View Full Version : да му пусна ли..?
вижда се от колко време ходиме с приятеля ми... (4 месеца и половина някъде) той наистина не настоява да му пусна, но знам че иска... все пак е момче... на 16 години съм, а той на 17, но имам проблем със секса... страх ме е... какво да се прави.. не искам да порасна и имам чувството, че ако го направя няма да е същото и връзката ни и сичко.. а се чудя дали да му пусна не за друго, а защото имам чувството, че си играя с търпението му... та въпроса ми е повече какво се промени в живота ви момичета след като го направите, според вас.. възрастта подходяща ли е, защото лично аз все още си се чувствам дете.. :smt007 и имам доверие на момчето
partychild
12-06-2007, 18:38
исчакай ... трябва да се чувстваш готова за да направиш тази крачка ;-) ако те обича истински ще те исчака още 2-3 месеца
SexYLipS
12-06-2007, 18:40
Направи го само и единственно ако се чувстваш готова.Както каза сама ти се чувстваш още дете.От тези твой думи разбирам, че ти си наистина много объркана, но май и не си готова.Трябва да го искаш, да се чувстваш сигурна, че момчето което си избрала не е някакъв който ще те изчука веднъж и ще те зареже.Твойте желания винаги са над неговите.Ако бях на твое място, не бих го направила, да му угодя.
dshiznit
12-06-2007, 18:42
Абе пусни му на момчето. Щом до ся те е чакал ще те чака и още нема никаф смисал. То тва е тръпката да не си готофа и да го напрайш кво ша чакаш да станеш няква лелка и да си наясно с сичко ша е супер скучно. Докато сега ще изпиташ толкова много неща на веднъж. Важното е да не е планирано.
DevilWish
12-06-2007, 18:47
Az bih go napraila ;-) ni6to ne se promeni ,osven 4e imahme seksualni kontakti ,koeto samo prave6e o6te po-hubavi ne6tata ;-) tова е нормално! ;-)
Ама го направи ако си готова ,а като гледам не си ,така че той ако държи на теб ще чака ;-)
Абе пусни му на момчето. Щом до ся те е чакал ще те чака и още нема никаф смисал. То тва е тръпката да не си готофа и да го напрайш кво ша чакаш да станеш няква лелка и да си наясно с сичко ша е супер скучно. Докато сега ще изпиташ толкова много неща на веднъж. Важното е да не е планирано.
Изчакай докато станеш готова .. не го слушай този. И аз тука си чааакаам ... И чак когато стана готова щего направя.
anita_sd
12-06-2007, 19:03
Само ако си готова го направи.Както казаха и другите,ако те обича ще чака ;) Моя живот не се промени кои знае колко само това,че има моменти в които ми се иска секс.Аз с моя приятел още не съм го правила,а ходим от 2 месеца :P И понякога ми се иска,но и не.Защото ме е страх да не е да стане малко кофти и незнам,защо имам такова чувство :( Аз съм на 17 този месец ще правя 18.И за възраста е нормална според мен е,ако искаш можеш да изчакаш токато си наистина готова.
dshiznit
12-06-2007, 19:07
Ауе вия сте много задръстени майна чакай доде станиш готофа. Кво значи да е готова можители да ми обесните. ](*,) ](*,) :o :o Давай смело му пускай на момчето. Нищо няма да ти стане нема получиш психични отклоненя.
otka4ena
12-06-2007, 19:08
Какво се промени ли? Амиииии почнахме да го праим навсякъде и по всяко време,в резултат на което аз се наситих на секс и сега на 18 години нямам никакво желание за секс.Недей да бързаш,да ти кажа нищо кой знае какво не губиш.
anita_sd
12-06-2007, 19:15
Ауе вия сте много задръстени майна чакай доде станиш готофа. Кво значи да е готова можители да ми обесните. ](*,) ](*,) :o :o Давай смело му пускай на момчето. Нищо няма да ти стане нема получиш психични отклоненя.
Готова сначи да го иска сама,а не заради някой да го направи :evil:
майна да си готов на 100% значи да не се колебаеш и да си сигурен, че го искаш
мерси за съветите не отказвам още, но и аз си мисля, че ще изчакам.. малко егоист съм и поставям нуждите си първи каквото и да говоря.. знам, че ме обича и би ме изчакал, просто се чувствам глупаво, че все още го карам да чака.. :smt007
gree_girl
12-06-2007, 19:22
Както ти самата каза, той не ти дава зор :arrow: че държи на теб :idea: Нормално е да му се иска, все пак е момче, а на тях в тази възраст им се ескат много неща. А и той може би чака момента, когато и двамата сте готови, но от това, което каза си личи, че не си. Затова ако искаш да гонаправите ти трябва да се подготвиш за това-има много писано по тази тема за първия път. Прочети колкото се може повече, за да си подготвена и да имаш определени очаквания, но не и че ще бъде перфектото преживяване, защото първия път е незабравим, но и има доза разочарование. Затова трябва да се подготвиш за първия път и да си сигурна, че искаш да го направиш (защото първия път е вълнуващт и само веднъж в живота) точно в този момент и точно с този човек, трябва да му имаш доверие айде успех от мен !!!!
experiment_m
12-06-2007, 19:39
Душко, свиквай с мисълта, че човека с който го направиш за първи път е почти сигурно, че няма и да е последния. Важното е да си подготвена от страна на предпазни средства така, че да не стане някоя беля и да си убедена, че искаш да го направиш точно с този човек за първи път. :smt001
Пускай Пускай Пускай Пускай Пускай Пускай =D> =D> =D> От тва най - много да ви се подобри връзката! Давай няма кво да чакаш повече ;-)
ResidentEvil
12-29-2007, 13:21
Ако ти не си готова не го прави, ако те обича ще чака...
Възраста е добре, но то си зависи от тебе. ТИ си най-важното а не той.
BaTe_Martoo
12-29-2007, 13:26
Pusnu mu 8)