PDA

View Full Version : [анкета] презервативи

Daidito
12-05-2007, 13:46
Zdraveite koi sa po hubavite prezervativi DUREX ili SPORTEX,spored vas i za6to ? :-|

Eli>>>
12-05-2007, 13:48
SporteX :-|

hiro
12-05-2007, 13:54
Mi vse taia

SeVy_SeXa
12-05-2007, 14:00
ami to dali DUREX ili SPORTEKS si e se taq ama po dobre da ne sa tiq ot 20 st .... :} ne che neshto ama .... :D

Willy Da Winka
12-05-2007, 14:03
Тука разликата не опира толкова дали ще са Durex или Sportex. Разликата е дали ще са Durex/Sportex или от 20 стинки.

От гледна точка на цената Sportex излизат по-евтино.

При Durex някои от моделите са доста по-плътни и понамаляват усещането. Но от друга страна изглеждат по-сигурни. Въпреки, че до сега проблем съм имал единствено с 'Екстра тънки' моделите (И на двете марки), но това пак са инцидентни случеи.

В общи линии е въпрос на предпочитание. Реално няма голямо значение. И мисля, че след време като посъберете опит ще се спрете на един модел, който ще ползвате за напред.

AnoNim4e
12-05-2007, 14:09
DureX -nz dali te sa po-dobri,no prosto ot SporteX mn sum patila (skusa se 6ibaniq prezervativ,bqh v ovulaciq,a gajeto mi svur6i v men 2 puti)

BeautifulWorld
12-05-2007, 14:09
Аз предпочитам Спортекс - първо, че са значително по-евтини, второ Дюрекс са само 3 презерватива вътре, няма нищо друго, а в Спортекс има торбички за изхвърляне и лубрикант. Специално торбичките са много практични :-D Лубрикант още не съм ползвала :oops:

russianmafiaboss
12-05-2007, 14:17
Тука разликата не опира толкова дали ще са Durex или Sportex. Разликата е дали ще са Durex/Sportex или от 20 стинки.

От гледна точка на цената Sportex излизат по-евтино.

При Durex някои от моделите са доста по-плътни и понамаляват усещането. Но от друга страна изглеждат по-сигурни. Въпреки, че до сега проблем съм имал единствено с 'Екстра тънки' моделите (И на двете марки), но това пак са инцидентни случеи.

В общи линии е въпрос на предпочитание. Реално няма голямо значение. И мисля, че след време като посъберете опит ще се спрете на един модел, който ще ползвате за напред.
+1

n1ght_shadow
12-05-2007, 14:40
можеше да е направип истинска анкета темата... не да пишеш [анкета] пред заглавието ^^

BoЯе
12-05-2007, 16:27
Durex e комерса 8)

MoHuTo
12-05-2007, 16:51
Спортекс \:D/

DarkAngelOfHope
12-05-2007, 17:28
както съм писал и в предишни мой постове ... т'ва че Durex или Sportex били по добри от тия по 20 стотинки са глупости ... ест. има такива от 20 стотинки които не са добри но те са много малко видове и почти несрещани.

На мен само един път ми се е късал презервтив от 20 стотинки, беше по моя вина, след това не ми се е случвало подобно нещо защото си взех поука от грешката си, а не да почна да си втълпявам че всичко е от презерватива и да вземам други марки по скъпи че уж по качествени ...

за мен цената на Durex, Sportex и подобни не се определя толкова от качеството колкото от рекламата ... не са направени от друг материал че да са по скъпи, по качествен ... едва ли ...
тогава защо да давам 3 лв за 3 презерватива ... като за толкова мога да си купя 15 който вършат същата работа и ще правя много повече секс със тях :)

bebok
12-05-2007, 17:57
po-visokata tsena na produkta nevinagi zna4i po-visoko ka4estvo no puk mi se 6te da zna4i i se spiram na durex :)

krem4et0
12-06-2007, 08:49
както съм писал и в предишни мой постове ... т'ва че Durex или Sportex били по добри от тия по 20 стотинки са глупости ... ест. има такива от 20 стотинки които не са добри но те са много малко видове и почти несрещани.

На мен само един път ми се е късал презервтив от 20 стотинки, беше по моя вина, след това не ми се е случвало подобно нещо защото си взех поука от грешката си, а не да почна да си втълпявам че всичко е от презерватива и да вземам други марки по скъпи че уж по качествени ...

за мен цената на Durex, Sportex и подобни не се определя толкова от качеството колкото от рекламата ... не са направени от друг материал че да са по скъпи, по качествен ... едва ли ...
тогава защо да давам 3 лв за 3 презерватива ... като за толкова мога да си купя 15 който вършат същата работа и ще правя много повече секс със тях :)
Е"динствената причина, за да купуваме презервативи от 2 лв нагоре, е защото мъжа събира кутийките :D
Всъщност много хубав секс съм имала именно с презервативи от 20 стотинки и не съм се притеснявала изобщо.

ShokoladkaTa
12-06-2007, 15:33
ние сме само на Durex.Веднъж пробвахме Sportex и се скъса,от тогава не рискуваме с тях :P

bulgarche
12-06-2007, 16:17
Ползвам само тези две марки(с много малки изключения) и почти няма разлика.

sLaDkA_GrEsHkA
12-06-2007, 16:44
можеше да е направип истинска анкета темата... не да пишеш [анкета] пред заглавието ^^

xaxax :D

AnoNim4e
12-07-2007, 11:52
ние сме само на Durex.Веднъж пробвахме Sportex и се скъса,от тогава не рискуваме с тях :P
I az sum taka ;-)

SeVy_SeXa
12-07-2007, 13:43
spored men vinagi po skypoto izlzia po eftino :)