Влез

View Full Version : Родител пред компа!ВНИМАНИЕ!!!!

botman
12-08-2007, 20:21
Здравейте! Искам да ви попитам дали бихте търпяли майкави да седи повече време на компютъра от колкото вие?Дали е нормално да правите скандали всеки ден за това и тя все пак да неиска да става и да става в 11 като имате забрана до 12 да седите?Вашите родители така ли правят?ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е??? Или аз съм ненормален? Как бихте го преодолели този проблем? Искам да знам просто какво мислите по въпроса! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

elichkaaa
12-08-2007, 20:44
Амииии де да знам моита маика си няма и понятие от компютри :grin: но пък имаме 3 6тото за мен брат ми и сестра ми ина4е на 1 компютар няма време и за един 4овек така 4еее помоли маика ти да вземе о6те един :D

gree_girl
12-08-2007, 20:48
Ми не е приятно, но кажи им, че все пак да сядат през деня а ти вечер и, че не е правилно от тяхна страна, защото по този начин нарушават уговорката :-o

vodka_f
12-08-2007, 20:53
хехех гадно е обаче майка ми не прави така само брат ми ме нервира,но не се занимавам,че пък майка т ко толкоз прай радвай се,че не е и до след 12 :D

DisciplineAndOrder
12-08-2007, 21:05
При мен пък баща ми седи до много късно...И все пак се разбираме.

russianmafiaboss
12-08-2007, 21:22
при мене понякога да понякога не- ама си направихме сметка и и купихме 2-ри компютар, сега вси
чко е наред :grin:

Jeuelle
12-09-2007, 21:50
Оф баща ми е голяма лепка....седне ли на компщтъра няма отърване....но не мислим да си вземам втори компщтър , в крайна сметка не ни зависи щастието от това кой ще стои повече на ВРЕДНИЯ компютър

bloodfrozen
12-10-2007, 13:00
При мен няма такива неща.. баща ми сяда когато мен ме няма в нас или имам някаква работа, пък майка ми въобще не сяда, защото не знае откъде да пусне компютъра.. С майка ми имам уговорка да й преподавам частни уроци, ама е много несериозна в това отношение.. Та, аз нямам проблеми с висенето пред компа..
Еми, направете си график кой по кое време и за колко време ще седи пред компютъра, за да няма разправии.

mulgore
12-10-2007, 13:56
Баща ми е мастър на компютрите и не става...Но пък си има лаптоп..Единствено сяда на компютъра ми като играе с брат ми Counter-Strike...Или да провери форумите му там...Пък майка ми..Да си почати 10-15 минути..Това е...

Diggity
12-10-2007, 19:37
Баща ми като седне, седи по 20-30 мин даже и по малко, зада си провери някакви форуми и това е...

SeaEatsShips
12-11-2007, 11:08
а майка ми не е тай тя от компютри не разбира иначе с брат ми много се караме :D затва сега ще си взема един латоп и тай.. или 2ри комп

mumiikataa
12-11-2007, 11:27
аз не знам за седене ма миналата година,щото нали "учих" за изпити и ми бяха сложили една програма за 1 час интернет на ден и само с парола се включва и се овеличава/намалява времето и аз издържах само 2 дена и я разбих :lol: а иначе аз на компа не допускам някой от наще да седи повече от 25-30 мин максимум,естествено ако не съм в нас...

dshiznit
12-11-2007, 14:38
Най-удачния вариянт 2-ри 3-ти комп. Друг варянт е да цакаш тоя че да не бачка читафо кат сяда майкати. Виж в кои сайтове влиза и дай забрана да се посещават. Абе въобще направи така, че да й се отще да е на компа и да иде да се зяпа сапунки кат нормална жена.

MoHuTo
12-11-2007, 14:43
С майка ми нямам проблеми, тя рядко сяда, с баща ми същата работа ( ама като седне, няма ставане), обаче с брат ми не можем да се разберем... :-x

Jus7m3
12-11-2007, 15:03
На мен си ми е най-добре = вкъщи няма никой освен мене :D (като изключим квартирантките,но те си имат собстевн компютър,а и много рядко се засичаме)

Madness
12-14-2007, 11:33
Компютъра си е на майка ми.И е в хола,не мойта стая...и е права...ще си седи когато си иска на шибания компютър

RoyTheReaper
12-14-2007, 12:49
По принцип е нормално след като де факто това е техният компютър. Но ако на мен ми се случи, ще откача. Най-малкото ще сложа да се буутва линукс, да ги видим тогава как ще се оправят.

Моите сядат много рядко и обикновено за да седнат ми искат разрешение. Аз си преглеждам графика и им казвам час, в който могат да седнат. :-D

Cerealkiller
12-15-2007, 21:08
На наще като им потрябва комп идват и си правят квот правят на него за около половин един час. Но той иначе си е само мой и седя по колкото време поискам на него.

Anf3tamin4o
12-15-2007, 21:42
Компютъра си седи постоянно включен тъй като 75% винаги седи някой на него баща ми по принцип седи вечерно време когато спа той играе карти не го използва с друга цел майка ми е когато мен ме няма а баща ми е само вечерно време

Nnoitra
12-15-2007, 21:48
Няма шанс ... само понякога сестра ми се застоява, но тя през повечето време е на работа ;) Но родител - майка ми не живее тук ;)

Sasha2k8
12-15-2007, 21:59
Ми ние имаме два компютъра... и ми е се тая кой кога и на кой сяда.... мама и тате не ми пречат.... ако си имат работа-да седят... аз все ще си намеря друго занимание
Иначе единия си е мой личен и никой не ми казва колко време да седя... пък и да ми каже, ще се преместя някаде другаде и готово :grin:

Glezanka
12-16-2007, 12:03
Майка ми използва моят скайп,има си добавени абонати в него,чати си и говори с тях,рови се из форуми,застоява се на компа,но се съобразява с мене и сяда,когато не съм вкъщи.Баща ми изобщо не припарва до компа,а брат ми сяда от време на време :D

nencuHka
12-16-2007, 20:10
Та майка ми дори не може да хване мишката :D За какво говорим тогава.. :D Само със сесттра ми се карам понякога.. :P

Hello_Kitty777
12-17-2007, 14:29
Мии....майка ми кат си включихме нет седеше от 6 до 12 часа и ми бъркаше в мозъка :x ообаче сега не се задържа много пред компа пък и да седи повече от обикновенното а не обращам вниание щот вече не седвя толкова често пред компа...Обаче решението на този проблем е или да изчакаш малко да спре да седи на компа или 2-ри комп както казват всички щот тва е най-удачно :wink:

kasiopea
12-18-2007, 13:00
При мен няма такова нещо. Мама сяда рядко на компютъра, а когато го направи виси не повече от 60 мин. и се маха. Късметлийка съм си, но пък от сестра ми понякога не мога да се доредя до компютъра. :evil:

rubi
12-18-2007, 21:28
м....даааа....познатия проблем...не ми стига че майка ми седи до сред нощ на компютъра....ами в единственото време когато аз мога да седна...се появява баба ми и ми казва "Само вие седите на тоя компютър...сега е мой ред" и секи ден е караница за компа...са майка ми е в чужбина...и понамаляха разправиите :smt001 :smt001

in_pieces
12-20-2007, 12:01
и вкъщи е така, когато се прибера обикновено майка ми си е там и се караме защото иска по цял ден да уча, а когато науча и седна на компа
баща ми се прибира и засяда, случвало се е да се събудя в 4 сутринта и той още да виси там, какво прави и аз не знам...

HePeAJIeH
12-20-2007, 14:16
Нашите попринцип не са достатъчно технически ограмотени и затова не сядат на компютъра.Все пак ще се опитам да ти вляза в положението.Явно майка ти има доста работа на ковпютъра.Обсъди вариянта с нея да купите още един компютър.Успех и лек ден! :wink:

dixo
12-21-2007, 18:59
awe mamka mu ne moga da otlepq baba mi ot kompa deba :-s ](*,) ](*,)

rubi
12-21-2007, 21:34
awe mamka mu ne moga da otlepq baba mi ot kompa deba :-s ](*,) ](*,)
на мен не ми е смешно.....майка ми я научи да се рови из нета да чете новини и разни други простотии...и направо като я вида кво чете ми иде да се гръмна!! ](*,) ](*,)

bqsna_teenagerka
12-23-2007, 14:13
ъм..ми...не