View Full Version : Проблем4е с оценките
po princip niamam lo6i ocenki,ama kogato polu4a v doma se razraziava buria! :booooomb: ne gi razbiram moite roditeli,kakvo tolkova ako imam edna ,dve 4etvorki ili troiki ili dvoiki! :shock: ,taka za raznoobrazie>vse pak vseki ima lo6i dni i da mu e izhvur4alo vsi4ko ot glavata :P !ama na6te ne,ne i ne!iskat da imam samo 666666666666 :-o ,a az ne moga !prosto mi idva da izkre6tia!ama nai ve4e maika mi-kogato i kazvam 4e imam 6 po ne6to ,ne mi kazva ni6to,oba4e ako i kaja 4e imam ne6to razli4no ot 6 - :-x "za6to taka, ne moja li da u4i6 pove4e" :-x .a az si spukvam zadnika ot u4ene a tia edno bravo ne mi kazva =D> .kakvo fa pravia?
учи явно вашите са от изискващите кофти и при мен беше почти така,но свикнаха с лошите ми оценки стигнаха до извода,че няма да стане по тяхната :D
sakrovi6tetu
12-10-2007, 11:54
ohh kakvo da ti kaja,nemoga da ti pomogna za6toto i pri men e sa6tata rabota(ama az se otli4avam s tova 4e pove4eto ocenki sa mi lo6i,a ne edna dve)i maikami i ba6tami pobesnqvat :evil: :evil: a az nz za6to sam takava no prosto mn,mn ne mi se u4i,i v pove4eto slu4ai izkarvam dvoi4ici,no prosto roditelite ni izkat da stane ne6to ot nas,a ne v bade6te da izlezem nqkvi maloumni hora deto ni6to ne razbirat #-o i prosto tova samo moga da ti kaja!!!!
shadow4e
12-10-2007, 20:30
При мен ми казват браво, ама ми мрънкат и за 5-ци, затва вече спрях да казвам за каквито и да било оценки :)Иначе като бях по-малка казвах за 4-ка примерно, след като вдигна ръка да ме изпитат и си я оправям. :)
RunawayLove
12-10-2007, 20:54
Ami men kato samo mi kazvat "y4i, ta y4i nqma ni6to da postigne6 v toq jivot" i az znam 4e te 4akat ot men da stane ne6to ama men kato me murzi inestava...nai-obi4am kogato nikoi ni6to ne mi kazva i az sama si go napravq za da dokaja 4e moga ne6to kato iznenadka :-D
mumiikataa
12-11-2007, 09:58
и на мене ми пискат за оценки,ма...или ако ми изнася не ги пиша,или ако са по по-незначителен предмет ги пиша...абе повечето случаи разбират в края на годината :D
Jamalska
12-11-2007, 11:15
Хах...ми не казвай за оценки...Аз започнах да внасям в бележника само оценки по-ниски от 5..и ако ме питат само за тях казвам.Не че не изкарвам 6ци просто не ги споделям с тях...и накрая все се чудят как изкарвам 5,33 :/:)
Хах...ми не казвай за оценки...Аз започнах да внасям в бележника само оценки по-ниски от 5..и ако ме питат само за тях казвам.Не че не изкарвам 6ци просто не ги споделям с тях...и накрая все се чудят как изкарвам 5,33 :/:)
Хах тва с бележника е интересно,иначе и аз съм на почти същата стратегия - обикновено казвам лошите оценки,не се хваля особено с 6ците. Ама и родителите ми никога не са ми правили проблеми за такива неща, даже майка ми преди класните като се паникьосам,че нищо няма да направя, винаги ми казва,че колкото и да имам няма значение,важното е,че аз съм се постарала. За баща ми пък оценките нямат някакво значение,защото добре разбира как се пишат в българското училище 6ците и колко далече са тези оценки от реалното ниво... :?
TheOtherME
12-16-2007, 16:42
И моето положение е горе-долу същото.Само че наще правят разочаровани физиономии и почватда се цупят,вместо да викат.Което ем кара да се чуствам гадно.Ами не знам,старай се колкото можеш и не си казвай всичките оценки освен ако не са ти внесени в бележника или не предстои родителска.И накрая на всеки срок ще трябва да се бориш за успех,за да може да не разберат,че си поскривала някоя и друга тройка.
Оххх...не ми говори!При мен е същото.Не знам кой клас си,но аз съм 7ми и мама постоянно ми повтаря у4и,у4и,у4и да влезеш в някоя гимназия,аре влез някъде и ше ти купа квото искаш и некви такива :lol: ...Имам 3ка по география от преди 1-2 месеца и още не съм и казала :oops: :lol: ...Само 3та по география имам др оценка по тоя предмет-не,с изклю4ение на тва,4е едвам накрах оная по география да ми даде някакво контролно да я оправа,ама съм сигурна,4е тя няма да ми я оцени,защото тя ги губи! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ...Сега на края на 1ви срок сигурно ше имам най-много 4ка...Ако стигне до мен за испитване може и да е 5ца...ама не вярвам :? .Ина4е ...кво да ти кажа...така са родителите,не си само ти :wink:
sladku_bebzi
12-16-2007, 18:05
Еми не казвай кви са ти оценките и тва е :|
mickelangelo
12-16-2007, 19:28
Правилно .. отчет се дава на края на срока и на годината .. ( и се пак това не означава че трябва да заварявате ( да останете на поправка ) )
theEXPLOITED
12-17-2007, 11:23
Поговори с тях,за тях сигурно е от много по-голямо значение ти да си добре ,а не оценките ти да са идеални,те знаят ли че това ти тежи?Кажи им това което написа тук,ще помогне.
Choko Princess
12-17-2007, 19:40
и аз имам такъв проблем баща ми постоянно ми крещи за оценките а на мен изобщо не ми върви математиката знае че не съм добре изкарвам няква 3-ка и почва да ми вика аз дори не мога да кажа защо е така как е станало че съмм изкарала лоша оценка винаги тои тря е прав без право аз да говоря
и почнах аз да си крия оценките не си давах да ми ги нанасят лошите оценки обаче класната ги събра и ги нанесе вс оценки и като ми видя теа гадните оценки баща ми каза щи спра нета ти само пред компа висиш аз никога не та виждам кат учиш(аз съм 2-ра смяна и тои е на работа като уча аз т.е сутринта) и такива тъпи работи а мама ми казва просто да си опраиш оценките :evil: :-x :cry: :cry: :-#
Еми и мойта майка е така(аз казвам само за майка ми щото мойте родители са разделени и тва донякъде е добре ама пък и баща ми да беше с нас той даже щеше да е на мойта страна :P ) Че и ония ден ги събраха бележниците и аз само за 1 2-йка по история не бях казала (2-ка имах на контролното щото хич не учих 8-) ).И сега чакам да ми иска бележника че тогава да видим кво ше стане :| само нета да не ми го спрът....
А пък тая наща класната т*пата оФца знайте ли кво направил, аз съм си написала нали сички оценки по география например(щото то имаше само 2-3 оценки за нанасяне) и тая уж "не" ги видяла че пак ги нанесла тая шматка... и накрая вика "Може да има някои оценки дето съм ги нанесла няколко пъти ама пък в крайна сметка аз не съм длъжна да ви ги нанисъм, вия трябва да си давате бележниците винаги сле дкато сте изпитани или след контролно!" .. а най много ме е яд че ми е нанесла 2-ката по математика още 1 път и майка ми както не ми вярва мн мн откакто я лъжа за оценки да видите кво става.... :D
bqsna_teenagerka
12-23-2007, 14:04
ти ако наистина си спукваше задника от и4ене как мислиш това нямаше ли да проли4и? както и да е! родителите са си такива относно оценки! нищо ново под слънцето! ЗДРАВЕЙ БЪЛГАРИЯ!
щом ти се карат кажи им "добре всеки път ме изпитвайте да видите 4е си знам" (ако наистина си у4о6...би трябвало наистина да знае6" ако не...сега..мисля 4е няма какво да си говорим! :smt006
walkmanaw55o
12-25-2007, 07:15
kazvam si vsi4ki ocenki e to mama i tati kat ne sa u4ili mn,ama az qko u4a i si zavar6vam s 5:90 ili 5:80 i mi kazvat bravo :-) 8) 8)
moon_flower
12-25-2007, 14:30
Кво се жалваш толкова...те не ти го казват понеже им е кеф,а понеже им пука,а ти им се сърдиш.Много ясно,че няма да им е приятно да се прибираш с лоши оценки.А и ако попринцип имаш хубави оценки,може някой път да се случи да имаш 4,ама чак 2... :?
Пък и родителите винаги така си реагират.Свикнали са да им носиш 6,не ти казват нищо.Като донесеш нещо лошо,много ясно че ще ти направят забележка,ако не друго.. :?
FreeSpirit
02-03-2008, 12:21
Спокойно и при мен нещата са такива ;))
Само дето аз сега съм се отпуснала малко :oops: и какво ми чу главата :shock:
Просто като започнат пак тая тема им кажи че всичко е под конторол и ти си знаеш как да оправиш нещата ;)
ThePowerOfLove
02-03-2008, 13:05
На мен много рядко ми се карат за оценки каквито и да са... Все пак не може човек да има винаги петици и шестици :wink: Свикват...няма как 8)
utrevpetchasa
02-03-2008, 13:30
еми като не ти се учи с бои няма да те накарат да го правиш просто се стараи повече да видят че имаш желание после само ще разберат това и ще те оставят на мира
Ами...какво да ти кажа,при по4ти вси4ки родители е така.След много време,когато и ти си имаш свое семейство ще искаш същото от децата си...В крайна сметка,оба4е,вси4ко си зависи от теб и това да имаш добър успех в у4илище е ...как да го кажа,един вид на4ин за уцеляване :-D ...Няма лесни неща,сигурна съм,4е го знаеш(глупаво е вси4ки да ти повтарят добре дошла в реалността или няма лесни неща...Все едно си малка и не разбираш :x ...)Помисли си,след като завършиш,на къде ще поемеш ако не си си изградила основа по време на у4ението ти?Дали ще станеш 4иста4ка или ще имаш доходна работа,с която да си от полза на себе си и родителите ти(щото е ясно,4е след време ние ще им помагаме :-D )...Просто отдели малко от свободното си време и се замисли какво бъдеще те о4аква от 2те гледни то4ки на нещата-да у4а или да не у4а.
кое е по-лесно?
Да не у4иш-но тогава след време ще ти е 100 пъти по трудно в живота
Или
Да у4иш-тогава ще имаш ве4е едно по-сигурно(до колкото се може,защото в България е трудно да се каже хубаво бъдеще)бъдеще...
Така,4е и да имаш слаби оценки не е 4ак толкова лошо,стига да се поправиш и да разбереш къде ти е била грешката :wink:
nicolepcd
02-03-2008, 15:43
Ми каквото и да говориш с тях - едва ли ще им промениш мнението... Моите понякога ме разбират, че не е кой знае колко лесно, и нищо не ми казват, а за 6-ци... понякога получавам едно "браво, ще черпиш" :D Особено, ако е по математика :razz: Миналата година особено, като ми предстоеше да кандидатствам... никога не са ми казвали: "ТРЯБВА да влезеш, иначеее :-x " И за това много съм им благодарна... :) Винаги намираха друг вариант... "Ще си останеш в старото училище, няма да пътуваш" :lol:
Абее, ще ги търпим, какво да ги правим :-o
krisscho
02-03-2008, 18:20
и аз бях горе-долу така до 6ти клас, нагоре вече, за 4 нищо не ми казваха, а като бях по-малък-4ка=бедствие
3ките ги преживяват, а 2ките са толкова редки, че все си намирам оправдание :D
е друг е въпроса, че се старая(горе-долу) и си изкарвам главно 5, 6, случват се и 4ки де :D
Seducti0n
02-03-2008, 18:48
По-важни са знанията, а и не винаги оценките са обективни.Наистина неприятно е, когато родителите са толкова взискателни и нетолерантни, но няма начин.
Не е необходимо да си пълна отличничка.Старай са все пак да имаш добнри резултати.Когато човек има необходимите знания, оценките сами го "застигат".Аз поне съм благодарна на наще, тъй като са разбрани хора и са ми казали, че държат най-вече на оценките по: Литература, История, Английски език:)
HAGVXSXVH
02-06-2008, 20:51
еми гадно..еми сподели с тях..това ,което споделяш с нас..може да те разберат :)
psychopath
02-06-2008, 21:30
Нашите знаят ,че съм келеш и се дървя на някои даскали и затова лапам пишки 8-)
poltergais
02-07-2008, 07:30
Аааа на колко си и при мен имаше такъв проблем и ставаше все по лошо... Защото колкото повече имаше няква караница за оценка и всичко ставаше щот се стресирах от тва и мислех само ако искарам по слаба оценка и че пак ще ми се навиква. :( :( :( Е след време попораснах и не ми пукаше са сичко ми е идеално :grin: :grin: :grin: :grin: никой не ме закача 8) 8)
•._.•No_NaMe•._.•
02-07-2008, 18:46
az imam sa6tiq problem iskat samo 6ci a kato vidqt belejnika im pravqt vpe4atlenie samo slabite ocenki a tupoto e 4e nedovolstvat i na 5ci :? :o :(
laracools
02-07-2008, 19:26
mnogo sum saglasna s teb!!!oba4e pri men se slu4va i slednoto:kogato izkaram 6 i te na6ite me pitat @a drygite kolko izkaraha?' kogato oba4e izkaram po malko ot 6 i kaja 4e drygite sa o6te po zle ot men te kazvat slednoto 'ne me interesyvat drygite@ ebasi roditeliteeeeeeeee