View Full Version : не мога да си обясня този факт...
влюбена съм в момче, с което ни свързва смао една платонична връзка. никой не знае за нашата малка тайна. не му показвам или поне се опитвам да не му показвам че напоследък се влюбвам в него. води се че не ходим и в диското дори веднъж видях как една му танцуваше от което мн ме заболя и за тва си го върнах с един пич с който и аз си позволих малко по кръшни танци, след което на следващата наша среща той ми направи забележка за това че аз съм танцувала с друг. много пъти ми натяква че аз УЖ (щото не е истина) се срещам с разни гадженца и съм нямала право, а аз го виждам как той задира други.
та исках да ви попитам какво е това по дяволите??? рядко се виждаме караме я на смс-и и тайни срещи, един Бог знае кво прави той през времето когато не го виждам. това не евръзка а когато се видим ми държи сметка за абсолютно всичко! как да постъпя следващия път когато го направи?? много искам да съм с него радвам се ако наистина е загрижен за мен (всъщност загрижен ли е?) но след като го виждам рядко това за мен не е връзка и не мисля че трябва да ми държи сметка (как мсилите вие??)... не наистиан според вас ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ го прави??
щото явно значиш не6то за него :?
Ако го интересуваш според мен би погледал първо себе си после да ти казва на теб.Защото някои от момчетата искат да владеят някое момиче и да му казват какво да прави, но никога не позволявай някои да те владее
Liglichkataaa
12-09-2007, 21:06
че не си му безразлична - не си му , но той те манипулира или поне се опитва ... Все едно ако може ти да си нямаш гадже и да си само негова и да го чакаш той да се наживее и да се сети , че има чувства към теб, пък той да си живее живота...ама не става така ... сл път му отговори , че и на теб сега ти е времето и работата да сваляш яки пичове и да ги връткаш .. ако не си му безразлична ще го заболи, че и той като теб е един от многото и може да реши, че иска да си само негова и да се съберете :)
успех ... пък ако нищо не стане, явно не те заслужава - търси по-добър
Toblerone
12-09-2007, 21:07
mislq si che vse izpitva neshtop kam tebe, shtoto az napr ako sam bezrazlichna kam nqkoi nqma da mu darja smetka.
drugiq pat prosto go popitai zashto ti darji smetka ako e vliuben neka si priznae ne e strashno
sh3_1s_7h3_0n3
12-09-2007, 21:10
Моето си е мое, чуждото - общо.
Ей т'ва е...
...и от к'ъв зор някой ще ти държи сметка? Много му здраве! Той ще ходи по 1000 момичета, а ти няма да можеш да се забавляваш и да флиртуваш с други. Т'ва вашето не е връзка, така че хич да не ти пука. Ще се съобразяваш с няк'ъв комплексиран женкар... #-o
MiMcHeToOo
12-09-2007, 21:45
Ей т'ва е...
...и от к'ъв зор някой ще ти държи сметка? Много му здраве! Той ще ходи по 1000 момичета, а ти няма да можеш да се забавляваш и да флиртуваш с други. Т'ва вашето не е връзка, така че хич да не ти пука. Ще се съобразяваш с няк'ъв комплексиран женкар... #-o
+1 :!:
`Death`Whore``
12-09-2007, 21:46
Има чувства и те са собственически. Дори да имате връзка, той няма право да изисква от теб неща, които не прави.
lekuvam_samo_neq
12-10-2007, 01:11
Бягай далеч от такива !
Най-вероятно те харесва и не иска да се занимаваш с други момчета, но той да го прави.Освен да не е честно, така се объркваш, защото не го знаеш какво изпитва.Аз ти предлагам да приключиш това, каквото и да е.Просто не виждам смисъл аз, така може да си го карате много време...Той няма да ти забранява абсолютно нищо, още по-малко, че и той го прави.
OMG ?! За кво е тая тайна връзка ? От кой и за какво се криете ? Може би така той иска да стойш в сянка, докато той забива други тъпачки ?! Помисли си , ква е тая любов (в кавички) ? Кой печели и кой губи от това да се виждате тайно ? Не си ли се питала за кво е всичко тва и защо така протича ? Ами ако не си, помисли, за да видиш, че там, някъде там той те преебава яко.
Wrathchild
12-10-2007, 06:48
Има чувства и те са собственически. Дори да имате връзка, той няма право да изисква от теб неща, които не прави.>!<
А ти как по дяволите позволяваш такова отношение?
Следващият път като ти направи забележка за нещо, което той самият не прави (примерно той танцува с някое момиче, а ти нямаш право да го правиш) му отвърни 'И ти направи еди какво си, обаче не ти казвам нищо за това' и си продължи напред... не ти е родител, че да ти държи сметка за всичко...
Момичето от Принстън
12-10-2007, 13:32
taka moeto lichno mnenie po vaprosa e che: Toi IMA nqkakvi chuvstva kam tebe, no tova koeto pravi naistina ne e nito pravilno nito chestno. Pri sledvashta takava situaciq SMQTAM che shte bade nai-dobre da mu kajesh che ako iska ot teb neshto, to toi bi trqbvalo da ti otvarne po adekvatniq nachin! ne moje samo da vzemash bez da davash!
P.S. sorry za latinicata