View Full Version : Въпрос за косата
puakenikeni
12-05-2007, 05:12
Така аз съм човек който страино много си експериментира с косата.Смисъл изправям я с преса по едно време я изправих трайно , тупирала съм я и т.н.Чувала съм обаче че когато станеш на възраст това много ще се отрази на косата ,че ще стане рядка и тънка.Искам да попитам вярно ли е това :?
На мен ми се струва нелогично защото третираната коса ще порастне ,ще я отрежа и ще порасте нова :roll: :?:
puakenikeni
12-05-2007, 05:14
Така аз съм човек който страино много си експериментира с косата.Смисъл изправям я с преса по едно време я изправих трайно , тупирала съм я и т.н.Чувала съм обаче че когато станеш на възраст това много ще се отрази на косата ,че ще стане рядка и тънка.Искам да попитам вярно ли е това :?
На мен ми се струва нелогично защото третираната коса ще порастне ,ще я отрежа и ще порасте нова :roll: :?:
исках да напиша СТРАШНО много си експериментирам :) :) :)
Не знам, но определено не е полезно за косата толкова третиране! :!:
nz az samo q izgarqm s perhidrol i q capam s pqna ;)
Ако отделно полагаш някакви грижи за косата няма нищо да и стане според мен
nz az samo q izgarqm s perhidrol i q capam s pqna ;)
малко ли е
мене само от пяната ми се ебава майката. 8-)
Mnogo e vredno tova za kosata,naru6ava se cqlostnata struktura na kosuma i kosata okapva i moje bi tova sa imali vpredvid 4e kato stane6 na vazrast 6tqla da e tunka i rqdka.Tova e taka :idea:
GaBiIi__
12-05-2007, 14:50
em macka az seki den se izpravqm s iutiq i kosata mi ne e okapala oba4e pri nqkoi fr naistina im e po rqdka ve4e za6toto te sa i sas tanki kosi :( :( :( edinstveniq na4in e s podxranva6ti produkti pomagat pone malko :) :) :)
elichkaaa
12-08-2007, 12:15
Ами да за съжаление е истина една моя приятелка преди само с преса си къдре6е косата и сега и е в отвратително състояние пробваи за изправяне ножата серия на Nivea или там квото бе6е :wink:
sladkish_14
12-08-2007, 13:00
Еми не е хубаво да я третираш,ама какво от това :smt001 Използвай подхранващ шампоан,балсам има много подхранващи продукти,ако и даваш толко колкото и зимаш няма да има проблеми,с повече грижа,няма да й има нищо :wink:
christina_aguilera
12-08-2007, 14:12
Ами то си зависи от самата коса. На някои им е тънка, на други-не. Но ако исползваш подхранващи косата средтсва нищо няма да й стане :wink:
Нищо нямало да и стане хаха да бе да...Веднъж увредиш ли си косата повече няма да можеш да си я въстановиш.И като вече си я увредила какво цялата ли ще я отрежеш?????
mi az si kadrq 4esto kosata 4esto i zasega i nqma ni6to ama sa mi kazvali 4e ot mnogo perhidrol i boq sledtova okapvala :cry: e da se nadqvam 4e nqma da ni opadat kosite na vsi4ki deto se boqdisvame :D