View Full Version : Не ми идва след 2-рия път!
gagagagagaga
12-06-2007, 21:31
zdr na vsi4ki iskam da popitam normalno li e sled vtoriqt pat da ne mi doide na to4nata data kato mom4eto ne se e izpraznilo v men za6toto me bole6e i prekratix me poloviqt akt po sredata i dvata pati ](*,) :-o
т.7
krem4et0
vyob6te za kfo si praila sex bez prezervativ??? :? i posle iska6 pomo6t.. pffffffff
Mi zavisi pri vseki e razli4no!
Dark Skywalker
12-07-2007, 00:05
Не е нормално, може да си заченала това, което не искаш към този момент! Лично аз, щом си сигурна, че не е свършвал, съм убеден, че няма да имаш "бебешки" проблем.
batkodoki
12-07-2007, 00:45
zdr na vsi4ki iskam da popitam normalno li e sled vtoriqt pat da ne mi doide na to4nata data kato mom4eto ne se e izpraznilo v men za6toto me bole6e i prekratix me poloviqt akt po sredata i dvata pati ](*,) :-o
аман от ЛИГОТИИ !!!!!!!!!
аман,
Злобarka като теб, ако не е надула корема от някой пикльо с нищожно пишле /деееееееееееее по дебели и големи са си мушкали за кеф/ е ха слагай си го пак!
za6to si go pravila bez prezervativ?
hamilcar
12-07-2007, 06:08
Имам въпрос не към автора, а към тези, които се заяждат. Вие идиоти ли сте или само се правите на такива? Момичето е решило без презерватив, чудо голямо. Просто й отговорете на въпроса.
Като слушам моите приятелки, те и без да са правили секс пак им идва по-късно, понякога. Пък и не е свършил в теб, не би трябвало да има проблем.
получава се хормонален дисбаланс при някои....а де видяхте че е без презерватив бре?!?
kartof4eska
12-07-2007, 13:28
фффф както каза човекът преди мен,къде ИЗОБЩО видяхте,че момичето го е правило без презерватив ??????? Четете внимателно преди да я хокате !!!!
Щом не е сваршил в теб,спокойно!