Влез

View Full Version : Ако имаш цистит...

pleasureee
12-06-2007, 09:47
Ako imam cistit moga li da zarazq ne6to priqtelq mi ako sme pravili seks bez prezarvativ???

bungle
12-06-2007, 09:53
Не, ама твоето положение може да се влоши... или поне аз така си мисля.
Аз като имах цистит нито за секунда не ми е минавало през главата да правя секс.

pleasureee
12-06-2007, 10:28
Ami az poprincip ne znaeh 4e imam cistit.kogato pi6kah me pare6e i t.n. ama ne sam si mislela 4e 6te e cistit.Izatova ne sam se pritesnqvala da pravq seks.No sled nqkolko dena priqtelq mi kaza 4e sa mu izleznali pap4ici na 4lena i se pritesnqvam da ne bi da e stanalo taka za6toto imam cistit.

ivon
12-06-2007, 12:29
Отивай на лекар. И докато не се оправиш от цистита никакъв секс. От опит ти го казвам. Не го подценявай. Възможно е да стане и по сериозна инфекция.

pleasureee
12-06-2007, 12:33
Da taka i 6te napravq ama i az se pritesnqvam za priqtelq mi.Strah me e da ne sam mu napravila ne6to za6toto mi kaza 4e sa mu izleznali pap4ici i go 6tipelo kato pikae.i zatova me e strah sa6to i za nego

bungle
12-06-2007, 12:42
Ако не му мине до 2 дена и той да ходи на лекар.
Много сте безотговорни.

JuS7^YourS
12-06-2007, 17:03
Анонимко написа:
`Death`Whore`` написа:
Чети какво пиша, мамка му! Инфекциите се разпространяват лесно и бързо.

Няма какво да чета.
Цистита е заболяване на бъбреците и пикочните канали, няма нищо общо със секса и няма как да заразиш някой.

sled kato mi otkriha cistita 1voto ne6to koeto mi kaza lekarkata be6e ... "i bez seks" zashto sporish kato ne razbirash

тва намерих из темите в сайта, и последното е било съвет от лекар, така че е хубаво да го спазваш и ти с твоя приятел. И успех с излекуването

`Death`Whore``
12-08-2007, 06:09
Зависи. Може с цистита да имаш и куп други инфекции /както съм написала по-горе - те се разпространяват бързо и лесно. Както не може само гърлото да те боли - след 1 ден ти потича и носа, нали?/. И само да те светна, че от секса ще ти става все по-зле. Пожелавам ти да не стигнеш до момента, в който ще ревеш от болка и няма да можеш да излезеш от къщи. ТАКА ЧЕ ЛЕКУВАЙ СЕ!

malka^zagadka^
12-08-2007, 13:23
po skoro misli za sebe si ne ni6to nqma da mu stane ,no na tebe moje da ti se vlo6i cictita i da ne ti minava prez akula da pravi6 sex prez tova vreme za tvoe dobro e ai uspeh4eta ;-) :-$

neznaq
12-08-2007, 13:41
po skoro misli za sebe si ne ni6to nqma da mu stane ,no na tebe moje da ti se vlo6i cictita i da ne ti minava prez akula da pravi6 sex prez tova vreme za tvoe dobro e ai uspeh4eta ;-) :-$ м да бившата ми беше така и ходеше често на генеколог за да следи състоянието и :)

DiVa_SaMoDiVa
12-09-2007, 18:54
не ... няма да го заразиш и аз имах цистит,ама на него му нямаше нищо