View Full Version : Самозадоволяване пред момиче
controli
12-07-2007, 12:01
Zdr. :-D na vsi4ki, molq vi otgovorete na vyprosa mi i to predimno momi4etata. Na 18 god sym, ot stz ;-) . Ot nqkolko godini pravq sex, no imam edin vypros: mnogo me kefi da si biq 4ekii i da me gleda momi4e kak go pravq. Estestveno me kefi i sexa sys svirkite i vsi4ko ostanalo :grin: , no razbrah 4e mn me kefi tova da mastrubiram pred momi4e :lol: . Normalno li e tova i kakvo mislite? :neutral:
т.7
krem4et0
Nicole_Richie
12-07-2007, 12:03
Absolutno normalno! Don't worry!
Eli>>>
12-07-2007, 12:04
Според мен,Не :(
За кво трябва да лъскаш като пред тебе има момиче :neutral:
controli
12-07-2007, 12:08
ami neznam :oops: kefi me ;-) , imam edna poznata ot kvartala s koqto sme pravili vsi4ko de :-) , ama nqkoi pyt si biq i tq me gleda i se kefi :D :) i taka...nz :twisted:
SeVy_SeXa
12-07-2007, 12:25
povecheto momcheta im haresva ... no nedei prekalqvai :) pravi si chikii kolkoto iskash no pomisli che i momicheto iska neshto ot teb
i spored mene e v ramkite na normalnoto [-(
ami az li4no ne bih go vzela za normalno v pove4eto slu4ai ...
SeVy_SeXa
12-07-2007, 12:49
da n opyk bi trqbvalo da zadovolqvash podobavashto momicheto ... :}
No_Limit
12-07-2007, 13:13
:grin: :grin: :grin: Много се възбуждам когато приятеля ми го прави пред мен :grin: Откачам тотално ! Споко нормално е :)
Princeska
12-07-2007, 13:13
ami neznam :oops: kefi me ;-) , imam edna poznata ot kvartala s koqto sme pravili vsi4ko de :-) , ama nqkoi pyt si biq i tq me gleda i se kefi :D :) i taka...nz :twisted: ихаааааа бати ненормалното #-o :-D =D> :shock: искам и аз
MaRiNkA_16
12-07-2007, 15:32
:grin: :grin: :grin: Много се възбуждам когато приятеля ми го прави пред мен :grin: Откачам тотално ! Споко нормално е :)
+1
DevilWish
12-07-2007, 15:37
За мен не е нормално . . . след като съм там да го задоволя ,за к'фо му са чекии?
Taka taka sia iskam parvo az da pitam :D poznavam edno mimi4ence ot STZ a we vie ot tam vsi4ki ste si nekakvi unikati :D no v nikakav slu4ai v lo6ia smisal :wink: ... Ta po temata ami brato vinagi sam kazval 4e v sexa vsi4ko trebva da se opita taka 4e nema ni6to lo6o v tova 4e si malko po perverzen spox ne si sam :D i az sam v kupa s tebe barabar :P ... Az samo moga da ti prepora4am da mastorbira6 s gajeto ti kato ste edin do drug togava stava po veselo 8-) tova za neia sigorno 6te e ne6to novo no poviarvai mi 6te i haresa e est trebva da si pomagate ama malko ... Ei vie ot STZ nz ama liatoto mislq da otida tam pri tazi moq poznata 4e me kani i tnt ... tova edvali te barka6e ama karai :D:D
bebe_zaiche
12-07-2007, 16:00
Нормално е. За съжаление не мога да обясня защо се получава така, не съм много компетентна относно човешката психология.
DeepEnoughForYou
12-07-2007, 16:08
ave i az obi4am da si biq 4ikii pred neq oba4e ima edno uslovie...da sym prav a tq da e kleknala i onaq mi rabota da i e pred liceto :grin:
ina4e bih iskal da mi se slu4i obratnoto...da si raztvori krakata pred mene i da zapo4ne da masturbira i da vika ... vie kak mislite.. ne e li vludqvashto !??! :D
Ta nekoi ako pro4ete mnenieto mi :P i az sam na edno mnenie s tvoeto brato :P 8-)
SeVy_SeXa
12-07-2007, 16:41
povecheto momcheta im dostavq udovolstvie...
e momi4eto kato e tam nz 6to ti trqq da luska6 ma vse pak umuve sqkfi ...
MakeMeLaugh
12-07-2007, 22:12
Че това си е ФЕТИШ.
Какъв е проблема щом теб те кефи и пр-ката ти го одобрява... ;)
Накарай я и тя да се задоволява, докато ти лъскаш (бачкайте едновреммено) и може да се получи по-яко и да изглежда по-нормално :Д :P
:oops:
SeVy_SeXa
12-08-2007, 08:12
neka da lyska pred priqtelkata si ama i da q zadovolqva...
Taka e kakto kazah i predi trebva da si pomagat edin na drug poviarvaite mi ako vsi4ko se pravi kakto trebva pff efekta e w0w :):D
психопат!!
ако ми излезеш с член в ръка на улицата и си го лъскашпред мен щи счупа уя
:razz: e da na ulicata :razz: :razz: :razz: e tova ve4ee e prekaleno :razz: samo si go predstavete :razz: :razz:
:razz: e da na ulicata :razz: :razz: :razz: e tova ve4ee e prekaleno :razz: samo si go predstavete :razz: :razz:
повярвай ми
СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е!!
E da tova ve4e e prekaleno ama kakvo ... ako si misli 4e 6te me vpe4etli dalboko se laje ... dori i momi4e da e az takiva hora daje ne gi zabeliazvam
martity_f
12-08-2007, 09:09
Normalno e be spoko. se pak si mom4e :-D
E ne v smisal az si zna 4e sam si izvrateno kopelence tova si mi e predelno qsno to pokrai toq hentai ko neam :D
MakeMeLaugh
12-08-2007, 09:51
психопат!!
ако ми излезеш с член в ръка на улицата и си го лъскашпред мен щи счупа уя
Поуспокой топките малко. :) Той говори за кооооренно различна ситуация ;)
Пък иначе, ако видя някой да си лъска патока на пр-ката ми по улицата... Бог да му е на помощ..
И наистина вземи помисли да върнеш услугата на пр-ката си ;)
Jamalska
12-08-2007, 09:54
В секса няма нищо извратено стига и 2мата партньори(в някои случаи и повече) да са доволни;)
Хм и на нас с авера ми ни се е случвало да разнообразяваме всеки за себе си ;)
SeVy_SeXa
12-08-2007, 10:57
vajnoto e da se zadovolqvat edin drug
nelka_hubavelka
12-08-2007, 11:13
spored mene e normalno-ne se trevoji ako go pravi6 i ednovremenno s tova obgrijva6 i momi4eto s laski e mn qko!pone ne mene mn mi haresva :oops:
SeVy_SeXa
12-08-2007, 11:15
i po tozi nachin vryzkata stava vse po silna
po princip vseki edin muj obi4a da si pravi 4ikii ili o6te pove4e da mu pravqt taka 4e nqma ni6to lo6o v tova stiga da ne pre4i na dtoqta intimna polovinka,ili edin savet predi da zapo4nete polov akt naistina ne e zle da si napravi6 kefa sam kakto se kazva za6toto pak posle 6te si po izdurjliv s priqtelkata si i na neq tova 6te ei haresa:)
Vampirella
12-08-2007, 11:45
Според мен няма нищо необичайно, ако се постараеш да задоволиш и партньорката си... Или използваш чекиите като овертюра, за да я възбудиш преди екшъна?
crazy_sweet
12-08-2007, 11:52
4estno da ti kaja ne mislq 4e e mn gotino :P vse pak ako bqh na mqstoto na momi4eto nqma6e da mi e mn priqtno [-X
Wicked_Kid
12-08-2007, 16:43
Нормално е и ако намериш момиче, на което да му харесва е супер ;)
Фетишист :D Спокооо, стига да не станеш ексхибиционист (да показваш на ляво и дясно как лъскаш сабята), щото тогава може да си навлечеш проблеми, я да те опаднизят, я да изядеш някой остър ток :-P
SeVy_SeXa
12-09-2007, 08:02
seki ima razbiraniq...vchera razbrah ot edno momiche che ako ne lijesh gyza na priqtelq si ne pravish nik sex s negu......
suvsem normalno e.za men e mnogo vuzbujda6to kogato go pravi priateliat mi i su6to kogato az go pravia pred nego.V tova niama ni6to lo6o.tova e 4ast ot igrata.I posle zavur6vame tazi igra dvamata ;)
suvsem normalno e.za men e mnogo vuzbujda6to kogato go pravi priateliat mi i su6to kogato az go pravia pred nego.V tova niama ni6to lo6o.tova e 4ast ot igrata.I posle zavur6vame tazi igra dvamata ;)
spored men ne e normalno,vmesto da si pravite seks ,ti 6te si biesh edna 4ikiq pred momi4eto ](*,) e moje i da e normalno za teb,zabravih 4e si mom4e
o7ka43na7a
12-09-2007, 17:51
Abe normalno e.. :smt003
Dark_Angel_F
12-09-2007, 18:18
Нормално е да ти харесва , но все пак се чудя , защо мамка му лъскаш като имаш момчие с което можеш да правиш много го приятни и за двамата неща :?
DiVa_SaMoDiVa
12-09-2007, 18:19
според мен си е нормално \:D/ и аз съм го правила пред приятеля ми,щото бях в мензис и затова предпочетох сама да се задоволя...докато ме гледаше свърши и той :) явно се е възбудил много като ме е гледал
Ti si bolen we 4uval li si za exhibicionizam! :D
spored men e normalno daje moje i da probvame s moq puk vzeme i na nego da mu haresa
SeVy_SeXa
12-09-2007, 19:20
natity Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 10:26 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
spored men e normalno daje moje i da probvame s moq puk vzeme i na nego da mu haresa
sys sigurno shte mu hares i shte se vyzbudi oshte poveche napravo shte otkachi
Прочети статията ни за фетишите. Тя ще отговори на въпросите ти. Но на кратко - това е нормално. Няма нищо притеснително и имайте предвид че това че двама души са заедно не означава че секса трябва да е точно по стандартния начин. Целта е да се достави удоволствие по какъвто и да било начин стига това да харесва и на двамата. За това - спокойно!
smetanata-69
12-16-2007, 13:27
може да ти е кеф, но на мен лично би ми било мн гадно щото се едно не мога да задоволя партниора си напълно...
ми ... де да знам нормално е може би ... ама след като си избииш чикиите .. напрай и и ти два три скреча да са почувства и тя момиче :) :D
Rysa_Kykla
12-16-2007, 18:08
Zdr. :-D na vsi4ki, molq vi otgovorete na vyprosa mi i to predimno momi4etata. Na 18 god sym, ot stz ;-) . Ot nqkolko godini pravq sex, no imam edin vypros: mnogo me kefi da si biq 4ekii i da me gleda momi4e kak go pravq. Estestveno me kefi i sexa sys svirkite i vsi4ko ostanalo :grin: , no razbrah 4e mn me kefi tova da mastrubiram pred momi4e :lol: . Normalno li e tova i kakvo mislite? :neutral:
спокоооо вси4ко е наред свиркаи си 8) 8) 8)
Magician
12-17-2007, 11:10
Много интересен въпрос, наистина!
Според мен е напълно нормално, стига да не прекаляваш, т.е. да не е за сметка на всичко останало. Аз също обичам да го правя сам пред погледа й - или на върха на езика й (или по зърната на гърдите й) и това й харесва. Както мен ме побърква да я гледам как го прави сама! :twisted:
Phantasmagoria
12-18-2007, 00:29
Думата "нормално" е доста относително понятие. Всеки има различно схващане за нормалното. Това,което ти смяташ за такова, за друг може и да не е, и обратното.
Щом ти харесва да го правиш, прави го.
Аз намирам това за доста възбуждащо. Дори имам намерение да накарам мъжа ми да си лъска пред мен.