Влез

View Full Version : Нещо не се варзва!!!

anticheat
12-05-2007, 04:39
Извинявам се много че пиша нова тема но прегледах 50 страници и ... немога повече ... !!! Та прочетох на много места че всичко за момчетата опира до опит ... аз правя секс редовно от около 2 години ... почти всеки ден ... (мисля че не е малко като опит) ... и все пак опитах какво ли не ... но положението ми си е сащото... всеки пат когато правя секс сваршвам парвия път за около 30 секунди ... пробвал сам какво ли не ... мастурбация преди секс ... да мисля за какво ли не по време на секс ... иии вече незнам ... някой да ми даде савет ако може... ако не ... здраве да е...

Cherkeza
12-05-2007, 04:44
Извинявам се много че пиша нова тема но прегледах 50 страници и ... немога повече ... !!! Та прочетох на много места че всичко за момчетата опира до опит ... аз правя секс редовно от около 2 години ... почти всеки ден ... (мисля че не е малко като опит) ... и все пак опитах какво ли не ... но положението ми си е сащото... всеки пат когато правя секс сваршвам парвия път за около 30 секунди ... пробвал сам какво ли не ... мастурбация преди секс ... да мисля за какво ли не по време на секс ... иии вече незнам ... някой да ми даде савет ако може... ако не ... здраве да е...
Първо спри да цъкаш цс

CrazyWitch
12-05-2007, 06:48
Надявам се това да ти помогне

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=123089&highlight=%E7%E0%E1%E0%E2%FF%ED%E5

Пробвай с нещо от аптеката както се казва.

alex
12-05-2007, 07:27
В различните магазини за секс артикули има забавящи лубриканти, спрейове за външна употреба. Опитай с някой от тях. Внимавай обаче продукта който позлваш да има описание на Български език защото има много ментета и боклуци о ткитай незаконно внесени и дистрибутирани. Това според мен ще ти реши проблема. Много хора дори се оплакват че след ползване на пубрикант не могат да свършат часове...

krem4et0
12-05-2007, 10:23
Просто имаш преждевременна еякулация.и какво от това. повтаряш и толкова.

hahavteen
12-05-2007, 12:40
Durex Performa opredeleno deistvat... 8)

BeautifulWorld
12-05-2007, 13:14
А втория път по-издържлив ли си?

dr.MAGNUM
12-05-2007, 16:44
bii edna na suho hapvai pove4ko med i vsqkvi sladki raboti i bi trqlo da pomogne \:D/ ako ne pomogne nai blizkiq SEX shop i si gotov =; \:D/