Влез

View Full Version : Отчаяна съм!!!

ot4aqnata_ot_jivota
12-08-2007, 18:55
Sluchaino popadnax na tozi sait i reshix da pisha.Az sam jena na 25 godini, i sam vlubena v sasedskoto mom4e- toi e na 16.Vseki pat kato go vidq mu xvarlqm izpepelqvashti pogledi ,no ne mislq 4e toi e zainteresovan ot men,zashtoto az ne sam nishto osobeno,daje bix kazala 4e sam leko groznovata.Bi li bilo vazmojno da se polu4i neshto mejdu nas,ako i toi izpitva sashtoto kam men?

Quasar
12-08-2007, 19:15
малък ти е...а да видим колко си грозна-дай снимки

mon4eto
12-08-2007, 19:30
Edva li bi ti obarnal vnimanie zaradi godinite ;-)

DevilWish
12-08-2007, 19:33
Някой момчета обичат по-големи жени ,но искам да ти кажа ,че само от погледи няма да му мине и през акъла ,пък и да се сети ще го е срам да предприеме нещо . . . вземи му направи някой намек или му кажи имаш ли свободно време за кафе ? и ще разбереш . . . ако ти каже не прави си изводите.И незнам връзка дали може да имате ,обаче секс може ;-)

Mimo92
12-08-2007, 19:43
Някой момчета обичат по-големи жени ,но искам да ти кажа ,че само от погледи няма да му мине и през акъла ,пък и да се сети ще го е срам да предприеме нещо . . . вземи му направи някой намек или му кажи имаш ли свободно време за кафе ? и ще разбереш . . . ако ти каже не прави си изводите.И незнам връзка дали може да имате ,обаче секс може ;-)
напално съгласен :-)
имам приятел които в момента е на 17 ( но предното лято беше на 16 т.е колкото е момчето което ти хар в момента )
та тои ходи с 25 годишна... тя изобщо не ми харесва на мен но тои си я харесва страшно много
1-вия пат когато се заприказваха тя направи 1-вата крачка тоест ако чакаш тои да отговори.. даже и да те харесва трудно ще сабере смелест да ти каже нещо за това ти трябва да го заприказваш
а относно връзкат ви .. зависи от вас 2мата главно няма нежазможна връзка щом 2ма човека искат да са заедно :)
моя фр и гаджето му което е на 25 г ходят вече година и нещо ходят 2мата на кафе хвалят се че правят страхотен секс.. приятели го базикат че е с доста голяма тяхните не одобряват но все пак те ходят :) такаче не се трежови
ти направи 1-вата крачка и може би нещата ще потрагнат
невазможно е тои да направи 1-вата крачка ... и аз да сам няма да я направя вапреки че ми са е искало с по големи но.. :)
ТИ направи 1-вата крачка и виж какво ще стане после
Касмет и дано да стане нещо междо вас и да станеш щаслива :) \:D/

eraser_9
12-08-2007, 21:31
mi kakfo da ti kaja iam fr dety e na 17 i hodi sus 33 godi6na i acki mnogy se obi4at :wink: taka 4e va6eto e napulno vazmojno stiga da te haresa i da ne e obvurzan :) i pravi sa horata 4e samy s pogled trudno 6te razbere to kolkoto i da my hvurlq6 pogledi ako te haresva i ne e sig nqma da predprieme ni6ty :P kolkoto do tova 4e si pedofilka tova e pulna prostotiq normalno e da se vlubi6 v nqkoi po maluk ot teb v tova spored men nqma ni6ty lo6o kakfo da kaja az katy vsi4kite mi priqtelki sa bili po golemi ot men :oops:

IdiOtKa
12-08-2007, 21:45
щях да ти кажа че тва е леко подсъдимо , но после се сетих че съм в България и тук това е нормално , така че няма кво да се притесняваш действай направо !

heely
12-08-2007, 21:47
Жена на 25 с момче на 16??? О,я стига той е още дете...

12-08-2007, 23:36
Я си е** майката ма :o Д**а и педофилката :lol:
Напоследък виждам разумни коментари !

black_snake
12-09-2007, 00:38
Не е ли много педофилско от твоя страна ... а и той още сигурно не е виждал гола жена , може да получи удар момчето .. :shock: знае ли човек... а и ти сама си каза че не си мн хубавка , мисля си че ще предпочете некоя на неговата възраст и по неопитна , за да не го е срам пред теб... има и мн. други причини ама не ми се пише сега ..

sweet_sorcerer
12-09-2007, 22:13
Аз ако бях майка му на това момче щях да те хвана и :o :o :o

wheezer_sedrik
12-09-2007, 22:16
mi kakfo da ti kaja iam fr dety e na 17 i hodi sus 33 godi6na i acki mnogy se obi4at :wink: taka 4e va6eto e napulno vazmojno stiga da te haresa i da ne e obvurzan :) i pravi sa horata 4e samy s pogled trudno 6te razbere to kolkoto i da my hvurlq6 pogledi ako te haresva i ne e sig nqma da predprieme ni6ty :P kolkoto do tova 4e si pedofilka tova e pulna prostotiq normalno e da se vlubi6 v nqkoi po maluk ot teb v tova spored men nqma ni6ty lo6o kakfo da kaja az katy vsi4kite mi priqtelki sa bili po golemi ot men :oops:

izlaga za tva-> 17 i hodi sus 33 godi6na <-abe mn lajat tuka bree

Presley
12-09-2007, 22:49
Няма лошо! :D
Просто не караите само напогледи.Покани го да иэлеэете.Всъщност така и така сте съседи-покани го направо у вас,эа да не губите време :D

Dark Skywalker
12-10-2007, 01:10
Sluchaino popadnax na tozi sait i reshix da pisha.Az sam jena na 25 godini, i sam vlubena v sasedskoto mom4e- toi e na 16.Vseki pat kato go vidq mu xvarlqm izpepelqvashti pogledi ,no ne mislq 4e toi e zainteresovan ot men,zashtoto az ne sam nishto osobeno,daje bix kazala 4e sam leko groznovata.Bi li bilo vazmojno da se polu4i neshto mejdu nas,ako i toi izpitva sashtoto kam men?

Не си грозновата, куха си!

lekuvam_samo_neq
12-10-2007, 01:11
незнам връзка дали може да имате ,обаче секс може ;-)

Съгласен , всеки си мечтае да има съседка за секс :P стига да нямаш сериозна връзка :evil:

Dark Skywalker
12-10-2007, 01:13
незнам връзка дали може да имате ,обаче секс може ;-)

Съгласен , всеки си мечтае да има съседка за секс :P стига да нямаш сериозна връзка :evil:

И да имаш пречи кво?

lekuvam_samo_neq
12-10-2007, 01:18
Първо си оправи словореда на изречението - "И да имаш пречи кво?"
и после питай същото приятелката ти :-D

GameFace
12-10-2007, 12:03
Абре пичове, не нападайте мацката. :) Момичето иска съвет какво да прави, а не какво мислите за нея. :) Ходи и го питай дали иска да излезете заедно. След това ще го мислиш. :)

Maja
12-11-2007, 19:57
пффф само кат прочетох че си на 25 а тои на 16 ти казвам ми стана лошо шшшш на каде отива светът ;) (не че имам нешто притов :D)