-) i az op op dignah q ama ne na palno nali napalnih i rakata tq se iskefi i po4na da me ''masajira''.Si4ko super ama s te4enie na vremeto tq po4na po silno i po silno i na momenti dori me nabolqva6e ama pak mi be6e priqtno, no se pak tq go ma4ka6e kato nz kvo prekaleno mn ma4ka6e se pak topkite bolqt 8-) .Ta problema mi e kak da i kaja da go pravi po nejno, smisal priqtno mi e ama o6te ose6tam ma4kaneto.Tя иска всеки път да го правим това и аз искам но все повече и повече почва да ме боли :-D .Та как да и кажа да го прави по нежно, да не ми се обиди не6то да си помисли тоя пък не е доволен кво иска и да спре да го прави!? :?
а и между другото да питам лошо ли е тва мачкане смисъл спира ли да расте пениса или пък и аз незнам :oops:
DevilWish
12-04-2007, 19:17
Ако ти причинява болка няма смисъл да търпиш ;-) Просто й кажи "Мило ,страхотна си ,но моля те прави го малко по-нежно и ще удвоиш удоволствието ми" ;-)
Ако ти причинява болка няма смисъл да търпиш ;-) Просто й кажи "Мило ,страхотна си ,но моля те прави го малко по-нежно и ще удвоиш удоволствието ми" ;-)
+1
:razz:
partychild
12-04-2007, 19:53
+1
:razz: :-D \:D/
Willy Da Winka
12-04-2007, 19:59
Колко предвидимо.
"По-добре да ми мачкат топките и да ме боли, от колкото да остана и без това." Е да, ама НЕ!
Какво толкова се притеснявате да говорите с гаджетата си бе? Толкова ли не можете да го почувствате? Вие сте все едно един отбор. Имате общ интерес да се чувствате добре. Просто проблемите идват от комуникацията - трябва да се говори повече. Дори и за дребни неща. Човекът насреща трябва да е наясно как се чувствате. Така е по-лесно и за двамата.
mi kaji i 4e ti like no da go pravi po-nejno za6toto ti like pove4e :)
mai ima6 problem s ob6tuvaneto....
Schnitzer
12-04-2007, 21:29
Иди я гризаи за клитура да видим дали тя няма да се размрънка.
Glezanka
12-04-2007, 22:23
Ми на казваш и да е по-нежна и си готов,ако и това неможеш да кажеш ти е*ати некомуникиращия ... тва да не е мекица я :)
Saymon90
12-05-2007, 07:07
mai ima6 problem s ob6tuvaneto....
Май не можеш да говориш без чужди клишета.
-> Просто и' кажи, няма нищо обидно, че да се засяга. ;) Може като почнете пак и ако стисне силно да и' кажеш нещо шеговито... ти си знаеш. ;)
SilverAngel
12-05-2007, 07:16
+1
:grin:
Shake_it
12-05-2007, 07:45
mersi na vsi4ki 8-)
the_doll
12-05-2007, 07:48
Ами според мен директно и кажи "Малко по-лекичко""!, Тя ест, че в началото малко ще се притесни, ама според мен е нормално. И на мен ми се е случвало, и аз съм го казвала също. Тъй че вс е в реда на нещата!
Просто й го казваш, да внимава малко повече, защото изпитваш болка.
Колко предвидимо.
"По-добре да ми мачкат топките и да ме боли, от колкото да остана и без това." Е да, ама НЕ!
Какво толкова се притеснявате да говорите с гаджетата си бе? Толкова ли не можете да го почувствате? Вие сте все едно един отбор. Имате общ интерес да се чувствате добре. Просто проблемите идват от комуникацията - трябва да се говори повече. Дори и за дребни неща. Човекът насреща трябва да е наясно как се чувствате. Така е по-лесно и за двамата.
+1 , ако ли не,маачкаи и тиии :smt001
Колко предвидимо.
+1 , ако ли не,маачкаи и тиии :smt001
ei tva e istinata :D
krem4et0
12-05-2007, 11:04
тя ти мачка половите органи, а ти не можеш да говориш с нея за това............ама че отношения имате. Просто й го казваш, че това не ти доставя удоволствие и че те боли понякога......Тая уста ти е дадена не само да ядеш!
lilit_666
12-05-2007, 14:54
Казваш"моло дай по -леко " и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я погледни в очите и и се усмихни или и го прошепни в ухото.Това ще разтопи ледовете.
+1
:grin:
=D>
BrianKinney
12-05-2007, 22:53
People... YOU SUCK! :) Според мен, нито едно от споменатите изречения не бива да й го казваш, ако не искаш да я обидиш. Мисля така, не защото съм против искреността и откритите разговори за интимността, а ЗАЩОТО ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ,АКО Й КАЖЕШ ПОДОБНО НЕЩО: ще се смути момичето, може малко да се сдуха, да стане несигурна, да го мисли после бая какво що как е сгрешила , с две думи - ще осереш момента. Вместо това ти предлагам нещо друго, мааааааааалко по-хитро и доста по-тактично от гореспоменатите. Просто й кажи, ако е възможно с по-уверен и еротичен глас, че искаш да й покажеш как ти харесва повече...Хвани и ръката и й я насочвай с движения каквито ти искаш.. Кажи й, че много ти харесва когато тя прави така и предпочиташ да прави само така(а именно нежно и внимателно - ти си знаеш как точно), защото ти харесва. Т.Е. НАБЛЕГНИ И ПОДЧЕРТАЙ КАКВО ТИ ХАРЕСВА ДА ТИ ПРАВИ, ВМЕСТО ДА Й СЕ СОПВАШ (както те посъветваха някои...) И ДА И КАЖЕШ КАКВО НЕ ТИ ХАРЕСВА. Така ще избегнеш неловкостта, което и искаш :)))
Vampirella
12-06-2007, 06:30
Просто й кажи да е по-внимателна. Едва ли ще се убиди. Все пак задоволяването на сексуалното желание (независимо как става) трябва да носи удоволствие и на двамата партньори. :)
CVETELLINA
12-06-2007, 08:11
Вие сте все едно един отбор. Имате общ интерес да се чувствате добре. Човекът насреща трябва да е наясно как се чувствате.така че й кажи направо да е поо-нежна.. :wink: сигурно ходите от малко време и ти е неудобно да й го кажеш,с времето ще ти мине неудобството и ще почнете да си говорите повече и за всичко :)
Shake_it
12-06-2007, 08:55
Hodim ot 7-8 meseca ve4e 8-)