View Full Version : Късото гемче???
Късото гемче задължително ли трябва да се оперира???
bebe_zaiche
12-07-2007, 16:06
Не. Но така или иначе ще се скъса :)
Не. Но така или иначе ще се скъса :)е именно тва четох, че като се скъса става страшно...
bebe_zaiche
12-07-2007, 20:28
Въобще не е страшно. На един бивш му се скъса докато правехме секс. Просто боли известно време и има малко кръв. Инак най-често само си минава, просто ако се скъса - следващите няколко дни трябва да си по-нежен с атрибута си. Ако до няколко дни не спре да боли, отиваш на уролог и ако е нужно ще ти го шият. Не е толкова страшно колкото звучи, гарантирам ти :)
Schnitzer
12-08-2007, 00:55
Кво късо кво гемче?Абе еи,на БЪЛГАРСКИ говорете моля!
Schnitzer тва е под главичката ти една кожичка , като си опънеш кожичката виж под главата има една опъната кожичка, на тва му викат гемче, поне мисля че е това 8)
bebe_zaiche
12-08-2007, 10:35
Schnitzer тва е под главичката ти една кожичка , като си опънеш кожичката виж под главата има една опъната кожичка, на тва му викат гемче, поне мисля че е това 8)
Точно това е. Вика му се още юздичка :) Даже баба ми го знае! Пф :-D
П.П. Шнитцер не е ли момиче?.. :?:
Въобще не е страшно. На един бивш му се скъса докато правехме секс. Просто боли известно време и има малко кръв. Инак най-често само си минава, просто ако се скъса - следващите няколко дни трябва да си по-нежен с атрибута си. Ако до няколко дни не спре да боли, отиваш на уролог и ако е нужно ще ти го шият. Не е толкова страшно колкото звучи, гарантирам ти :)а акто се скъса, трябва лид а го превържа или няма нищо страшно?
Малко ми е странно че ми отговаряш, зашото все пак си момиче... :)
choco dick
12-08-2007, 12:24
превържи го, ако не искаш да си изгубиш главата някъде 8-)
dr.MAGNUM
12-08-2007, 13:21
Awe po dobre vari na ANDROLOG i toi 6te te opravi za 15min 6te si kato nov e posle malko moje da boli ama ako se skasa 6te boli pove4e i moje da se uslojni \:D/ \:D/ \:D/
Добре ти като си момче и го правиш за първи път не ти ли се къса тази кожичка която е под главичката ?? :oops:
Е тва верно ли се къса бе за първи път чувам. До са никога нищо не ми е ставало като съм правил секс.
dshiznit
12-08-2007, 14:41
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Късасе само като е по късо от нормалното. Стига си вкарвайте филми. Още малко ша кай некой че момчетата имаме дебсвени ципи или нещо такова :razz: :razz: :razz: :razz:
bebe_zaiche
12-08-2007, 16:55
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Късасе само като е по късо от нормалното. Стига си вкарвайте филми. Още малко ша кай некой че момчетата имаме дебсвени ципи или нещо такова :razz: :razz: :razz: :razz:
Мдам, така си е.
Schnitzer
12-08-2007, 17:15
Абе от къде сте добили тая предстаа че съм момиче бе дееба. :shock:
air_wisp
12-08-2007, 23:23
Мда и на мен ми се е цепкало на 2 пъти по време на секс...че и припадъци имаше на 2рия път от страна на приятелката ми :D мн е забавно ся като се сетя...луда работа, но нищо особено ся съм си здрав от долу и няма проблеми. Случва се понякога няма се плашите минава до седмица!
Добре де, а не е ли по-хубаво да отида на лекар, отколкото да го чакам да се скъса?
showmelove
12-09-2007, 16:41
а аз като си слагам презерватив и много ми се дърпа :( за това го разпъвам настрани и така го слагам. а ако се скъса после без него ли оставаме ? и имали после няква следа да се вижда че се е късало ако зарастне ? Аз си мисля че може да го скъсаш, ако го пъхнеш и не е достатъчно мокричко :) нз вие кажете
Мда и на мен ми се е цепкало на 2 пъти по време на секс...че и припадъци имаше на 2рия път от страна на приятелката ми :D мн е забавно ся като се сетя...луда работа, но нищо особено ся съм си здрав от долу и няма проблеми. Случва се понякога няма се плашите минава до седмица!а ако си го скъсаш принудително без секс боли ли или няма значение? И много ли боли?
air_wisp
12-09-2007, 19:44
Искам да отбележа, че то не се къса а леко се цепва и понеже мястото е много кръвоснабдено, започва да тече кръв. Не боли толкова много, но е неприятна и щипеща болка. Появава се след това и при намокряне, уриниране и тн. докато зарастне, но на мен сспециално бързо ми мина и сега нямам проблеми.
Добре де, а не е ли по-хубаво да отида на лекар, отколкото да го чакам да се скъса?
Никога не можеш да си сигурен дали ще се цепне. :) Не би трябвало, но може да се случи на всеки и не винаги се превръща в голям проблем. Така че няма смисъл да ходиш на лекар. На лекар се ходи по твоя преценка след като ти се случи нещо подобно. Ако след това раната се инфектира, боли те много и не минава трябва да се отиде налекар.
а ако се скъса после без него ли оставаме ?
както казах не се къса...поне мисля че е невъзможно да се цепне чак толкова че да се скъса. А и да се скъса ще те залепят някак си ;)
имали после няква следа да се вижда че се е късало ако зарастне ?
нямам никаква следа ;) все едно, че не ми се е случвало
Аз си мисля че може да го скъсаш, ако го пъхнеш и не е достатъчно мокричко
Това е възможна причина :) Когато на мен се скъса си беше мокричко, но явно не достатъчно. А и аз много рязко го вкарах :oops:
а ако си го скъсаш принудително без секс боли ли или няма значение? И много ли боли?
Как принудително бре човек? Ти с обрязване ли го свързваш? Щото няма нищо общо. Цепне ли се кожата- боли...не те пита секс ли си правил или не. :) Мн си е гадно :) Пожелавам ви да не ви се случва! Затова по внимателно я карайте и винаги с презерватив, защото той е и като броня, която е смазана и с него неможе да си скъсате нищо ;)
Успех!
`Death`Whore``
12-09-2007, 20:00
Дечица, вместо да казвате на хората да не се притесняват, ако им се цепнат половите органи и им изтече кръвта, си гледайте своята работа и не давайте съвети.
Ако не ти се забелва или те боли, когато се забелва, отиди на лекар, 'баси! Той поне ще се сети да го дезинфекцира след това.
batkodoki
12-10-2007, 05:36
хайде проявете малко търпение да прочетете основната тем, да разгледате картинките и да спрете да говорите глупости!
тук: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
air_wisp
12-10-2007, 12:34
Дечица, вместо да казвате на хората да не се притесняват, ако им се цепнат половите органи и им изтече кръвта, си гледайте своята работа и не давайте съвети.
Ако не ти се забелва или те боли, когато се забелва, отиди на лекар, 'баси! Той поне ще се сети да го дезинфекцира след това.
Детенце казвам го, защото 2 пъти ми се е случвало и имам опит. Нито кръвта ми е изтекла, нито члена ми е вече дефектен! Щото на мен ми се забелва и не ме боли когато се забелва, но пак се цепна! Ти като нямаш патка недей да приказваш така, защото незнаеш. И аз не съм тъп и аз се сетих да го дезинфекцирам. Щипеше но се търпи...а и дори и да не дезинфекцираш с медецински раоти докато пикаеш има същия ефект, защото урината дезинфекцира ;) :-P
bebe_zaiche
12-10-2007, 18:20
Абе от къде сте добили тая предстаа че съм момиче бе дееба. :shock:
Извинявай :oops: