Влез

View Full Version : Само секс или...

zsp
12-07-2007, 17:18
Kajete mi ako vidite edno naistina hubavo momiche(ot tipa "mackata na daskaloto") bihte li iskali da vi e gadje ili samo za "vednuj"?I oshte-lesno li vi e da zagovorite takova momiche ili se pritesnqvate?

JuS7^YourS
12-07-2007, 17:43
а защо няма опция за най-хубавото момче в даскалото?

partychild
12-07-2007, 19:30
Мойто даскало е женско има много малко момчета от които хубави са само 5-6 ..таа нито едно не ме привлича защото характерите са им ужасни :? а ако си си харесал хубаво но надуто момиче ..миии честито ](*,)

HADES
12-07-2007, 19:47
miii zavisi ot momi4eto no purvata misul e za vednuj :smt040

sezar
12-07-2007, 19:56
ами не нямам проблеми да я заговоря, дори да се забия с нея..
но дали ще е за 1 път или нещо повече зависи от момичето..аз не съм много много за 1-ния път,предпочитам връзка и това ми е проблема :-x :-x :-x :-x :-x
като цяло зависи от характера..много важно 8)

CragHack
12-08-2007, 12:39
Чеки са, като е само секс що задължително трябва да е само за една нощ? То може да е само за една нощ, ама много пъти :)

Иначе ако въпроса ти е дали ще искам да е до мен и през деня, освен през ноща, то си зависи от багажа и. Ако носи нещо в тиквата, може и да е интересно. Ако ти е скучно с нея и не ти е приятно и забавно да общуваш - красотата няма значение.

glezan4e
12-08-2007, 12:43
ами не нямам проблеми да я заговоря, дори да се забия с нея..
но дали ще е за 1 път или нещо повече зависи от момичето..аз не съм много много за 1-ния път,предпочитам връзка и това ми е проблема :-x :-x :-x :-x :-x
като цяло зависи от характера..много важно 8)
ne mislq 4e tova e problem... bi bilo hubavo pove4eto mom4eta da sa kato teb....
a po temata ... ako si haresam mom4e 6te go zagovorq ... ot tuk natam ne moga da kaja ni6to ....