View Full Version : Тялото
ragingbull
12-05-2007, 09:54
awe imam 1 maluk problem, imam shto gode hubavo i relefno tqlo, bez izlishni anabolni muskuli, oba4e sum vzel nai-loshite geni na bashta mi-okosmqvaneto, probval sum s kola maska, veet i tem pododbni, no nishto ne stava, edinstveniq na4in e s lazerna epilaciq, no kakto znaete e dosta skupi4ka..... ta iskam da pitam glavno momi4etata, tfa problem li e sprqmo vas pri praveneto na sex?!??!
аз мога да те посаветвам само да не се комплексираш толкова (момче съм)
голяма работа като имаш малко повече косми по гърдите или ръцете. не е казано, че момичетата харесват метросексуалните мъже (нали ме разбираш такива дето на всякъде са обезкосмени).
love_devil3
12-05-2007, 10:00
mi az sum momi4e i da ne haresvam kosmati muje za men e otvratitelno :x ama tva si e do vkus ima i momi4eta koito gi haresvat ! ~ Zna4i nai dobre de da znam ne se kompleksirai izob6to puk ako se podurja6 nqma na4in da ne moje6 da gi mahne6 :?
Dark_Angel_F
12-05-2007, 10:01
Ами аз попринцип си падам по епилираните момчета с добре оформени тела , но не е голям проблем и момчето да не е епилирано...
mom4e si da ama....kosmite ne sa osobenno priqtni kakto pri momi4etat taka i pri mom4etata ... :roll:
wasntme_
12-05-2007, 10:18
mi az sum momi4e i da ne haresvam kosmati muje za men e otvratitelno :x ama tva si e do vkus ima i momi4eta koito gi haresvat ! ~ Zna4i nai dobre de da znam ne se kompleksirai izob6to puk ako se podurja6 nqma na4in da ne moje6 da gi mahne6 :?
ahaaaa [!] i az NE haresvam... :? ama realno naistina ima momi4eta za koito tova ne e ot zna4enie..... :::
Ако разчиташ само на тялото си...Но според мен е въпрос на предпочитание и не е сериозен проблем.По-скоро би било ако беше момиче :)
stomah4eto
12-05-2007, 10:24
Да вие кво си представихте някакво ИЕТИ ли? Стига да не си някаква горила не е проблем, чесно казано не предпочитам някфи гладки гейове!!!Ако толкова се сдухваш епилираи се или там квото прави6 ама според мен няма повод за притеснение и си мисля че никое момиче няма да ти каже да си гледа6 работата само щото има6 повечко косми!!! :) айде със здраве!! 8-)
krem4et0
12-05-2007, 10:28
Ако си с момиче, което те цени заради самия теб, а не заради космите, мускулите или цвета на очите ти, това нещо няма значение........
stomah4eto
12-05-2007, 10:35
Ако си с момиче, което те цени заради самия теб, а не заради космите, мускулите или цвета на очите ти, това нещо няма значение........ подкрепям!!! :)
Ае ай моля ви се...обезкосмени...и аз съм фанал тоя ген от бащата и съм рунтав ама на който не му харесва да не ме гледа бе...вече 6 месеца и кусур ме гледат така че стига превземки и няа се плашиш...ако една харесва обезкосмени-на 1 не и пука а една не харесва ;)
AnoNim4e
12-05-2007, 11:15
Ami i az predpo4itam epiliranite muje,primerno gurdite,intimnite 4asti,podmi6nicite-da,no ako stava vupros mom4e da si brusne krakata- ne go pravete be hora tova e PEDERASKO!!!Tova pone si e moeto mnenie :wink:
sexa_na_kompleksa
12-05-2007, 11:27
Предпочитам окосмените мъже,пред обезкосмените,но не ми пука кой знай колко,стига да не изглеждаш като жена.
не ми пука с косми без косми любовта ми не е една купчинка косми :D плюс тва не вярвам да си толкова космат ко се косиш :!:
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-05-2007, 11:54
Ама че смешни отговори... :shock: Не знаех, че женската част от обществото ще се окаже толкова мнителна и претенциозна... :? Аз нямам абсолютно нищо против окосмяването. Признавам, че преди 1-2-3 години бях и аз предубедена, че е противно, но все ки пораства, нали? :wink: А относно онези, които още го смятат за толкова есенциално в живота и любовта, ами просто и те трябва да почакат, докато узреят :)
[quote="MoOnLiGhT_ShAdOw"]Ама че смешни отговори... :shock: Не знаех, че женската част от обществото ще се окаже толкова мнителна и претенциозна... :?
а не феее :D :lol:
russianmafiaboss
12-05-2007, 12:22
Ако разчиташ само на тялото си...Но според мен е въпрос на предпочитание и не е сериозен проблем.По-скоро би било ако беше момиче :)
+1
Ta da te pitam kade ti e okosmiavaneto ?? 6tot da ti kaja poznavam mn hora s takiva problemi ama edva li im puka mnomno ... e vse pak nali trebva da se starae6 da izglejda6 dobre razbiraemo ama \:D/ ... spox :wink: edva li momi4eto koeto 6te e s tebe 6te im obra6ta tolkova vnimanie ...
PaChanGa_GiRl
12-05-2007, 12:33
За мен това няма никакво значение. ;) За мен пък е отвратително някви епилирани и да няма косъмче по тялото.. в този случай предпочитам естественото. :)
ragingbull
12-05-2007, 13:48
mersi za otogovite na vsi4ki, ochakvam oshte, obache nali se seshtate, che dori i da nqmam gadje, v nqkoq diskoteka kato se zabiesh s nqkoq madama i se stigne do sex, v edin moment se slu4va....opaa zabolq me glavata, ne moga.....az takova......vse pak sex za edna ve4er ne se znae kak shte reagira samoto momi4e, ina4e za drugoto mislq che pove4eto ste pravi....