View Full Version : Играта преди секса
Имам идея и тя е да опишем тук как правим,как бихме правили,каква искаме да бъде "играта" преди секса!
Или което ще рече да обменим опит как го правим.
Реших го, защото много хора не знаят как и какво да правят.
принципно то само си идва....всеки път различно ;)
бегай от тука бе чикиджия мръсен :-x
russianmafiaboss
12-05-2007, 18:57
които знаят - си знаят
а които не са - loosers , да се научат сами
russianmafiaboss
12-05-2007, 18:59
бегай от тука бе чикиджия мръсен :-x
хехе кефиш ме пич , ай наздраве :smt006 :D
.::THE_LAST_ANGEL::.
12-06-2007, 14:19
които знаят - си знаят
а които не са - loosers , да се научат сами
+1 \:D/
ShokoladkaTa
12-06-2007, 14:22
то си идва само и всеки го прави по различен начин,както му е приятно ... 8)
При всеки е различно все пак, всеки си го прави както си му харесва - който не знае ще се научи с партньора си...аз как съм се научила, да не би да съм пускала теми да разпитвам...ама, че сте...думи нямам #-o [-(
bebe_zaiche
12-06-2007, 16:59
При нас игрите са малко по-странни, пък и доста разнообразни. Но най-често първо ми заповядва да се съблека, после ме опипва и оглежда да не би да съм отслабнала (внимателно следи теглото ми от страх да не отслабна твърде много), после ме кара да му духам за малко, след което се заиграва с гърдите ми. После ме кара да наредя въжетата, белезниците, камшика и пр. на леглото. След това коленичвам пред него за да ми сложи каишката. И оттам нататък яко бой и връзване :) Е, всеки път е различно, но това е само един пример.
individyalno e i vseki put e razli4no :) no puk na men ako ne mi haresva prosto go provokiram da experimentira ili i ako i tova ne se poly4i go qhvam i deistvam az :D