View Full Version : Любопитнооо...
SeVy_SeXa
12-07-2007, 16:51
Spored vas trqbva li momche i momiche da se obichat za da pravqt sex? i zashto ?
lyloster
12-07-2007, 16:55
еми, не знам х) според мене обич е прекалено силна дума, но поне тряя да имат някви симпатии един към друг
koteto_5
12-07-2007, 16:55
Ne osobeno ako e za edna no6t :-) :smt008 =P~
hOuseE_lOver
12-07-2007, 16:56
Spored vas trqbva li momche i momiche da se obichat za da pravqt sex? i zashto ?
Според мен да , защото без любов секса е безмислен , пое за мен :-({|= [-X
SeVy_SeXa
12-07-2007, 16:58
hOuseE_lOver Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 8:56 pm Заглавие: Re: Любопитнооо...
--------------------------------------------------------------------------------
SeVy_SeXa написа:
Според мен да , защото без любов секса е безмислен , пое за мен
samo s 1 chovek li si spal....
DevilWish
12-07-2007, 17:00
Не баш обич ама силно привличане иначе даже не е хубаво - личен опит ;-)
hOuseE_lOver
12-07-2007, 17:00
hOuseE_lOver Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 8:56 pm Заглавие: Re: Любопитнооо...
--------------------------------------------------------------------------------
SeVy_SeXa написа:
Според мен да , защото без любов секса е безмислен , пое за мен
samo s 1 chovek li si spal....
Не :) защо питаш ?
sexa_na_kompleksa
12-07-2007, 17:01
Не е задължително да изпитват силни чувства един към друг,но е желателно.
partychild
12-07-2007, 17:10
Според мен трябва да се обичат ....без любов е безсмислено ...не бих го направила без чувства :?
всеки прай квот си иска,но аз лично секс без любов не правя поне за сега не ми е хубаво и толкова :!:
alkobalko
12-07-2007, 17:34
Да. Не веднъж съм казвала, че за мен секса без любов е нещо много глупаво.
SeVy_SeXa
12-07-2007, 17:35
hm sled vreme che razberete qvno oshte ne ste navytre v neshtata pone ot moi lichen opita :)
JuS7^YourS
12-07-2007, 17:41
сексът е нещо много хубаво и лично, за да го правиш без всякакви чувства.
bulgarche
12-07-2007, 17:41
Не е задължително, но е желателно
SeVy_SeXa
12-07-2007, 17:56
mi sexyyt e potrebnost...
SeVy_SeXa
12-07-2007, 17:56
mi sexyyt e potrebnost...
лелеле
ест че не е задължително!!!!
омг, секс правиш с всеки!!!! (ест които те радва ,възбужда и те спечели)
Но не задължително да го обичаш..истинската любов е рядка>> ще прави малко секс #-o
секс по купони партита,морета,екскурзии,р бота е най-готиното нещо!!!
Това е първично..необходимост..нем ога да разбера защо толкова мн хора му придават такава важност..да вярно има си рискове,но има и предпазни мерки хора .. събодете се ние сме в 21 век!!!
bebe_zaiche
12-07-2007, 20:20
По принцип не. Това са съвсем различни усещания, свързани със съвсем различни хормони :)
лелеле
ест че не е задължително!!!!
омг, секс правиш с всеки!!!! (ест които те радва ,възбужда и те спечели)
Но не задължително да го обичаш..истинската любов е рядка>> ще прави малко секс #-o
секс по купони партита,морета,екскурзии,р бота е най-готиното нещо!!!
Това е първично..необходимост..нем ога да разбера защо толкова мн хора му придават такава важност..да вярно има си рискове,но има и предпазни мерки хора .. събодете се ние сме в 21 век!!!
ти си идиот!!! Мале и какво от това кат сме 21 век!? Ми то е модерно да си педал стани и ти! Сега сме 21 век айди се изчукаме взаимно?! ](*,)
sLaDkA_GrEsHkA
12-07-2007, 20:35
po princip sexa si e to4no razmnojavane... ima hora koito gi vuzbujda tova che pravqt sex s nepoznati ima takiva na koito im se gadi pri tazi misul. si4ko si e individualno ;-)
izob6to ne e zaduljitelno ... no e hubavo ako ima n6t vse pak ...
SeVy_SeXa
12-08-2007, 08:05
qko e az sm go pravila i to povecheto ne s koito sm spala ne sm hodila ss tqh ne mislq che e neobhodimo ... do sega sm se vlubvala samo vednyj i sled tfa kfo da ostana na suho li ? vie mai neshto ste mn konservativni.... da padat drehi i zadryjki .....
Sexa se predizvikva ot feromoni ... a tezi feromoni vaznikvat kogato dva individa ot razli4ni polove se haresvat (v pove4eto slu4ai fizi4eski) taka 4e ne e nujno :wink:
Не. Ама е за предпочитане поне малко да се харесват взаимно. :roll:
mike jones
12-08-2007, 10:27
Тестът е готин, но не четете отговорите предварително!!!
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.
-----------------------------------
Отговорите:
1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!
ReFlEcTiOn
12-08-2007, 10:34
ако не любов или сигурност то поне сексуално превличане е нужно освен ако не се на градус и не ги бърка :smt001
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Вие ме изумявате честно...КАК МОЖЕ ДА СЕ ОТДАДЕШ НА НЯКОЙ,БЕЗ ДА ИЗПИТВАШ НЕЩО КЪМ НЕГО.... :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? :? :?
Аз не мога и не искам да правя секс без да изпитвам нещо към този човек...
SeVy_SeXa
12-08-2007, 11:00
qvno si go pravila s edin zatova i oshte si s nego inache moje bi nqmashe da mislish taka
qvno si go pravila s edin zatova i oshte si s nego inache moje bi nqmashe da mislish taka
както казах в др тема...просто не мисля че е нормално на по 15-16 вече целия град да те е минал....За мен секса не е "нужда" или "потребност"...за мен той е начин да си покажеш любовта към някой....А иначе...не съм с още с тоя човек....с който спах....
bebe_zaiche
12-08-2007, 11:07
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Вие ме изумявате честно...КАК МОЖЕ ДА СЕ ОТДАДЕШ НА НЯКОЙ,БЕЗ ДА ИЗПИТВАШ НЕЩО КЪМ НЕГО.... :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? :? :?
Аз не мога и не искам да правя секс без да изпитвам нещо към този човек...
го казва човек, който вярва, че ще има 839274983274892 истински любови в живота.. Разликата е, че за реалистите увлечението си е увлечение. За ей такива кат тебе, дето много се отдават, увлечението е вече истинската любов, номер еди-кой си.. Айде ходи се омъжи, а?
SeVy_SeXa
12-08-2007, 11:13
Diablue{F}
Повече от фен
Местожителство: B`aDa`3aeDHo`C`Te5
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 3:05 pm Заглавие:
SeVy_SeXa написа:
както казах в др тема...просто не мисля че е нормално на по 15-16 вече целия град да те е минал....За мен секса не е "нужда" или "потребност"...за мен той е начин да си покажеш любовта към някой....А иначе...не съм с още с тоя човек....с който спах....
12-08-2007, 11:15
НЕ
Diablue{F}
Повече от фен
Местожителство: B`aDa`3aeDHo`C`Te5
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 3:05 pm Заглавие:
SeVy_SeXa написа:
gavro64eto
12-08-2007, 12:54
spored men trqbva da se obi4at ina4e samo se izpolzvat.
swords1010
12-08-2007, 12:58
Ааа, за мен трябва... да, защото сексът е предимно израз на чувства към любимия човек, в противен случай е просто... чукане (извинете). Е, това не означава, че отхвърям и секса без любов, много хора го правят просто ей така, аз не бих. :wink:
Wicked_Kid
12-08-2007, 16:47
За да го направя АЗ е задължително да се обичаме...Но за някои хора изобщо не става въпрос за любов, а по-скоро за бройката или ако си намериш някоя/й по готин....Което е глупаво, но това е друг въпрос... :-D
bebe_zaiche
12-08-2007, 16:52
За да го направя АЗ е задължително да се обичаме...Но за някои хора изобщо не става въпрос за любов, а по-скоро за бройката или ако си намериш някоя/й по готин....Което е глупаво, но това е друг въпрос... :-D
Поредният уникално интелигентен отговор.. Поздравления! Моля, ръкопляскайте на момичето, което има морал!!!!! Момичето, което знае, че ще срещне 83274832 истински любови в живота си и е готова да се отдаде на всичките, защото вярва в любовта!
Поредният уникално интелигентен отговор.. Поздравления! Моля, ръкопляскайте на момичето, което има морал!!!!! Момичето, което знае, че ще срещне 83274832 истински любови в живота си и е готова да се отдаде на всичките, защото вярва в любовта!
Твоят отговор щото пък е много умен. Ще ти кажа нещо драга-всеки си има мнение!! Какво си се хвърлила да нападаш хората които не искат да се чукат на поразия, а искат да са с човек който обичат и на когото държат. А и още нещо да имаш морал Не е срамно, въпреки изкривената представа, че е нещо "тъпо".
По темата мисля, че сексът не изисква силни чувства, обаче аз лично не искам да съм парцалена кукла която всички използват за да задоволят нагона си. Ако на мен ми се иска секс, мога да го получа от човека с който съм или просто да не го правя, няма да умра я.
don't stop the music
12-08-2007, 17:33
бе не е абсолютно задължително...ама без чувства не върви според мен :o
Wicked_Kid
12-08-2007, 17:34
Поредният уникално интелигентен отговор.. Поздравления! Моля, ръкопляскайте на момичето, което има морал!!!!! Момичето, което знае, че ще срещне 83274832 истински любови в живота си и е готова да се отдаде на всичките, защото вярва в любовта! Ама броя на хората, които някога ще обичам и с които бих го направила е много по-малък от броя на хората, които ми харесват само заради е*ането, тоест няма да мина половината град.И не съм казала, че съм морална, просто не съм такава- да преспя с някого само защото е показал интерес. И ако обичаш не говори с такъв сърказъм, не е приятен.
Ама думата любов съществува ли?
lyloster
12-08-2007, 19:40
мисля, че не х)
Тва пък според мен никак не е любопитно! :shock: Просто въпрос на избор!Някои са заедно просто заради секса,а други са заедно ,защото се обичат и между другото правят секс,за да консумират любовта си! :smt001
hahavteen
12-08-2007, 20:38
Moeto mnenie e 4e trianba da ima 4ystva a ne da e prosto ei taka za6toto te e dosurbialo.Az niamam problem da go pravia samo s hora kum koito imam po-specialni 4ystva.Imam ru4i4ki za vremeto prez koeto sum sama 8)
LuCkY_YoU
12-08-2007, 20:38
ne,seksa nqma nishto obshto s luybovta.
Не е задължително да се обичат :-|