Влез

View Full Version : Обезкосмяване

XaxaXaA
12-08-2007, 20:19
Как да си обръсна члена,че с самобрасначка излизат обриви и е гадно!

HADES
12-08-2007, 20:24
mi sus samobrusna4kata no pod du6a na te4a6ta voda bez pqna , sapun i t.n. i ne se polu4avat dosadni obrivi :---)

AngelGirl
12-08-2007, 20:56
Отиди на козметик :wink:

12-08-2007, 22:21
Отиди на козметик :wink:
Добре ли си ве ?

showmelove
12-09-2007, 16:50
mi sus samobrusna4kata no pod du6a na te4a6ta voda bez pqna , sapun i t.n. i ne se polu4avat dosadni obrivi
да бе без пяна... аз що си мисля че без тези неща ще бъде още по зле ?

Xayc
12-09-2007, 17:15
ми нз пич аз пробвах с пяна и после една седм не можех да и намера място ,беше яко шибано :wink:

showmelove
12-09-2007, 17:32
точно с паня е по добре защото се бръснеш по леко и гладко...

XaxaXaA
12-09-2007, 17:52
Още предложения? :neutral:

assd22
12-09-2007, 18:44
да, не си бръсни космите нагоре, а надолу(по посока косъма)...и аз имах този проблем, но така се оправи ;)
Ако не стане, не знам, мажи се с някъв крем...или слагай от тоя балсам за след бръснене, но той е за лице, където кожата е по фина....
Пробвай начина дет ти го казах 80% според мен ще стане!
УСПЕХ!

XaxaXaA
12-09-2007, 18:48
да, не си бръсни космите нагоре, а надолу(по посока косъма)...и аз имах този проблем, но така се оправи ;)
Ако не стане, не знам, мажи се с някъв крем...или слагай от тоя балсам за след бръснене, но той е за лице, където кожата е по фина....
УСПЕХ!

Става,но пак след 12 часа вече отново са излезнали,гадни,боцкащи. :-#

assd22
12-09-2007, 18:52
УСПЕХ!

Става,но пак след 12 часа вече отново са излезнали,гадни,боцкащи. :-#еми това си е от гена...то според мен няма занчение как се бръснеш ако ти растат бърсо космите!

Kitoka
12-09-2007, 19:50
УСПЕХ!

Става,но пак след 12 часа вече отново са излезнали,гадни,боцкащи. :-#еми това си е от гена...то според мен няма занчение как се бръснеш ако ти растат бърсо космите!
Извинявайте момчета, че ви се намесвам в мъжката тема ама взех да се плаша :-o
1.Определено не кожата на лицето, а на пениса те е по фина, а пък и правилната дума е Чувствителна.За това има интимни кемове и гелове, за съжеление повечето са за жени според мен.
2.Когата бръснеш космите по посока на ръстежа, те винаги остават наболи.
3.Колкото повече бръснеш космите толква по-твърди стават и толкова по-бързо ръстат, да не говорим че се и сгъстяват.
4.Гледам на идеята за козметик сте настроени крайно отрицателно, но ако искате качествено обезкосмяване това е положението, освен това има не само козметички, а и козметици, а и тия хора всичко са вижда ли, така че не виждам от какво се плашите.
Незнам кой кретен е решил да ползва епилатор за такова нежно и чувствително място, но определено го съжалявам.
В заключение:
Кола маската е най-доброто решение за по-разкрепостените(и не само).
Косъма омеква и се разрежда, обезкосмяването е трайно, а с времето космите разредяват.
Зарадвайте приятелките си, не ги подлагайте на бодящи преживявания! :wink:

lekuvam_samo_neq
12-10-2007, 00:14
Бръсни се по посока на растежа за да нямаш обриви! А ако ти се играе пробвай с пинсетка 1 по 1. (от опит) и след месец можеш да се миниш и с епилатора даже ;)
Не забравяй че мъжете са по-силни от жените , а всъщност се страхуват да се подложат на нещо подобно. :lol:

coolspot
12-10-2007, 03:23
Ползвай машинка за подстригване без никакви добавки и тн ... слагаш най малкия номер.

savage_girl
12-10-2007, 06:29
Ся има депилиращи кремове с които оставаш гладък като бебешко дупе един от тях е крем Депертоар или нещо подобно зимаш си за чувствителна кожа и готово! ;-)

aniezina
12-10-2007, 07:23
Подкрепям предложението за крем-депилаторите. Има на veet а и доста други марки, също така предполагам че със лентичките за кола маска също ще се получи, но с крема е по-безболезнено и доста трайна(момиче съм но точно за тази си зона използвам такъв крем и като се има предвид перфекционизма ми съм доволна) Относно "боцкащото преживяване"-може и да е забавно....... =D> :D

Schneeflocke
12-10-2007, 07:30
2.Когата бръснеш космите по посока на ръстежа, те винаги остават наболи.
3.Колкото повече бръснеш космите толква по-твърди стават и толкова по-бързо ръстат, да не говорим че се и сгъстяват.
4.Гледам на идеята за козметик сте настроени крайно отрицателно, но ако искате качествено обезкосмяване това е положението, освен това има не само козметички, а и козметици, а и тия хора всичко са вижда ли, така че не виждам от какво се плашите.
В заключение:
Кола маската е най-доброто решение за по-разкрепостените(и не само).
Косъма омеква и се разрежда, обезкосмяването е трайно, а с времето космите разредяват.
Зарадвайте приятелките си, не ги подлагайте на бодящи преживявания! :wink:
И аз малко се уплаших, като прочетох това... Именно при бръсненето "на контра" се получават най-брутални обриви (веднъж го пробвах - мен дори ме боли така). А по посока на разтежа не е толкова неприятно, но по-трудно се махат всичките.
Би ли обяснила защо се сгъстяват при бръснене? Или просто си забелязала, че на 30 баща ти е имал по-гъста брада, отколкото на 18 и си си направила необходимите изводи?
Май нети е ясно, че епилаторът и кола маската са на същия принцип - скубане. И не е препоръчително мъжете да си правят кола маска на тестесите, питай си козметичката. Тях ги боли повече, а и ние сме по-издържливи на болка. Не мисля, че те се притесняват, че някой ще ги гледа....

ПП: Положението е следното - или ги махаш от корен и известно време не ги мислиш, или ги махаш на повърхността и още на другия ден се връщат....

ПП2: Тази тема не е ли за Козметика и Диети?

wheezer_sedrik
12-10-2007, 23:25
Подкрепям предложението за крем-депилаторите. Има на veet а и доста други марки, също така предполагам че със лентичките за кола маска също ще се получи, но с крема е по-безболезнено и доста трайна(момиче съм но точно за тази си зона използвам такъв крем и като се има предвид перфекционизма ми съм доволна) Относно "боцкащото преживяване"-може и да е забавно....... =D> :D

da ama sled 20 minuta mn gadno namirisva az taka dva pati sa ma4ih i mi pisna hem 4e zamirisva hem 4e po 4 dena mi sa gadi

dixo
12-11-2007, 06:36
az edin put si go obrusnah sas samobrusna4kata na ba6ta mi i na drugiq den toi si brusna bradata s neq :)

Schneeflocke
12-11-2007, 06:41
az edin put si go obrusnah sas samobrusna4kata na ba6ta mi i na drugiq den toi si brusna bradata s neq :)
Браво! Отличен по липса на хигиена! Искаш ли си захарчето или като направиш някоя по-голяма простотия? Никой ли не ви е казвал, че самобръсначката се използва само от един човек??? Не е обществена тоалетна, все пак....http://anikaos.com/0039-anime_kitties/anime_kitties-9797.gif

wwe11
12-11-2007, 10:46
Всеки казва различен начин ся неможах да си избера едните с гола маска други с незнам си кво ся последно кое остава аз искам да не боли и да няма после последици :-&

dr.MAGNUM
12-11-2007, 15:41
Всеки казва различен начин ся неможах да си избера едните с гола маска други с незнам си кво ся последно кое остава аз искам да не боли и да няма после последици :-&
E TO NE MOJE HEM GOLQM Х*Й ДА ТЕ Е*Е HEM DA NE TE BOLI ZADNIKA ili ednoto ili dr
PS: na men mi dopada pove4e ideqta za kozmeti4ka