View Full Version : За мацките,които пият хапченца...
e_l_i_z_a
12-06-2007, 14:22
Уффф.... :( така... имам два въпроса...пия противозачатъчни вече втори блистер... :neutral: и съм към края.ще продължавам да си пия... та първият ми въпрос е дали вече ще е възможно приятелят ми да свършва в мен без да стане гаф??? :neutral: Мисълта ми е .. има ли някаква възможност да забременея,при положение,че ги пия точно на време и не съм пропускала и съм си спазвала 7-дневната пауза и всичко е наред???
2.Не знам на вас дали ви е познато чувството да ви щипе кожата там долу ако е свършил върху нея...Та мисълта ми е ако все пак свърши в мен - ще ми щипе ли така и отвътре? 8-[
dshiznit
12-06-2007, 14:44
За щипенето нз. Обаче щом си напрайла всичко с противозачатачните по инструкцийте нема да имаш проблем с нежелания гаф :wink:
bulgarche
12-06-2007, 15:16
Предполагам има инструкция, а и лекаря който ти ги е предписсал може да ти даде отговор на въпроса. Все пак нямам метод, който на 100% да предпазва от нежелана бременност, но вече действат ;)
nqma da zabremenee6 osven ako ne propusne6 hap4e. druga vazmojnost ima ako povarne6 ili ima6 diariq, togava deistvieto na hap4eto otslabva i ima opasnost ot bremennost. moq priqtel svar6va v men ot po4ti godina i dosega sme nqmali gafove. a za 6tipeneto mnogo me ozada4i. otidete na lekar moje da ima nqkakav problem. neznam, moje i da gre6a no mi se struva pritesnitelno da ti 6tipe ot tova.
Dark Skywalker
12-06-2007, 23:42
Предполагам има инструкция, а и лекаря който ти ги е предписсал може да ти даде отговор на въпроса. Все пак нямам метод, който на 100% да предпазва от нежелана бременност, но вече действат ;)
Абе, ти, мамин убавецо, какъв се явяваш, та 'мааш' само с тия червени болднати букви?
Kurdokolenko
12-06-2007, 23:44
Той е Българче, ама нещо е забравил другите 2 цвята на трикольора ни :D
Dark Skywalker
12-06-2007, 23:45
Той е Българче, ама нещо е забравил другите 2 цвята на трикольора ни :D
Ама той ако иска и циганче да е, ама е неграмотно такова :D
Елиза,действието на контрацептивите тръгва след 36 часа,откакто си ги започнала.Не е било нужно да ги пиеш месец преди това :)
Относно това дали щипе,моята приятелка казваше,че усеща топлина в нея и и съдейки по реакциите и,мога да кажа че и ставаше дооста хубаво.
Блазя му на твоят приятел,хубави мигове го очакват...
Няма никакъв проблем приятелят ти да свършва вече в тебе, стига да не пропускаш хапче. А за щипенето не мога да ти кажа със сигурност, но не би трябвало да ти щипе, ако свършва в тебе.
krem4et0
12-07-2007, 06:27
Ако първото хапче от първия блистер си започнала в първия ден на менструацията, то хапчетата действат от самото начало..........Повечето действат и през 7-дневната пауза. не трябва да се притесняваш за това 8)
Schneeflocke
12-07-2007, 07:10
Искаш ли да се хванем на бас, че не са й предписани от лекар, а ги пие по собствено усмотрение? Най-малкото, лекарят щеше да й каже точно това - кога да ги започне и след колко време ще имат контрацептивен ефект. Но повечето момичета в този форум бягат от "гЕнеколози" като от чума....
e_l_i_z_a
12-07-2007, 12:52
Искаш ли да се хванем на бас, че не са й предписани от лекар, а ги пие по собствено усмотрение? Най-малкото, лекарят щеше да й каже точно това - кога да ги започне и след колко време ще имат контрацептивен ефект. Но повечето момичета в този форум бягат от "гЕнеколози" като от чума....
С лекарско предписание са :)
Благодаря за отговорите :P :)
SeVy_SeXa
12-07-2007, 13:03
abe to po princip moje ama gledai kogato ne si v ovylaciq zashtot onali znaesh chq nama nishto sigurno a i te do 99% predpazvat....
togava go pitai za syotvetnite hapcheta :P :smt001
`Death`Whore``
12-08-2007, 06:07
Добре. Забременява се чрез сперма и яйцеклетка. С тези хапчета ти неутрализираш едната нужна съставка - яйцеклетката. КАК СПОРЕД ТЕБ БИ МОГЛА ДА ЗАБРЕМЕНЕЕШ?
Я ми кажи - след като са предписани от лекар, той защо ти ги предписа?
SeVy_SeXa
12-08-2007, 08:25
da taka e no ima i takiva sluchai i s hapchera op bremenni smisal tfa e 1 na 1 000 000 dokolkoto az znam :)
az sm se otdala na edno (prezervati) nito bolesti
`Death`Whore``
12-08-2007, 08:33
da taka e no ima i takiva sluchai i s hapchera op bremenni smisal tfa e 1 na 1 000 000 dokolkoto az znam :)
Шанс има, ако хапчетата не се пият като хората...или повърнеш до няколко часа след приема на хапчето...или имаш диария...или проблемът е в организма на момичето.
SeVy_SeXa
12-08-2007, 11:05
za tfa go kazvam ama nai dobre lekarsko predpisanie :P
e_l_i_z_a
12-08-2007, 13:33
Предписаха ми ги с целта за която са си :-D
Просто лекарката каза,че не е 100% сигурно от първия блистер...затова в началото слагахме и презерватив...сега съм на края на втория и се чудя дали пък вече действат напълно??? :?
`Death`Whore``
12-08-2007, 14:46
Не е сигурно грънци. Ако ти е предписала точните за теб /т.е. ако си е свършила работата, а не само е отбила номера/, си защитена от първото хапче, ако си ги започнала на първия ден от менструацията си.
Wicked_Kid
12-08-2007, 15:50
Искаш ли да се хванем на бас, че не са й предписани от лекар, а ги пие по собствено усмотрение? Най-малкото, лекарят щеше да й каже точно това - кога да ги започне и след колко време ще имат контрацептивен ефект. Но повечето момичета в този форум бягат от "гЕнеколози" като от чума.... Ми не е така, на мен гЕнеколог ( :D ) ми ги изписа, но не ми е казвала кога точно ще подействат.А за щипането, аз пробвах веднъж и няколко часа ме боля... Нямам идея защо... :(
SeVy_SeXa
12-09-2007, 08:07
e_l_i_z_a
Мега фен
Местожителство: in the middle of nowhere
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 5:33 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Предписаха ми ги с целта за която са си
Просто лекарката каза,че не е 100% сигурно от първия блистер...затова в началото слагахме и презерватив...сега съм на края на втория и се чудя дали пък вече действат напълно???
sega veche trqbva da deistvat
:)
DiVa_SaMoDiVa
12-09-2007, 18:24
хммм аз пия противозачатъчни вече половин година,обаче не поемам риска да свършва в мен :? нищо не дава 100% гаранция и затова не те съветвам да му позволяваш такива волности
e_l_i_z_a
12-10-2007, 12:45
Пуснах го да свърши в мен ...а сега ме човърка мисълта...в петък попринцип трябва да ми дойде...но ако не ми дойде тогава,вече ще е късно и няма да мога да пия ескапел.... :neutral: а ако сега пия ескапел...има ли смисъл всъщност а и как ще си взаимодейства с тези хапчета..направо нз какво да правя.. :neutral:
krem4et0
12-10-2007, 14:55
Какви Ескапели, при положение, че си на противозачатъчни? И като се панираш толкова-нека той да не свършва в тебе! Моето гадже не е свършвал в мене при все, че съм била на хапчета над 1 година........
Нищо не пий!
karamela
12-10-2007, 16:03
Пуснах го да свърши в мен ...а сега ме човърка мисълта...в петък попринцип трябва да ми дойде...но ако не ми дойде тогава,вече ще е късно и няма да мога да пия ескапел.... :neutral: а ако сега пия ескапел...има ли смисъл всъщност а и как ще си взаимодейства с тези хапчета..направо нз какво да правя.. :neutral:
Не се притеснявай всичко ще е наред!!!И аз пия противозачатъчни-Lindynett и то 3 блистер и мога да ти кажа,че приятелят ми свърши в мен още на 7мият ден от приемането им,е после си направих тест..за всеки случай...ама сега вече сме си спокойни :wink:
kalpazanka
12-10-2007, 16:05
abe to po princip moje ama gledai kogato ne si v ovylaciq zashtot onali znaesh chq nama nishto sigurno a i te do 99% predpazvat....
Това е изключение, а не правило!
e_l_i_z_a
12-11-2007, 12:29
Не се притеснявай всичко ще е наред!!!И аз пия противозачатъчни-Lindynett и то 3 блистер и мога да ти кажа,че приятелят ми свърши в мен още на 7мият ден от приемането им,е после си направих тест..за всеки случай...ама сега вече сме си спокойни :wink:
:grin: Пия същите :D
`Death`Whore``
12-12-2007, 05:20
При противозачатъчните /или поне голяма част от тях/ овулация НЯМА.
Schneeflocke
12-12-2007, 07:18
Предписаха ми ги с целта за която са си :-D
Просто лекарката каза,че не е 100% сигурно от първия блистер...затова в началото слагахме и презерватив...сега съм на края на втория и се чудя дали пък вече действат напълно??? :?
Значи ти е време да си намериш компетентен лекар. Най-малкото Линдинет и 20 и 30 със сигурност действат след седмия ден(ако прочетеш листовката, ще видиш, че само на едно място пише "първите 7 дни да се прилага допълнителна контрацепция" и то при смяна на определен метод за предпазване от бременност). Предполагам обаче, че ефектът започва още с първото хапче, ако то се приеме на пръвия ден от менструалния цикъл. Това като цяло си е принцип при оралната контрацепция - ако ги започнеш на първия ден, пазят веднага; ако ги започнеш на 2-5 ден, чак след седмица.
ПП: Само аз ли имам нормален гинеколог, който ми изписа таблетките и ми обясни какво да правя, какво да очаквам, какви са рисковете и т.н.? Прекарах 45 минути в кабинета му....
ant1_4alga
12-12-2007, 08:07
то и аз ги пия нз ти кви пиеш ама аз пия Диане35 но те са ми предписани защото имам киста ама нзз дали пак си действат като противозачатъчни щото пак се спичам нямам им доверие при положение че са ми предписани за друго а не за нежелана бременност
`Death`Whore``
12-13-2007, 09:12
то и аз ги пия нз ти кви пиеш ама аз пия Диане35 но те са ми предписани защото имам киста ама нзз дали пак си действат като противозачатъчни щото пак се спичам нямам им доверие при положение че са ми предписани за друго а не за нежелана бременност
Ще ти дам един пример като за идиоти - ако си купиш зимни обувки, които топлят не защото топлят, а защото са красиви, те пак ще топлят, нали? ](*,)
e_l_i_z_a
12-14-2007, 11:56
:grin: Днес ми дойде дори в същия час както и миналия месец...всичко е наред значи :D :D :D Противозачатъчните действат!!! :D
krem4et0
12-14-2007, 12:55
:grin: Днес ми дойде дори в същия час както и миналия месец...всичко е наред значи :D :D :D Противозачатъчните действат!!! :D
Те жените преди сума ти години са го откроло това и ние ти го казахме отдавна. заключвам темата!