Влез

View Full Version : Хмм....:(

gren
12-07-2007, 11:25
имам нужда от помощ :) кожата на оная ми работа не може да се забели по надолу от главичката?!?някои знае ли точно какво е?!?

sezar
12-07-2007, 19:25
ти нормален ли си ?!??!
логика :---)
Няма и да можеш просто е така,тези който могат да си смъкват кожичката надолу от главата са генетично повредени пич :D :D :D

HADES
12-07-2007, 19:52
имам нужда от помощ :) кожата на оная ми работа не може да се забели по надолу от главичката?!?някои знае ли точно какво е?!? :razz: :razz: :razz:

ti ima6 mozu4ni povredi ... po nadolu ot glava ... lol ... izbi ribata naprao ... spoko kolkoto i da se opitfa6 nqq da uspee6 8)

Rysa_Kykla
12-07-2007, 21:18
имам нужда от помощ :) кожата на оная ми работа не може да се забели по надолу от главичката?!?някои знае ли точно какво е?!?

тииииии можеби си на 11 и ся си по4нал да си биеш 4икии понеже си 4ъл 4е големите правят така...и ся се 4уди6 кфо е тва нещо междъ краката ти :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gboy
12-07-2007, 23:54
Че ти до къде искаш да го забелиш, бе пич. Разбира се може да не си се изразил правилно, има такъв проблем при забелването (ако е това де) в действителност не се забелва до край, ма няма страшно - чичо доктор го оправя за пет минути, е верно годно е малко, ама не е страшно.

Отиди на уролог да питаш, а ако си по малък прежали се да питаш мама или тате нормално ли е, ако в действителност си си наред най много да се изчервиш, ако не - ще те заведат на лекар, другата седмица няма и да помниш.