View Full Version : Дали е станало нещо?
Значи... преди 1 седмица правихме секс с приятелката ми,тя е на 13 и беше детствена.2 часа преди да го направим си направих 1 чекия...
До тук всичко добре... стигнахме до леглото... сложих си презерватива след десетина минути усетих че ми се изплъзва... както и да е смених го(все още не бях свършил).
И дойде времето когато усетих че ми идва.. съответно забързах за да мога да свърша.След като свъриш продължих да го бутам и когато го извадих мисля че се беше изляло малко сперма понеже презерватива отново ми се беше смъкнал...
Има ли вероятност да е забременяла?при положение че това и е било първия път,на мен второто изпразване(тук имам предвит дали спермата е била годна) и да се е изляла сперма най-много на 1-2см във влагалището.
Много ми е притеснено последните дни... само за това мисля... моля ви някой добре запознат да ми отговори!
dshiznit
12-08-2007, 09:42
Първо се научи да си поставяш презарватива като хората да не ти са изхлузва NOOB (или ддз може би ти трябват по-малки презарвативи). Вероятноста да е станало "нещо" не е голяма не се притеснявай. Въпреки че има възможност за това.
ДОН'Т ЛОРИ.
MakeMeLaugh
12-08-2007, 09:47
Как може да правиш секс, след като виждаш, че пишката ти е все още изключително малка и негодна, та чак презерватива ти се вади бе тъпак!?! И при условие, че онова лапе може да стане майка на 14 години примерно... Бързо да си обуваш гащите и да се спираш с простотиите!
И в НИКАКЪВ случай не давай хапчета и другитакива глупости на момичето за да не го повтредиш и после да те съди майка й...!
Единственото решение е да стоиш и да се молиш да не се наложи да купуваш скоро ританки :x
Вероятността според мен все пак е малка предвид възрастта ви. но повече не прави това. Има си време, споко.
Jamalska
12-08-2007, 09:48
Е,все още не правят презервативи за 13годишни...всичките са по-широки с диаметър.
Ако чак толко си се депресирал вземи на тати портфейла и открадни 30лв за Ескапел.
Ама ако приятелката ти няма цикъл няма страшно
DevilWish
12-08-2007, 09:53
Как може да правиш секс, след като виждаш, че пишката ти е все още изключително малка и негодна, та чак презерватива ти се вади бе тъпак!?! И при условие, че онова лапе може да стане майка на 14 години примерно... Бързо да си обуваш гащите и да се спираш с простотиите!
И в НИКАКЪВ случай не давай хапчета и другитакива глупости на момичето за да не го повтредиш и после да те съди майка й...!
Единственото решение е да стоиш и да се молиш да не се наложи да купуваш скоро ританки :x
Вероятността според мен все пак е малка предвид възрастта ви. но повече не прави това. Има си време, споко.
Нямам какво да добавя #-o Само се моля за момичето 8-[ Ама и тя не е мн. в час като гледам де :-s
m da i az sam na tva mnenie...ako nqma cikal momicheto mislq che nqma veroqtnost da e bremenna,no ako ima neznam...moli se da ne stane gaf shoto togava cql jivot sha sajalqvash kade ti e bil akala na 13 godini detence da misli za takiva raboti oshte :-x
кажи й да си направи тест за бременност
ако вече сте направили гафа - да пие ескапел докато има време или да дондурка бебе
Wrathchild
12-08-2007, 10:07
Ми като ти е голям презерватива така е...
И се образовай малко - като й е първия път те сперматозоидите няма да питат 'За пръв път ли ти е? Ако ти е, няма да забременееш...'
То за тва на 13 не се прави секс, а се четат книжки...
nqma smisal momi4eto da pie eskapel ve4e,za6toto do kolkoto razrah ot poloviq akt do sega e minala 1 sedmica,nadqvaite se da ne e stanal gaf i uspeh sledva6tiq pat :)
dshiznit
12-08-2007, 11:01
ШШ вие го наплашихте пич-а толкоз мноо че ся нема прай секс до де не се ожени и иска деца. Пич не ги слушай е*и я тая. Пък ако забременее кфо ти пука да са опрафя.
Vampirella
12-08-2007, 12:32
ШШ вие го наплашихте пич-а толкоз мноо че ся нема прай секс до де не се ожени и иска деца. Пич не ги слушай е*и я тая. Пък ако забременее кфо ти пука да са опрафя.
А да бе!!! Момичето само да се оправя... Да не е събирало спермата с лъжица и сама да си я вкарвала?!?!
swords1010
12-08-2007, 12:45
Здравей!
Започвам да отговарям на въпросите, един по един. Първо, щом е семенна течност и след втората и след двадесет и втората еякулация от нея може да се забременее (съдържа сперматозоиди). Съветвам те, наистина да потренираш с поставянето на презерватива, за да няма повече подобни гафове. Другото, което искам да знаеш е, че няма значение дали на момичето и е за пръв път, винаги може да забременее (естествено, ако тялото е подготвено за това). И стигнахме до главната част. Струва ми се неголям шансът да е станало нещо, но все пак ако семенна течност наистина е попаднала във влагалището... има шанс! :wink:
gavro64eto
12-08-2007, 12:50
Ako momi4eto ima menstruaciq veroqtnosta e golqma da e stanalo ne6to nezavisimo koi pat i e 6tom e imalo sperma v neq.Drugiq pat,v koito tragnete da pravite ne6to pomislete predvaritelno vse pak tq e na 13!
swords1010
12-08-2007, 13:03
О, чак сега видях възрастта на приятелката ти! За бога... та тя е на 13! Знаеш ли, че това, което правиш е незаконно? Не?... е ама е така! Аз ви съветвам да прекратите половия си живот, поне докато тя не порастне малко. А би ли споделил, ти на колко си?
dshiznit
12-08-2007, 14:48
Как ша е незаконно уе. И двамата са малолетни никой нищо не мой да им каже. Аз да бех влязал в затвора до ся майна.
ПИЧ СМЕЛО Е*И
swords1010
12-08-2007, 17:09
Как ша е незаконно уе. И двамата са малолетни никой нищо не мой да им каже. Аз да бех влязал в затвора до ся майна.
ПИЧ СМЕЛО Е*И
Искаш ли да ти докажа, че ако момчето има навършени 14 години е НЕЗАКОННО ?!? Ще ти дам извадка от наказателния кодекс на България! Непълнолетно лице - навършило 14 години, но ненавършило 18 години - е наказателноотговорно, ако е могло да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си (НК, чл. 31, ал. 2). Нали за това ми беше интересно, на колко е момчето!
Това е пълна безотговорност! А ти даваш подобни съвети... :?
Wicked_Kid
12-08-2007, 17:21
ШШ вие го наплашихте пич-а толкоз мноо че ся нема прай секс до де не се ожени и иска деца. Пич не ги слушай е*и я тая. Пък ако забременее кфо ти пука да са опрафя. 1.Ти глупав ли си или падаш от някой комин..? 2.Пича не е казал, че той е на 13, а гаджето му- научете се да четете. А по темата- вземете си по-малки презервативи и след като свършиш го изваждай веднага.Толкоз...
Rysa_Kykla
12-08-2007, 17:37
Значи... преди 1 седмица правихме секс с приятелката ми,тя е на 13 и беше детствена.2 часа преди да го направим си направих 1 чекия...
До тук всичко добре... стигнахме до леглото... сложих си презерватива след десетина минути усетих че ми се изплъзва... както и да е смених го(все още не бях свършил).
И дойде времето когато усетих че ми идва.. съответно забързах за да мога да свърша.След като свъриш продължих да го бутам и когато го извадих мисля че се беше изляло малко сперма понеже презерватива отново ми се беше смъкнал...
Има ли вероятност да е забременяла?при положение че това и е било първия път,на мен второто изпразване(тук имам предвит дали спермата е била годна) и да се е изляла сперма най-много на 1-2см във влагалището.
Много ми е притеснено последните дни... само за това мисля... моля ви някой добре запознат да ми отговори!
боже тя на 13 а ти на 14...нау4и се да си слагаш птезерватив пак тогава пеави каквото и да в било с моми4ето... ](*,) ](*,) ](*,) лелеле деца!!!!!!!!!! и разбира се 4е може да е бременна това 4е и е било за прав път не зна4и 4е няма опасност...
боже тя на 13 а ти на 14...нау4и се да си слагаш птезерватив пак тогава пеави каквото и да в било с моми4ето... ](*,) ](*,) ](*,) лелеле деца!!!!!!!!!! и разбира се 4е може да е бременна това 4е и е било за прав път не зна4и 4е няма опасност...
Sevi?
Когато сте правили секс в кой ден от цикъла и е било това? Питай я!
+ има доста прости тестове за бременност по аптеките
О, чак сега видях възрастта на приятелката ти! За бога... та тя е на 13! Знаеш ли, че това, което правиш е незаконно? Не?... е ама е така! Аз ви съветвам да прекратите половия си живот, поне докато тя не порастне малко. А би ли споделил, ти на колко си?
Има ли някакво значени е дали тя е на 13-14 или 15? просто имах въпрост на който исках отговор!Просто момичето беше детствено.
Аз... няма значение на каква възраст съм(спокойно не съм педофил)
П.П. Презерватива не е паднал защото е голям,а защото го поствавих с 1 рака(другата ми беше на много хубаво място за да я вадя от там) и явно не съм го изпънал до край
ако и е дошъл цикъла има огромна възможност.. няма значение на момичето за кой път и е..
и се пише ДЕВСТВЕНА..а не детствена..пф ](*,) #-o