Влез

View Full Version : Emo stil

GalleNo_MoMi4eNce
12-08-2007, 15:43
Mn mi e interesno dali ima emo momicheta s kadrava kosa?az mn haresvam stila prosto go obujavam obache sam s kadrava kosa i ne moga da se napravq kato tqh i me stava mn qd....a ne moga da se izpravqm postoqnno...

xXxScreamxXx
12-08-2007, 15:46
ihihih ORIGINALNITE ne hodqt s k1dravi kosi no poneje v BG nqma originali ....moje
Na men si4ki mi akzvat 4e s1m emo v pove4eeto sly4ai hodq ili s k1drava ili s na4ypena kosa :grin:

BrokeN_AngeL
12-08-2007, 16:10
:shock: да да да не може да си с къдрава коса!нали емото е стил!!!!!!!!правата коса просто е задължение+топирана+БРИТОН 4ЕТО! хахахахахаххахахахахахаха ххахахаха
ъъъъъъъъъъ скъпа модата на емото мина насо4и се на някъде другъде и остави този образ на хората които са си го заслужили и не го замърсяваи и ти! ии 4арвната-да има и истински емота нооо въпросът е др-ти изоб6то кво разбира6 4е смее6 да твърди6 4е няма?????????????????????????????????????????? ???????????????

sexa_na_kompleksa
12-08-2007, 16:21
Абе верно модата на е/имотата мина ! :grin:

don't stop the music
12-08-2007, 16:24
Mn mi e interesno dali ima emo momicheta s kadrava kosa?az mn haresvam stila prosto go obujavam obache sam s kadrava kosa i ne moga da se napravq kato tqh i me stava mn qd....a ne moga da se izpravqm postoqnno...
душичке малка обОжавам се пише....иии те ХВАЩА мн яд, не СТАВА както си написала ти... ужас... иначе аз "тру" емо, пък и разни фешън-емота с къдрава коса не съм виждала.. начупена - да, ама...бе то зависи и колко къдрава ти е самата коса 8-) абе прави си квито прически ти отиват, не се прави на абсолютен идиот, както повечето ''тру-та'' тук :?

Abigoria
12-08-2007, 19:17

Ъгх... Защо ти е да се правиш на куку??? :? :neutral:

alexz16
12-08-2007, 19:19
еми znachi.. emo stila si e emo stil imenno zaradi praviq breton..no puk da imash emo stil ne znachi samo da se oblichash taka .. ami i da slushash podhodqshtata muzika .. i 4ustvata da sa ti takiva i depresiqta da q ima .. da si emo znachi da stradash.. a kosata ti kato e kudreva prosto trqbva da q izpravqash.. krasotata iziskva jertvi :)

Abigoria
12-08-2007, 19:26
еми znachi.. emo stila si e emo stil imenno zaradi praviq breton..no puk da imash emo stil ne znachi samo da se oblichash taka .. ami i da slushash podhodqshtata muzika .. i 4ustvata da sa ti takiva i depresiqta da q ima .. da si emo znachi da stradash.. a kosata ti kato e kudreva prosto trqbva da q izpravqash.. krasotata iziskva jertvi :)

Да си Иму е красиво???? :shock: ](*,) :-s :razz: :razz:

dan4ety
12-08-2007, 19:56

Да си Иму е красиво???? :shock: ](*,) :-s :razz: :razz:

И на мене ми стана странно :-D

Хубави са им прическите, и се обличат по-нормално (не някакви раздърпани, такива, мога да изляза така облечена по центъра имам предвид), ама чак пък "красотата изисква жертви"?!? То това красота ли му викаш? Да се гримираш, все едно си се гримирвал вечерта като е нямало ток или все едно нямаш огледало :-D

monityY
12-09-2007, 07:20
Не съм виждала да има...

ЕPu
12-09-2007, 13:58
на тва не му ли мина модата вече ](*,)

аз лично не съм виждала, всички емота са с прави коси, ама според мен би им отивало

TekkTribe
12-09-2007, 17:35
Кво като му е минала модата на имо стила? Момичето иска да е имо... тва си е нейно решение... за кво я нападате веднага? А иначе ако не ти е много къдрава косата седи яко... :)

DisciplineAndOrder
12-10-2007, 09:34
Вие пък,минала модата... :-D Де да беше...
Поне още 2-3 години всички ще искат да бъдат имота...
Разгледайте импулс,муцунки,аха,зака4ка, лирт4е и прочие сайтове и ще видите,че всеки втори е имо...Дори и момчетата...Имаше един като педераст...Ето ви линк:

http://www.impulse.bg/lprullz/1058880 :razz:

stomah4eto
12-12-2007, 08:30
Кво като му е минала модата на имо стила? Момичето иска да е имо... тва си е нейно решение... за кво я нападате веднага? А иначе ако не ти е много къдрава косата седи яко... :)
Щото "имо/емо" както и да ми е името!!!! Е най ама най-тъпото нещо съществуващо на целия свят ! Некви депресирани(или по-скоро се правят на такива щото нали тва е стила) лайнари!И колко са ми смешни някфи малки дрисли дето си мислят че са "ЕМО-та" -сложили черната диадемка на бели точки потопили са си лицето в казан с катран обули са надрасканите гуменки и бритон4ето им е задължително на очите за да не могат да виждат!!!! Емо-тата са сган!!!!!

slun4evo
12-12-2007, 11:58
Изправяй я когато можеш, а когато не, няма значение.Ти се обличаш като емо,не може всички да са с прави коси.Какво пък толкова, не мисля, че ще го забележат.

Madness
12-14-2007, 11:12
Тфа не отмина ли вече

ra4ence
12-14-2007, 11:24
Ох... някой да ми обясни намен що за стил е тоя ЕМО? Не съм го чувала..т.е. чувала съм го като име,но точно какво представлява..не знам?!?!? Не се смейте,изглежда съм назад с модата ;)

s00x
12-18-2007, 19:45
Щото "имо/емо" както и да ми е името!!!! Е най ама най-тъпото нещо съществуващо на целия свят ! Некви депресирани(или по-скоро се правят на такива щото нали тва е стила) лайнари!И колко са ми смешни някфи малки дрисли дето си мислят че са "ЕМО-та" -сложили черната диадемка на бели точки потопили са си лицето в казан с катран обули са надрасканите гуменки и бритон4ето им е задължително на очите за да не могат да виждат!!!! Емо-тата са сган!!!!!

Sa6iTyYy
01-01-2008, 13:43
Вие пък,минала модата... :-D Де да беше...
Поне още 2-3 години всички ще искат да бъдат имота...
Разгледайте импулс,муцунки,аха,зака4ка, лирт4е и прочие сайтове и ще видите,че всеки втори е имо...Дори и момчетата...Имаше един като гей...Ето ви линк:

http://www.impulse.bg/lprullz/1058880 :razz:

TE SAMO SE PRAVQT NA EMO MOGA DA TI KAJA 4E PONE POLVINATA OT TQH SLU6AT 4ALGAA TAKA 4E VAOB6TE NE SA ISTINSKI :(

EJI4eTy
01-01-2008, 13:51
Истинските емота са се самоубили вече :D

а по темата: EMO kids eat shits :grin:

BaByCaT
01-02-2008, 05:34
Само където харесваш стила и ще ставаш емо?ЛЕЛЕ...Когато си депресирана,самотна,мразиш всичко и почнеш да си режеш вените-тогава ставай емо.На къде отива света ?! ](*,) ](*,)

П.С.

Истински емота в БГ няма! ](*,)

Reed
01-02-2008, 09:23
^ти пък познаваш всички емота в България?! :razz:

i'm_not_Angel
01-02-2008, 15:01
На половината дето отговориха тук ще кажа само :smt097 Кфо ви разбира пък на вас главата от Emo style ??? Кфо като иска да се прай имо .. нека.. веднага почвате да я упреквате.. бее кат не ви изнаса не пишете... и кфо като няма Имота в Бг.. Големо важно... Харесва стила и точка.. не значи, че ще почне да си реже вените и да реве по цял ден.. Кой е казал че имотата трябва да са депресанти.. Наистина стила не е възникнал в България, но нима не може да го променят.. А и + това половината дето писаха тук против имотата за да са по оригинални нямат собствено мнение еми гледат от другите.. ](*,)
А сега относно темата.. наистина ще е по-добре ако си с правя коса, но кфо като си кърдавичка- тъкмо ше си малко по различна... Айде успех :)

Marge
01-02-2008, 15:41
За да си ситинско имо, а не някой фейкър започни да слушаш емокор. Иначе ще си тру фейкър ахах. А за обличането, започни като си изправяш косата и си купи някви свесни обувки (Конверс или Ванс). Ако си с къдрава коса и мат стар-ки ще си тру-фейкър ;)

srpsko_1988
02-25-2009, 23:50
На половината дето отговориха тук ще кажа само :smt097 Кфо ви разбира пък на вас главата от Emo style ??? Кфо като иска да се прай имо .. нека.. веднага почвате да я упреквате.. бее кат не ви изнаса не пишете... и кфо като няма Имота в Бг.. Големо важно... Харесва стила и точка.. не значи, че ще почне да си реже вените и да реве по цял ден.. Кой е казал че имотата трябва да са депресанти.. Наистина стила не е възникнал в България, но нима не може да го променят.. А и + това половината дето писаха тук против имотата за да са по оригинални нямат собствено мнение еми гледат от другите.. ](*,)
А сега относно темата.. наистина ще е по-добре ако си с правя коса, но кфо като си кърдавичка- тъкмо ше си малко по различна... Айде успех :)

Така е! нато видят емо и ги хваща алергия :D
модата им със сигурност не е минала.Темата е от 2007 а вече сме 2009 и още виждам такива..така че не пишете глупости :?

hahavteen
02-26-2009, 00:18
Темата е стара и има достатъчно други подобни.