View Full Version : Зацапване след ЕСКАПЕЛ
Няколко дни преди да ми дойде ми се наложи да пия ESKAPELLE,защото згафихме с приятеля ми и много ме хвана шубето :-s .Закъсня ми 4-5 дни,но днес ми дойде.Притеснява ме факта,че ми е много слабо,а по принцип не е така първия ми ден.На хапчето ли се дължи това според вас? 8-[
Няма от какво да се притесняваш!Още повече щом си пила хапче.
А това,че първия ден ти е толкова слабо се дължи наистина на хапчето!То има доста странични ефекти.Ако искаш да се обедиш прочети внимателно листовката на хапчето! :wink:
lyloster
12-07-2007, 21:09
аве тва хапче, верно ли е 30 кинта едното? о.О
Rysa_Kykla
12-07-2007, 22:13
Няколко дни преди да ми дойде ми се наложи да пия ESKAPELLE,защото згафихме с приятеля ми и много ме хвана шубето :-s .Закъсня ми 4-5 дни,но днес ми дойде.Притеснява ме факта,че ми е много слабо,а по принцип не е така първия ми ден.На хапчето ли се дължи това според вас? 8-[
дам...от хап4ето е..щот и аз така пих ескапел малко преди да ми доиде и после като ми додие ми беше по малко цикала парвия ден но после се оправя споко си4ко ще се оправи
може ли и аз да попитам нещо,кога се пие ескапел след колко дена на половия акт?
Благодаря на всички за отговорите :) За щастие при мен вече всичко е наред.На въпроса на lyloster-Да хапчето наистина е 30 лева.И за
choveka-Хапчето се пие до 3 дни след половия акт.
lyloster
12-09-2007, 18:03
хах, мерси... поне ще знам колко пари да си отделя, за спешни случаи х) :D