View Full Version : Страх ме е... :(
Zdr na vsi4ki. Imam edin problem koito ne moga da preodoleq-strahut :roll: Imam priqtel ot 9 meseca i dvamata sme na 16 i i dvamata sme devstveni i iskame da go napravim,no men me e strah i to mn i to ne ot bolka ili ot kruv a opasnostta ot zabremenqvane. Estestveno znam 4e trqbva da go napravim s predpazni sredstva,no pak me e strah mnogo.Ne iskam da stavam maika na 16 :lol: :lol: POgognete da se spravq pls :-&
lilit_666
12-06-2007, 12:55
Спокойно,като е с презерватив вс е наред.Ако все пак стане нещо,да се изхлузи,скъса и т н-има в аптеките едни хап4ета,които се звимат до 3 дни след акта и поравят "поразиите" \:D/
Ако няма издънки с презерватива,не ги ползвай,защото разбъркват цикъла ииии да.А,атруват към 10 лв-предполагам,4е щеше да питаш.
УСПЕХЧЕТА :D
SunSet_GirL
12-06-2007, 12:55
Не би трябвало да те е страх ако вярваш на партньора ти.Един съвет : когато решите , че е дошъл момента , просто трябва да се отпуснеш , недей да мислиш за скъсани презервативи и тестове за бременност , защото вместо да се насладиш на момента ще се стресираш и ще чакаш с нетърпение да свърши всичко.Но ти не го искаш , нали?Просто когато си имате доверие всичко става по-лесно.И той не иска да става баща на 16.Колкото до това че и двамата сте девствени - споко , винаги има първи път. :-D ......Най-лошото нещо в живота е да те е страх от самия Страх... Успех! :)
SeVy_SeXa
12-06-2007, 13:58
nqma kakvo da se pritesnqvash az bih ti preporychala da si zemesh prezervativi SPORTEX ili DUREX tfa sa nai dobrite spored men a i da ne si vyobrazqvash nqkvi neshta....
bonbon4e_bliz
12-06-2007, 14:25
странно защо си мисля че ако има да те е страх от нещо не си готова още да правиш секс... според мен няма значение това че си на 16 след като те е страх значи не си готова още
Ползвайте презервативи всеки път. Преди да свърши го карай да излиза от теб. Така дори и презервативът да се скъса, няма шанс да забременееш. Ако правите всичко това, няма за какво да се тревожите.