View Full Version : Секс на червено ?
lekuvam_samo_neq
12-10-2007, 01:00
Искам да се допитам до вас , какво мислите / чувствате за и по време на секса когато приятелката ви е в цикъл? Това доста дълго беше Табу , но виждам светлина в тунела.
От опит мога да кажа , че по време на цикъл с приятелката ми желанието ни за секс нараства неимоверно. Естествено и удоволствието е неуписуемо!
Как мислите вие? :smt008
samonervi
12-16-2007, 00:47
И на моя също му харесва.На мен също.ПО - готино е даже,повече се възбуждам,особено ако ме подразни известно време
Не мога да кажа,че е по-приятно от нормалното,но не е лошо,стига да има къде да се направи!Определено моето желание е доста голямо,защото се чувствам по възбудена :D !Може би е по-хубаво,защото е по-влажно!
po vreme na cikyl prosto umiram ot bolka (vklu4itelno sam povra6tala ot bolka) i 4estno kazano seksa e poslednoto ne6to za koeto si mislq..neznam..za vseki si e individualno :)
Nikolaipka
12-16-2007, 08:33
Доста е хубаво, но някакси се чувствам по - добре когата и е минало и не сме го правили 7 дена. После бъзвудата е неописуема.
brutal_baby
12-16-2007, 09:12
Наистина чувствовто е по-различно!Естествено изчакваме да минат 1-2 дена от началто и чак тогава!Иначе има и малко кофти моменти...
KimBerLy1912
12-16-2007, 09:15
По време на цикъл съм ужасно възбудена и разгонена....Ужасно ми се иска...Но за мене все още секса по време на менструация е табу... 8) Не мога да го обясня,но някак ми се струва нередно..въпреки че моя е искал...ноо....особенно тогава аз си държа краката затворени.. :grin:
Dilian4enceto
12-16-2007, 09:33
Винаг като сам в цикъл и имам мн по-голямо желание за секс отколкото като не съм в цикал!Приятелия ми и той мн ме е карал,но на мен ми е някак неудобно и не сме го правили до сега !А вие как го правите като сте в цикъл не е ли голямо оплескане :shock:
`Death`Whore``
12-16-2007, 09:36
Добре, след като не ви притеснява това, че менструалната кръв е пълна с адски много микроби, защо не я пиете?
_butterfly_
12-16-2007, 10:12
Добре, след като не ви притеснява това, че менструалната кръв е пълна с адски много микроби, защо не я пиете?
хах това е вярно \:D/ . Колкото и да съм разгонена по време на цикъл самият факт, че мога да правя тогава секс ми изглежда НЕвъзбуждащ, неприятен да не кажа и гнусен. Но въпрос на избор.
Не практикувам секс по време на цикъл, струва ми се твърде гнусно и неприятно...предпочитам да правим секс в нормални условия. Въпрос на личен избор... :P
gavro64eto
12-16-2007, 11:45
Predi i po vreme na cikal sam adski mn razgonena,no ideqta da pravq sex ne mi dopada,za6toto mi izglejda mn gnusno i nehigieni4no.
samonervi
12-16-2007, 16:02
То ако ти е лек цикъла и имаш само капчици нищо не ти пречи.Не е гнусно и аз мислех ,че е ама си е много готино даже
lyloster
12-16-2007, 16:19
ох... тва е едно от малкото ми останали табута в секса :lol:
не знам и аз докато съм в цикъл адски много ми се прави секс, ама не го правя, щото ми се струва някак гадно и нехигиенично, а и най - малкото не ми е удобно -.-
ох... тва е едно от малкото ми останали табута в секса :lol:
не знам и аз докато съм в цикъл адски много ми се прави секс, ама не го правя, щото ми се струва някак гадно и нехигиенично, а и най - малкото не ми е удобно -.- права си гадно е :shock:
samonervi
12-16-2007, 16:25
пробвали ли сте
lyloster
12-16-2007, 16:26
еми аз не съм, но честно казано не ми се иска особено много -.-
Rysa_Kykla
12-16-2007, 17:41
Искам да се допитам до вас , какво мислите / чувствате за и по време на секса когато приятелката ви е в цикъл? Това доста дълго беше Табу , но виждам светлина в тунела.
От опит мога да кажа , че по време на цикъл с приятелката ми желанието ни за секс нараства неимоверно. Естествено и удоволствието е неуписуемо!
Как мислите вие? :smt008
ем ние с приятелят ми го правим в банята когато съм в цикъл....и да наистина е много по вазбъждащо,а и тогава желанието е още по голямо...
Eli>>>
12-16-2007, 18:12
pffffffffffff probvala sam i e ujasno,ne mi haresa :?
A i kakto kaza SneJna_v parvite 2 dni izob6to ne mi do 4ukane :-|
Иска ми се...но Той не е впечатлен от идеята.. хм..
hahavteen
12-17-2007, 14:04
Na men li4no mi haresva stra6no mn.Po-vuzbyjda6to e i za dvamata za6toto vse pak e ne6to "zabraneno".Mai samo vednuj se e sly4valo da omacame 4ar6afite.Po princip edna kurpa vurhy legloto/divana/zadnata sedalka na kolata vur6i rabota i ni6to ne se capa.Spored men triabva da se opita 8)
predi i po vreme na perioda mi sum kato razgonena kotka
:-D i nqmam ni6to protiv sexa za6toto i priatelq mi nqma! ako toi neiska6e nqma6e da go karam! a ob6to vzeto kato me vuzbudi i za izvestno vreme okolo 30min primerno mi spira i ne se omazvame ili capame no i za vseki slu4ai go pravim v banqta :::
† “~ALpHa d0g~” †
12-18-2007, 13:48
П0 време на цикъл вси4ки м0ми4ета сме възбудени на макс, защ0т0 т0гава п0л0вите х0рм0ни в 0рганизма ни са със завишен0 нив0...
Ина4е сме пр0бвали д0 сега сам0 веднъж и м0га да кажа, 4е и на двамата ни беше д0ста як0...