View Full Version : Малко помощ за възбуждане моля ..
Possessed-
12-09-2007, 00:51
Имам доста голямо проблемче последно време и незнам дали е в мен или в партниорките ми. От доста време имам проблем в секса. Последнтие ми 2 партниорки са девствени и проблема ми се изразява в това че немога да го надървя достатачно като се стигне до момента в който трябва да си свърша работата и се чудя дали проблема е в мен или в партниорките които не правят нищо за да ми помогнат .. иначе да кажеш че немога да го дървя мога си .. ама в такива случай се ми не достига ..
П.С. Момче съм на 17 години .. перфектнна физика никви здравословни проблеми .. (; помогнете ако можете!
black_snake
12-09-2007, 00:57
ми тука мисля , че проблема не е в теб , а може би в момиченцата които си забиваш именно че са девствени мисля че , и не само отдолу както казваш ти , не правят нищо за да ти помогнат , еми пробвай с некоя по образована в тва отношение и ще видиш дали проблема е в теб или не ... , то ако няма помощ от страна на момичето малко е кофти за момчето и за тва може да се получава така при теб.... :wink:
v tqh e problema... az pyk.. dokat me pipnat i stava .... nqqm takia problemi.... az tochno obratnoto iskam da ne staa tolkoz lesno :D
black_snake
12-09-2007, 01:07
лелее ти пък , не искаш да ти става ... луд ли си :P да не ти е омръзнало да правиш секс :-D
DisconnecT
12-09-2007, 01:45
Е да аз веднъж правих секс с такав тип момиче, нямаше никаква помощ от нея ... и взе да омеква малкия :oops:
Possessed-
12-09-2007, 06:58
е значи ще трябва да те послувам black_snake защото неможе така не трябва да е в мен проблема .. целта е да съм перфектен, а така не ми харесва
die_die_my_darling_
12-09-2007, 07:17
не е в теб проблема....в момичетата е :)
земи си някоя по-опитна :-D
em0Style
12-09-2007, 07:23
мой и от него да е проблема ако се притеснява де да го знам дай подробности и тогава 6те виим ко става :? :?
Отиваш на кардиолог и ако ти каже, че може ... взимаш 1/4 хапче виагра преди това! НО! Е много опасно ако не си минал през кардиолога и експертизата му!
Possessed-
12-09-2007, 10:30
значи определено не се притеснявам самочувствие имам колкото си искаш .. а и каде да го тарся този кардиолог .. по точно и какво да му кажа :>
black_snake
12-09-2007, 10:52
абе стига сега кардиолози , виагри , пробвай с некоя по опитна и когато и момичето ти доставя удоволствие , ще видиш че може и този проблем който сега го имаш да го няма ;)
и още нещо ако само с неопитно го правиш да не вземеш и ти да незнаеш после как се прави секс :-D :-D
Possessed-
12-09-2007, 14:28
xeх мерси иначе за това последнот сън спокоен 8)
DevilWish
12-09-2007, 15:12
ми тука мисля , че проблема не е в теб , а може би в момиченцата които си забиваш именно че са девствени мисля че , и не само отдолу както казваш ти , не правят нищо за да ти помогнат , еми пробвай с некоя по образована в тва отношение и ще видиш дали проблема е в теб или не ... , то ако няма помощ от страна на момичето малко е кофти за момчето и за тва може да се получава така при теб.... :wink:
+1111 ;-)
PS - Ne se syrdi na momi4etata ,sled kato im e za sefte ,normalno da ne znaqt kakvo da pravqt ;-) pyк и съм сигурна ,че ги е срам до някаква степен ;-)