View Full Version : Ако имаш цистит...
pleasureee
12-06-2007, 09:47
Ako imam cistit moga li da zarazq ne6to priqtelq mi ako sme pravili seks bez prezarvativ???
Не, ама твоето положение може да се влоши... или поне аз така си мисля.
Аз като имах цистит нито за секунда не ми е минавало през главата да правя секс.
pleasureee
12-06-2007, 10:28
Ami az poprincip ne znaeh 4e imam cistit.kogato pi6kah me pare6e i t.n. ama ne sam si mislela 4e 6te e cistit.Izatova ne sam se pritesnqvala da pravq seks.No sled nqkolko dena priqtelq mi kaza 4e sa mu izleznali pap4ici na 4lena i se pritesnqvam da ne bi da e stanalo taka za6toto imam cistit.
Отивай на лекар. И докато не се оправиш от цистита никакъв секс. От опит ти го казвам. Не го подценявай. Възможно е да стане и по сериозна инфекция.
pleasureee
12-06-2007, 12:33
Da taka i 6te napravq ama i az se pritesnqvam za priqtelq mi.Strah me e da ne sam mu napravila ne6to za6toto mi kaza 4e sa mu izleznali pap4ici i go 6tipelo kato pikae.i zatova me e strah sa6to i za nego
Ако не му мине до 2 дена и той да ходи на лекар.
Много сте безотговорни.
JuS7^YourS
12-06-2007, 17:03
Анонимко написа:
`Death`Whore`` написа:
Чети какво пиша, мамка му! Инфекциите се разпространяват лесно и бързо.
Няма какво да чета.
Цистита е заболяване на бъбреците и пикочните канали, няма нищо общо със секса и няма как да заразиш някой.
sled kato mi otkriha cistita 1voto ne6to koeto mi kaza lekarkata be6e ... "i bez seks" zashto sporish kato ne razbirash
тва намерих из темите в сайта, и последното е било съвет от лекар, така че е хубаво да го спазваш и ти с твоя приятел. И успех с излекуването
`Death`Whore``
12-08-2007, 06:09
Зависи. Може с цистита да имаш и куп други инфекции /както съм написала по-горе - те се разпространяват бързо и лесно. Както не може само гърлото да те боли - след 1 ден ти потича и носа, нали?/. И само да те светна, че от секса ще ти става все по-зле. Пожелавам ти да не стигнеш до момента, в който ще ревеш от болка и няма да можеш да излезеш от къщи. ТАКА ЧЕ ЛЕКУВАЙ СЕ!
malka^zagadka^
12-08-2007, 13:23
po skoro misli za sebe si ne ni6to nqma da mu stane ,no na tebe moje da ti se vlo6i cictita i da ne ti minava prez akula da pravi6 sex prez tova vreme za tvoe dobro e ai uspeh4eta ;-) :-$
po skoro misli za sebe si ne ni6to nqma da mu stane ,no na tebe moje da ti se vlo6i cictita i da ne ti minava prez akula da pravi6 sex prez tova vreme za tvoe dobro e ai uspeh4eta ;-) :-$ м да бившата ми беше така и ходеше често на генеколог за да следи състоянието и :)
DiVa_SaMoDiVa
12-09-2007, 18:54
не ... няма да го заразиш и аз имах цистит,ама на него му нямаше нищо