Влез

View Full Version : Проблем с баща ми..

butty
12-09-2007, 07:36
Здравейте!
Най-после реших и а з да споделя проблема с баща ми... Още в началото на седмицата му казах, че ще ходя на рожден ден,който ще е в дискотеката, и той нищо не ми каза ,само "Нещо от много рано ме подготвяш........... :neutral: " И аз си помислих, че ме пуска да ида и всичко организирахме подарък, цвете :mrgreen: ,пари,места..наистина всичкобеше готово. И снощи когатои се приготвях вече да отивам, реших все пак пак да го попитам може ли да отида... и се започна един як скандал..... Започна да ми обяснява, че е разбрал съвсем друго...че до 12 ще съм рожден ден,а след това ще ходят на дискотека и т.н. , а аз изобщо не бях казвала такова нещо.. Започна да ми вика...да ми обяснява, че бил много уморен, че постоянно щял да звънни, а аз разбирате ли никога не съм си вдигала телефона.. ](*,) , което не е вярно .. не знаел в колко ще се прибера и нек'ви такива... Съответно аз се разревах много яко и започнах да викам разни глупости,те не са глупости,но вече ми е омръзнало това положение. Все пак вече съм на 16, януари правя 17......а баща ми не може да ме пусне веднъж на дискотекааа... :shock: :cry: и цяла нощ не съм спала...толкова ми е гадно...защото и ми се ходеше супер много,и си изпокарах с него...и не знам какво да правя.. как може да го убедя, че вече не съм онова малко момиче и аз знам какво да правя.. 8-[
Ако някой ми прочете дългия пост, ще съм много благодарна.. благодаря предварително за всички отговори..
С уважение :smt003

AnoNim4e
12-09-2007, 07:44
Ami toi moje bi se pritesnqva prekaleno mn za teb(ba6tite sa takiva-vinagi se pritesnqvat za malkite im momi4enca) ti ve4e moje da si na po4ti 17,no za nego vinagi 6te bude6 malka,no puk 4ak da ne te puska na diskoteka nz,men po4naha da me puskat o6te na 14 :wink:

vodka_f
12-09-2007, 08:45
пф имах същия проблем с баща си,но взе да се отпуска тва чак сега като станах на 18 не мога да те успокоя родителите са си такива :neutral:

Jeuelle
12-09-2007, 12:18
Ох миличка напълно ти влизам в положението. И аз имах почти същите проблеми на твоята възраст!! Не се притеснявай , всичко ще отмине .... започвай да го навиваш за Нова Годиа \:D/ \:D/ \:D/

Baby_b
12-09-2007, 18:34
Много кофти ситуация. Опитай се да му обясниш по-спокойно как стоят нещата и може и да те пусне(дано). Все пак аз съм на 16 (след няколко дни :-P )и ме пускат до колкото си преценя. Е, най-късно съм се прибирала в 5 де и на другия ден им казах 4е съм се прибрала в 2 :-D
Ако пак не те пусне излез на пук и да не ти пука [-(

butty
12-10-2007, 05:44
Ох миличка напълно ти влизам в положението. И аз имах почти същите проблеми на твоята възраст!! Не се притеснявай , всичко ще отмине .... започвай да го навиваш за Нова Годиа \:D/ \:D/ \:D/
хехе мерси на всички. а за нова година.. мнооооггоооо трудно ще стане.. тя сестра ми е на 22,а миналата година бесхе с гаджето си на нова година и баща ми не и говори цяла седмица... :neutral:
А най-дразнещото е, че след оная вечер баща ми изобщо не повдига въпроса се едно нищо не е станало :x говори си с мен ... се едно е забравил, че изобщо е имало такъв момент ух.. :(

Jeuelle
12-10-2007, 12:03
хехе мерси на всички. а за нова година.. мнооооггоооо трудно ще стане.. тя сестра ми е на 22,а миналата година бесхе с гаджето си на нова година и баща ми не и говори цяла седмица... :neutral:
А най-дразнещото е, че след оная вечер баща ми изобщо не повдига въпроса се едно нищо не е станало :x говори си с мен ... се едно е забравил, че изобщо е имало такъв момент ух.. :(
Знаеш ли , понякога си мисля че родителите много бързо забравят какво е да си млад и да ти се купонясва......да , вярно че са родители е се притесняват и тн... но това е Нова Година ...... ама ти все пак пробвай , може и да имаш късмет! СТИСКАМ ПАЛЦИИИИИИИИИИИИИИ \:D/ \:D/ \:D/